Vet ikke hvor jeg skal begynne! Bare digggdiggdiigger denne dama. Jeg håper så inderlig at jeg kommer til å holde meg like bra som hun. Har aldri aldri sett eller hørt om noen som har en så heftig humor i en alder av nesten 90år. Hun er faktisk helt unik. Love her!

Betty | via Tumblr Hot In Cleveland - Betty White Betty white's quote
Young Hollywood i Lჶ∖⁄∉ rock n roll A-Glass-of-Wine-Can-Extend-Your-Life

 
Har vært mye snakk om hestekjøtt i mat for tiden. Vil bare legge til det at jeg er stadig vitne til venner av meg som har med seg hestepølse på skiva. Så hvorfor er dette plutselig hysteri nå? Folk elsker å være redde. Man tror man lever lenge av å samle opp all info om estoffene i ulik mat, og styre unna. Gjelder også alt generelt. Måkke det, for det fremkaller kreffffpppt!! OPEN YOUR EYES. Skjønner dere ikke at ALT fremkaller kreft? Folk er så opptatt med å styre unna at de ikke skjønner at alle disse artiklene om ting som fremkaller kreft, bare er NOEN eksempler på hva som fremkaller. De kan jo ikke teste alle objekter og dritt i hele vide verden? Hvis det ikke har gått opp for dere: man kan dø hver dag. Trafikken foreksempel. HVER DAG. Hver dag er en risiko. Det er masse og være redd for. Ingen vil jo dø. Ingen vil hvertfall dø tidlig. Men hva er vitsen med å leve lenge HVIS DU HAR BRUKT DITT 1 ENESTE LIV PÅ Å BEKJYMRE DEG? Da vil jeg heller dø 30 år og vite at jeg ga f og levde with no worries. Husker dere når gilde hadde ekoli i kjøttet sitt? Jeg dreit i det og det var deilig!

1336086169725_2407169_large

Jeg har alltid vært på den der å bli ordentlig kjent med gutten først, før det går mot et forhold. Det har lønnet seg SÅ mange ganger. Visste dere foreksempel at ekte kjærlighet er når du er forelska i en person over 4 måneder og at forelskelse før det er bare "tull"? Det gjelder å sette det på test.


Alle har vel hørt den her? Anyways.. har aldri uansett sett på det å være singel som svak. Hvor kommer det ifra egentlig? De som er svake er de som MÅ være med noen, koste hva det koste vil. Gjør ikke noe om de ikke kan navnet til hverandre engang. The thing is - du vet selv utrolig godt hva du fortjener. Ikke la deg sjæl gå gjennom noe du vil bli bitter på senere. Å vente vil bli verdt det.


Ikke forandre deg for noen. Vær den du er, og tilslutt vil du møte en som er akkurat som deg. Det som suger er hvis du forandra seg selv til noe du aldri var, og så møtte drømmefyren som hadde passa deg perfekt for en stund tilbake. DET suger.

 

OKKK!!!!! Det var nok love for denne gang! Snakkes neste år......... :)
Det er jeg. I dag skulle jeg kjøre litt på veien med mamma, øve litt til lappen, og det gikk litt dårlig for å si det sånn. En dame kjørte bak meg da bilen plutselig låste seg, i et kryss, hvor hun kunne lett bare kjørt forbi. Men NEIDA. Hun skulle TUTE hun. TUTE selvom det skulle være ganske tydelig at jeg har en stygg stor L bakpå bilen. RESPEKT? NEH. Null respekt vettu. Det verste var at hun var godt voksen. Eller skal vi bare si.. gammel? Jeg ga hun hvertfall fingern når hun tilslutt kjørte forbi.... Yea... heldige hun som fikk smake litt på den korte lunta mi. Ble sikkert et hett tema rundt middagsbordet tenker jeg. Tror jeg kan se det for meg.

Jeg husker en gang da jeg bodde i spania og var på butikken, og en jente drev å stirra noe SYKT på meg. Som om jeg ikke kunne se hun liksom. Så jeg spærra opp øynene og etterligna hun. Hun stirra ikke etter det. Haha stakkars. Og apropos butikk.. i spania, hvertfall før, var det helt normalt at kassedama geipet til små barn. Bare sånn tull liksom. Men jeg husker at jeg syns det var SÅ FREKT. Det er jo frekt i norge. De virka jo ganske serriøse og. Jeg ble sånn gretten fjomp resten av dagen. Kunne jo ikke gjøre no med det. Forresten er jeg jo feminist, så jeg svarer ALLTID tilbake når gutta i spania plystrer og roper. Syns det er kvinnediskriminerende at vi blir sett på som sexmaterialer. Man trenger ikke være blond engang. Har også KLIKKA en gang i 9ende når vi dro på tusenfryd og stilte oss i køen til den slyngedritten. En jente snek rett forran oss, dro med seg veninna og dulta borti oss. OOOOH girl.. . dulta selvfølgelig tilbake. Hardt. Og såå ble det litt snikksnakk, til hun stakk av. Lol. Åh.. blir så irritert bare av å tenke på det. Må serriøst ta anger management timer.

Noen som kjenner seg igjen?


smile bby

C00897483bd761811a0d863863914b4f65bc48ad_large
Jeg fatter ikke hva folk driver med. Det er milliarder av gutter i verden, men folk velger å gå på den ene gutten. Exen til veninna.
Det er jo vanskelig å bompe borti noen når man går på skole og lever i et såpass tett miljø der alle kjenner alle. Men hva er liksom vitsen da? Man vet jo det betyr at jenta er tvunget å se veninna og exen din sammen hver dag? Hvor sleipt er ikke det ovenfor jenta?

Assa.. det er EN simple rule. Eller er det egentlig det? Er det no regel?
The answer is YES.

Hvis du vil være en veninne til jenta betyr det at man stoler på hverandre og respekterer hverandre. Man forteller om følelsene sine. Kanskje om at exen har fått ny dame. Men hva om VENNINNA er den nye dama? THATS the probem. Hvem er det som svikter da? Venninna. Sorry, men det er no excuse. Hvis du trosser hva jenta sier og føler om det, og fortsatt går til exen hennes - da har du valgt han over jenta. Rett og slett. Du har valgt han over alt dere står for.

Dette er det jeg tenker om det. Hva mener du?

Tumblr_ln69zqq6bt1qbm4wlo1_500_large
Ok, dette er noe som har holdt meg våken om natta i evigheter. Helt serr. Var hun egentlig gravid? Jeg vet, jeg vet.. hvorfor skulle hun ikke vært det? Se på ungen. Hun er jo HELT lik Beyonce.MEN. Aaaalle damene i hollywood med bolle i ovnen venter jo ikke et sekund med å vise frem magene sine. Og hvis pressen finner det ut før de, innrømmer de det med en gang. Og når det kommer til Beyonce, er jo hun en jææævelig stolt dame. Assa, se på hun. Hun er pen og formfull, and she knows! Hun er jo faktisk i følge bladene "verdens mektigste kvinne". Sooo... hvorfor la hun bare ut ET ENESTE gravidmage av seg selv - uten å vise annsiktet? Hva er så vanskelig med å legge ut bare èt bilde til liksom? Og da vi så denne videoen under, hvor hun er på et talkshow, og skal sette seg ned, begynner jo man å lure litt. Hvorfor i heeeeite KRØLLET magen seg? Man er jo ganske sikker på at hun hadde "putemage" (pute forma som en mage man kan feste på magen) på en opptreden.. so why not fake it all the way?

 
Assa, GREIA ER - hvorfor ikke fortelle sannheten? Den vil jo en gang komme ut.

Hva tror dere?


 
Som sikkert flere også har gjort, har jeg sett litt på idol den siste tiden. Det er så morsomt å tenke på hvor mange dritbrae talenter som bare blir silt ut. Når jeg ser på auditioene og hører hva dommerne har å si, får jeg lyst å bare kaste en stein inn i leilighetene dems og håper jeg treffer huene. HVA ER GALT MED DE? De kan ikke sitte der og fortelle en person med en HELT OK sangstemme at han/hun IKKE KAN SYNGE I DET HELE TATT? Hva er det liksom?? USAKELIG. Og de med imponerende stemme? Pirkepirkepirke. Om å gjøre å finne feil og knuse drømmene. Jeg blir sint, jeg. HVEM ER DE TIL Å FORTELLE NOEN DET EGENTLIG? Man får liksom alltid slengt det i trynet; man er aldri bra nok og vil heller aldri bli det. Skole, lekser, karakterer, sangstemme, dans, jobb, penger, utseende, kropp. Alt er aldri bra nok uansett hva man gjør. 
Klikk på linken under, og så på videoen som kommer opp. Jeg ELSKER Nicki. Hun er så fair og har faktisk et hjerte, og snakker fra sjela.
Se hvordan de smuldrer opp alt jenta har og er. De får DEN sangstemmen til å høres ut som en måke som hyler på kaia i kristiansand. Hva er det liksom?!

http://perezhilton.com/2013-01-24-nicki-minaj-storms-out-american-idol-auditions-north-carolina-summer-cunningham

Man må huske at man ER bra nok. Tenk på alt du gjør og hvor bra det egentlig er. Vær fornøyd med alt du har oppnådd og fått til. Ikke grin hvis du får 5 og ikke 6 på kortet. Det er VELDIG bra nok. Og hvis noe stopper deg for å nå drømmen fordi du ikke var bra nok - FUCK DET. Hvem vet hva de var ute etter? Folk har så mange hensikter. Du vet at hvis du hadde sunget på et aldershjem hadde alle sittet med tårer i øya fordi det var så bra.

Tumblr_lt7d33mxt71qzr04eo1_500_largeDet er skummelt hvor sant dette er...
Leste akkurat at Beyonce fikk 250 mill ellerno for å reklamere for pepsi. 250 mill for ETT lite lusent oppdrag. Og her sitter vi. Sitter i hjemmene våre og ber til gud om å vinne bare 1 mill. DET ER SÅ FUCKED UP. Stjerner er ikke verdt så mye i mine øyne. Hvis hun ville kunne hun jo gitt 100 mill til fattige folk i feks afrika, og allikevel hatt 150 igjen. Noe hun ikke kommer til å gjøre. Det er bare så rart hvordan penger er fordelt i verden.

819x530x20121210_c7576_photo_en_21728-1-1024x663.jpg.pagespeed.ic.mlyjgxthsh_large

 
Jeg tror at alle vet at det å være gamle betyr rynker, krokrygg og grått hår. Menmen, tenker man liksom. Man har jo levd en stund. Ting blir jo slitt etter hvert.

MEN.

Så tenker jeg på hvor lite sminke de brukte i gamledager. Når de skulle pynte seg tok de bare å klipsa på noen øredobber og krølla håret. Og det ble krølla naturlig etter de hadde dusja. Mens her går jeg.. retter håret annenhver dag. Det og farge håret er som å bytte sokker. Synsæ dere gamle har slitt hår nå? Bare vent til jeg blir gammel. OG SKALLA.
De brukte null sminke, mens jeg f.eks begynte når jeg var 9. Brukte ikke hver dag siden den gang, men det var da jeg begynte å teste. U know.
Men serriøst.. RYNKER COME TO MAMA. Dessuten tok de aldri sol så ofte som vi gjør nå. Og de hadde ikke pcer og tver og late seg forran 7 timer hver dag. De var på turer og sykla masse. Allikevel sitter 90% i rullestol. Og jeg har faktisk SICK med ryggproblemer. I en alder av 17. Har en skjevhet nederst i ryggen. Den synes veldig lite da. Har egentlig bare blitt nevnt de dagene hvor jeg ikke ville ha gym osv.

Men samtidig har vi mye mindre skadelige kremer, kosmetikk osv. Vi har brukt solkrem som har beskyttet, tar masse tester sånn at vi kan finne feil og rette de opp, og tar masse jevnlige sjekker. Det er jo bra?

Hva tenker dere?

summer1101 / PinterestSatanic Barbie Doll
♔ Snape ♔You Cant Tame My Style.


1. Søppeltømmer. Dette er kanskje ikke den jobben man skryter om til foreldrene til kjæresten, men man får faktisk veldig bra betalt! Hvorfor? Fordi alle er alt for stolte til å ta jobben. Hvem vil stå bakpå en lastebil og være komunens store skam? Nåtidens piperensere liksom. Og ingen vil ha den nasty rekelukta som setter seg ned i porene dine og BLIR DER. For resten av uka hvertfall.

2. Personlig trener. Assa om du kommer der og forteller at du har tatt noen dumme valg før i livet tror jeg ikke spiller noen rolle om du kommer som DEN wrestlern. Alt de ser etter er muskler og en veltrent kropp, for det sier at du har peiling på trening. Så enkelt er det. Om du har vært fekt stripper er det nesten posetivt med tanke på hvor bra trening det er i seg selv. Man tjener helt greit, og etter hvert kan man jo fly rundt å trene kjendisene i LA. Kash flow.

3. Grafisk designer. Dette er faktisk utrolig etterspurt! Og man tjener nok en god del om man er flink. Det gjelder nok bare å lære litt hvordan det gjøres og kunne alle kodene. Og tenk på alle bloggerne? ALLE bloggere er villige til å betale for et bra design. Er det 1000 spenn gjør jo ikke det no. Bloggen er noe man bruker hver dag, og blir nesten som en jobb etterhvert. Totally worth it! Så ja.. da kan man nok tjene en god del ettersom det er flere hundre tusen bloggere der ute.

4. Snøbryter. Dette er ikke så kjent, men snøbrytere får faktisk utrolig bra betalt. Men det er jo bare i vintersesongene da. Men det som er greia er at de blir tilkallet når det er krise og haster. Det kan skje 3:30 på natta. Det kan skje etter du har sovet fullt ut på morningen klokka 13:00. Det kan skje på lørdag midt på en fest klokka 22:00. Og det kan skje når du akkurat har dusja, pussa tenner og lagt deg under dyna klokka 23:00. You never know. Slitsomt og irriterende, men verdt penga. Helt ærlig, du kan tjene rundt 5 til 6 tusen om natta. Tenk deg kvelden på julaften feks.

5. Trailersjofør. Denne jobben handler egentlig om å ofre livet sitt for jobben. Serriøst. Du kjører med varer fra sted til sted. Laaaange strekninger. Det er ikke mye tid til familie. Men kan bli mye penger for en enkel og lettvint jobb.

6. Pilot. Her handler det bare om å stå i alle studiene og fullføre de. Vi snakker dermed om 15 år i luftforsvaret. Men etter det er det ikke vanskelig å få jobb. Mange flyselskaper søker piloter. Man tjener godt over 1 mill i året. Faktisk 90 000 i MÅNEDEN.

7. Personlig shopper. Finner du de rike og rette folka til det her kan man nok tjene bra. Ville nok satsa på å dratt til rike strøk som hollywood, dubai osv. Men mange vil også at du skal råde de til hva de skal kle seg og og hvordan de skal se ut på håret. Derfor må det nok nesten være litt medfødt å ha kunnskaper om det. Det er på kanten til å bli personlig stylist. Men man kan også bare handle for de.

8. Charter guide. Så lenge man er blid, utadvendt, tolmodig osv tror jeg denne jobben ikke krever så mye - heller ikke av fortiden din. Man må nok studere litt, lære seg om feriestedet og litt om guiding. Bra jobb og kjempegøy til en grei lønn.

9. Chihuahua og pomeranian farm. Dette her er geeenius. Kom på ideen for litt siden. Vet dere at disse to hundene blir solgt for 15 - 20.000 kr? Og noen tar sikkert mere. Kommer litt ann på NKK og stamtavler. Men du har hvertfall sikra deg 10.000 for en frisk valp. La oss si du fikk 4 chihuahua valper da. Da har du tjent 40.000 kr!! På noen valper! Og er valpene enda mere verdt og du selger de for 20.000 har du tjent utrolige 80.000!!! OMFG! Ny bil til deg! Grattis! Hunden er bare gravid i 2 måneder. Man vil kanskje ikke pine bikkja helt med å bli gravid resten av sitt liv, men med tanke på hvor ofte man faktisk kan tjene 80.000 kr er det kanskje sykt!
Det er nok bare disse to rasene som er så dyre. Kanskje noen parr til, men disse er de mest populære.

10. Dusørjeger. Ja, dere. Jeg vet dette kanskje høres både skummelt og umulig ut. The fact is, det er lettere enn man tror. Hvertfall i Norge. Det det handler om er å ta de kriminelle og levere de til politiet. Som takk får du en summ med penger. De kriminelle har ofte en "dusør" på seg, som viser hvor mye penger du får hvis du tar/finner ham. Det som er vanelig, hvertfall i norge, er at de ikke møter opp i retten. Noen kriminelle har 5.000 kr i dusør, andre en halv million. Det gjelder og være godt trent fysisk, kunne selvforsvar, ha rett til håndgjern osv og jobbe fokusert med å finne ut hvor de kan befinne seg.
En annen måte å drive dusør er å redde båter fra å synke, og hjelpe de som er i. Du kan også tjene på å tyste på kriminelle eller tipse om stjålne biler.

Jobber du aldri vil kunne få

Lærer. Du må nok bare innse at det er for ditt eget beste. Hva om en pubertal elev i 7ende klasse rekker opp hånda og spørr hvorfor de fant deg i en video på badgirls.com? Enkelt og greit - du får bare ikke jobben.

Politi. Politifolk er folk som ble født med instinkter på hva som er rett og galt. Det blir helt feil og komme der og sjefe rundt i gatene når alle vet at du har syndet. Just wrong.

Ordfører. En jobb egentlig alle kan få hvis du bare jobber for det. Men har du vært pornostjerne sier det bare seg selv at du ikke får stillingen.  

 

Hei dere!

Kom over ett bilde her om dagen der hvor det sto på "True love never ends". På en måte tenkte jeg med en gang - omg SÅ sant. Det forklarer jo alt! Men så tenkte en annen del av meg at, hello.. det er bare en hipster nedi en kjeller som har sittet å hatt kjærlighetssorg og røyka litt  formye gress som plutselig valgte å prøve å overbevise alle om at sånn er kjærlighet.
Det har jo aldri vært så mye skillsmisser som i dag, 2012. Folk synes ikke lenger det er så big deal og fortelle naboene at ekteskapet faila og alt går i grus. Og folk klager som aldri før over knuste hjerter. Alt vi gjør er å gå rundt å speide etter den neste kjæresten. Kanskje han i kassa på Narvesen? Han postmannen var jo ikke så ille? Er det incest å flørte med fettern sin? ........maybe not the last one there. Og når vi liksom endelig har funnet the one, viser det seg at han han har en merkelig vane med å leke med lego i sjul etter du har lagt deg, så du velger å gjøre det slutt. Forholdene varer aldri. Finner han aldri. Kommer til å bo alene med 949 katter i en leilighet på frogner. Hate love. Hate my life. Ingen vil ha meg. Blalballabla.

Men hva om det sånn da.. at real love ikke tar slutt? If its not ment to be, its not ment to be? Everything happens so you'll learn from it? Tar det slutt fordi sjebnen allerede har funnet en fyr til deg som venter i framtia? Tror det egentlig er ganske skadelig å gå med et sånne superpositive slagord baki hodet hele tiden..

I dont know. Hva tror dere?

Tumblr_m0wcpvhyv51qe7wqdo1_500_large


Jennifer Lawrence. Denne jenta må jo være verdens søteste og mest ekte menneske som finns. Hun virker så ordentlig og down to earth. Hun ser bare ut som et bra menneske tvers gjennom. Hun er 100% seg selv, og det merker man. Just diggin this girl.Paris Hilton. Vet dere tenker WATTAFUCK MAN??, men jo, jeg beundrer denne dama. Hun er pen osv, men hun har faktisk ikke den fineste nesa, de største puppene eller de tykkeste leppene. I det siste har hun også lagt på seg litt. Gjør hun noe med det? Legger hun seg under kniven? Nei! Og jeg digger det.
Med en SÅ stor formue i banken og så stort press på seg er det nesten rart at hun ikke har fiksa på seg. Sånn serriøst, hun har jo nesten ikke pupper.
Det er sykt. Ikke for å være frekk, men hvem hadde ikke tatt den operasjonen hvis man var hun? Men hun har ikke gjort det, og det ser ikke ut som hun skal det heller med det første. Digger det!Nicki Minaj. Snakker om bein i nesa! I loooove her, and loooove the music. Endelig en dame som kan rappe. Endelig en dame som tørr og si hva hun har på hjertet. Hun lar ingen tråkke på hun, og sier ifra om det er noe hun ikke liker. Tror alle jenter trenger en som står opp og snakker for mengden. På mange måter kjenner jeg meg igjen i hun. Jeg heller tåler ikke at noen kommer og slenger dritt ut av intet, og sier i fra. Det er viktig å ha reflekser, og å vite forskjell på venner og fiender.

Britney Spears. Grunnen til at Britney betyr så mye for meg er pga barndommen. Det var ikke EN ENSTE person i hele verden som var så pen som Britney. Jeg var obsessed liksom. Hun var som en leder. Jeg ville se ut som hun og gjøre alt som hun gjorde. Mye på grunn av det var jo fordi jeg kunne på mange måter speile meg i hun. Ble fortalt at vi ligna, og at jeg hørtes ut som hun da jeg sang osv. Ikke rart hun ble et forbilde da. Minnene fra hun, alle bildene, sceneopptredene - alt, er brent på hjernen. Selvom hun har vært gjennom en tid hvor jeg skulle ønske jeg aldri hadde beundret hun, klarte jeg allikvevel å overse det og huske hun for det hun var før. Hun har absolutt fortjent tittelen som popprinsessen. Jeg blir så happy av å se hun nå i xfaktor, og hvor bra hun ser ut. Supercomback sier jeg bare.

Christina Aguilera. Også en barndomshelt, men mere pga meningene i sangene. Etter å ha hørt på baby baby sanger osv, fikk jeg øynene opp for sanger med meninger i. Det føltes så bra. Voice within, Beautiful og Turn to you var som lagd for meg. It was like magic. Hun er også et viktig forbilde fordi hun er så sterk. Når jeg ble eldre fant jeg ut at vi har hatt en ganske lik oppvekst osv. Og sånt går inn på deg selvfølgelig. Hun har aldri nødvendigvis vært en av de superpene, men allikevel bare stråler selvtillitten gjennom. Helt syykt.

Nicole Polozzi. Hahah, jeg vet jeg vet. WTF. Ja ok, hun er kanskje et fyllevrak og en stor flause og se på, men here's the thing. Jeg tror alle jenter kan kjenne seg igjen i hun. Vi alle har hatt våre drunk moments. Vi har faila i kjærligheten, krangla med veninner, over gutter, blitt kritisert, mobba, ledd av, vært orange i trynet, følt oss ufreshe og dritet oss ut. Just admit it girls, det er en liten Snooki i oss alle. Hvertfall i meg! Jeg har kanskje ikke hatt sex med 6787 gutter, og er kanskje ikke full hver dag - but i make mistakes! Just like everyone else. Og se for deg at det blir vist på tv for hele verden. Må si at jeg digger hun bare enda mer etter hun fikk en sønn. Hun har faktisk skjerpa seg skikkelig! Loveit.

Kjendiser jeg ikke beundrer

Kim Kardashian. Ugh. Sorry, men jeg har ingen ting positivt å si om Kim Kardashian. Først ble hun jo kjent gjennom en pornofilm. Og så bare tok det av. Hvor kleint er det ikke å i det hele tatt snakke om hun? Hva er hun egentlig kjent for? Allikvel er hun på alle forsidene av bladene og på alles lepper. Assa, fortid er fortid og kan ikke endres på, men hun gjør jo ingen ting for å forbedre seg. Hun bare pepprer det med nakenbilder og ræva si - og ikke minst realityshowet. Synes det er trist at ikke Kanye kan velge en dame med litt mere mellom ørene. Ødelegger bare for han. MEN MEN...


Miley Cyrus. Elsket Hannah Montana da jeg var yngre, og det tror jeg dere fleste også gjorde. Men hva skjedde? Alt jeg ser og hører fra hun er bare dritt. Alt hun gjør er å klage. Når jeg tenker på Miley Cyrus tenker jeg på en desperat bitch som gjør alt hun kan for å få de unge jentefansa rista av seg. DETTE gjør meg kvalm. I det siste hørte jeg faktisk om at hun ikke ville ta bildet med en fan allikevel for hun begynte å gråte. Blir litt for spydig for meg as! Ok, vi skjønner at du er ferdig i Hannah Montana og episodene der vi alle så du gå gjennom puberteten, men du trenger ikke rømme fra deg selv heller. Tror ikke fans hadde blitt mere skuffa hun hadde tatt seg en sigg eller bust ut noen stygge ord. You wanted that fucking fame - now here, take it, its yours.Haha, er han ikke søt? Det starta med at vi fikk han av en dame som hadde vunnet han i lotteri eller no. Det er tydeligvis veldig staselig å ha gris på gran c. Masse fordeler osv. Anyways.. så siden hun var på ferie, kunne jo ikke hun ha med han inn på flyet liksom. + masse vaksiner osv. Så vi fikk han! Vi var drithappy. Hallo, se på han da. Så vi hadde han ut sommern. Etterhvert bygde vi plass til han ute. Ja btw, han var ikke en minigris! Så de blir jo giga. Og pga Norge osv og at vi ikke kunne bare la han stå der ute mens vi måtte tilbake til norge (naboen ville egentlig det, sånn at han kunne passe han), så måtte vi gi han til noen som hadde en gård lengre opp i heia. Det vaaar så trist å fra fra han. Verdens søteste skapning. SÅ smart og Så kosete. Miss him......
Personlig er kidnapping hvertfall høyt oppå lista. Desverre sitter jeg og mater meg selv med de historiene og dokumentarene på tv - alt for ofte. Men jeg syns det er så sykt. Tenk å bli bortført. Bare dratt med deg. Tenk at det bare er mørkt og du vet ikke om du ligger bak i en bil, er nedi en kjeller eller begravd levende. Tenk å vite at man faktisk blir bortført og man vet man kommer lengre og lengre unna hjelp. OMG. KLAUUUS.
Husker jeg gikk i 7ende eller 6 da jeg fikk vite om Madelein McCann. En liten jente på ferie i spania som ble bortført mens foreldrene var ute og spiste. Hun lå og sov. Har har serriøst aldri kommet over den saken. Det har skremt meg helt sykt. Det kan jo skje hvem som helst. Men tenk at det er folk som aldri er funnet? DET er skummelt. Hvordan går det ann å ikke finne noe spor?

En annen ting jeg syns er driiitekkelt å tenke på er - hva om de på galehus ikke er gale? De bare har opplevd unaturlige ting vi ikke har opplevd? Ting vi ikke klarer å tro på? Alians, gud, livet etter døden, påskeharen, engler, ånder, enhjørninger, féer, hekser ... u know. Hva om de har rett, men ingen vil tro de?
Det er det man alltid har sett på filmer. Men in the end blir de trodd. Hva om de på galehuset bare aldri blir trodd? De går rundt og sier det snart er verdens ende eller at man må gjøre sånn og sånn og tro på ditt og datt. Hva om de har rett da??? Freaks me out dude!!

Hva er det skumleste dere vet? 
Sitter og leser i D!, you know.. my needs. Og vi som holder oss oppdatert på kjendisfronten vet at Jennifer Lopez og hennes nye toyboy Casper er sammen. Well.. har dere tenkt på at hun er 43 og han er ---- hold fast ----- 27 år!!!
Det er.. rart! Det er da jeg må si høyt - det kunne vært sønnen hennes. For det kunne det. Det ser hvertfall skikkelig sånn ut.
Det som er er jo at det er lov med så stor aldersforskjell hvis begge er godt voksne. Begge er voksne, begge har levd. Men er det ikke litt småekkelt å tenke på at når han var 2 år og bebi, og bæsja grønn gøgge i bleia si, var hun 16 år. Hun hadde kommet i puberteten for lengst, mens han akkurat hadde fått klippa av seg navlestrengen!På en annen side kan man jo runde av og si at det er ti års forskjell..... som ikke egentlig blir så ille.

 Men vi har jo noe enda verre. Det er sikkert ikke mange som vet hvem hun er og hvem han er, 
but let me just tell you - han er 53 og hun er 18. Men det verste er at jenta, Courtney Stodden, var 15 år og han 50 da de GIFTET SEG.
DET er pedofilt, det. And gross... eeew. Enten er hun golddigger eller så har hun aldri hatt en far. Eller så er det fame.
Sikkert en god mix av de tre, tenker jeg.

Hva er deres meninger? Går det en grense egentlig?

 


Bikkja mi, Tassen, er for øyeblikket hos mormor og morfar. Siden han er så poppis må han dele litt på kjærligheten vettu. Mormor er numba 1 fan. Men hvem er ikke det? I love this boy. Føles helt tomt uten han. Beste gutten i verden. Ingen kan erstatte my baby!

Har dere dyr?
Jeg har blitt helt opphenkt i babyer det siste året. Er serriøst helt opphengt! Tenk da.. en liten miniLine som går rundt her. Med sånn hårdutt på toppen. Som jeg hadde. Ååååå. Jeg har jo alltid trodd at jeg ville bli en ung mor. And what if..!
Man trenger jo ikke finne en perfekt fyr først? Det finner man jo aldri først. Så jeg kunne jo dratt til Danmark ellerno å fått sånn prøverør dritt? Da jeg jeg og kidden leve lykkelige i alle våre dager, og jeg kan ha hele ungen for meg sjæl! Han kan ikke komme å kreve noe foreldrerett osv. Its just perfect! FOR en plan, dere.Se da!


Er dere enige?


 If you want me so much, first i have to know
Are you toughful and kind?
Do you care whats on my mind? 
Or am i just for show? 
You'll go far in this world if you know
How to touch a girl
 

 Er den  ikke herlig? Thats the secret. Hvis du får henne til å falle for deg, er hun med i gamet. If you know what i mean.. hehe. 
 
Når du trodde du ikke hadde hørt og sett alt..... Men denne gangen tror jeg at jeg aldri kommer til å spise en cheesburger igjen. Hvis dere ser på videoen nederst, ser dere at burgern er like fin etter FIRE år. Fire år, dere. Ikke en muggflekk å se. Det er faktisk HELT sykt. Hvorfor? Kjemikaler. Og hvis kjemikaler ikke forandrer en burger en dritt etter fire år.. da spiser du faktisk plastikk eller noe uspiselig. Jeg visste det innholdt noen liter med fett og litt kjemikaler, MEN DETTE ER SYKT.
Dessuten kan pommesfriten også holde seg i laaang tid. Tenk at det går gjennom kroppen da? Tenk at kroppen liksom prøver å fordøye dette?

 

 


Den siste der er faktisk dritironisk.. for meg. Jeg er jo den mest langsinte personen - ever. Jeg føler jo ingen av tipsene der - noe jeg absolutt burde.
Men bildet er jo utrolig sant. Man vet aldri når man får se en person igjen.

Er du langsint?

 
Google Image Result for http://karlismyunkle.files.wordpress.com/2012/09/christina-aguilera-your-body.pngChristina Aguilera. ♥Untitled
Christina Aguilera's 'Your Body' Video Includes More Hair Colors Than We Can Count (VIDEO, PHOTOS)Christina Aguilera's 'Your Body' Video Includes More Hair Colors Than We Can Count (VIDEO, PHOTOS)xtina | Tumblr
Cyntia BeatriceRésultats Google Recherche d'images correspondant à http://cdn03.cdn.pinkisthenewblog.com/wp-content/uploads/2012/09/28/092812_xtinayourbodyvidfeat-600x450.jpgchristina aguilera | Tumblr
Resultados de la Búsqueda de imágenes de Google de http://2.bp.blogspot.com/-TxreyMvr9qo/UGXNOPlLRxI/AAAAAAAAGz8/A-LQQ_vKmog/s1600/christina-aguilera-your-body-video.jpgxx10xx xx10xx MeaddLove and Glamour
Twitter / Immagini recenti di @VittoVoltariJ'adore Fashion ~Rezultatele căutării de imagini Google pentru http://cdn.thatgrapejuice.net/wp-content/uploads/2012/09/Christina-Aguilera-Your-Body-THAT-GRAPE-JUICE.jpg
christina aguilera | TumblrOfficial Video Teaser New - Page 10christina aguilera | Tumblr
Nagyító alatt Christina Aguilera új klipje - Starity.huFacebookrosendahlgrensandra -


Jeg digger fargene, jeg digger videoen, jeg digger dama og at hun gir F i hva folk mener om kroppen hennes. Jeg syns det ER så bra gjort.


Jeg er veldig opptatt en av en ting, og det er det med å legge ut det man kaller "private bilder" på nett. Fyllebilder og spesielt nakenbilder. Og drøye bilder bare sjenerelt. DET VIL GJEMSØKE DERE. Søk navnet mitt på google. Det er helt ok bilder av meg, men skulle gjerne slettet et par fra meg når jeg feks gikk i åttende. De blir ikke slettet på google. Og hvis noe skulle blitt spredt, vil det være umulig å stoppe. Nettet er DRITSVÆRT og ja, bare ett tastetrykk er det gjort. 

En jente fra canada på 17 år dreit seg ut, og flæsha seg på video for en fyr. Han tok bilder av videoen og sendte rundt til alle hennes venner, klassevenner, folk på skolen, lærere og familien. Stakkars jente. Det virkelig forfulgte hun. Uansett hvor hun var og hvem hun møtte ble saken tatt opp. Alle visste om det og alt lå ute over alt på nettet. Hun bestemte seg for å legge ut en video på youtube, om hvor mye dette rammet hun og hvor mye hun ble mobbet osv. 
En måned senere tok hun livet sitt.

Hun tenkte hun kanskje ikke ville få noe framtid. Ingen jobb. Ingen penger, hus, familie, kjæreste. Hun klarte kanskje ikke leve gjennom en hel dag. Og når du ikke klarer en dag, klarer man ikke livet.

Syns så synd på jenta. Hun ble bare 15 år.

Aldri legg ut noe drøyt, dere. Man vet aldri hva som kan skje.

 
Jenter, det er på tide å steppe opp og fortelle gutta sannheten. Vi kan jo ikke la de gå rundt å lure lenger.

For vi vet jo at det er kvinneundertrykkelse pga kvinner har mest makt.

Ja, its true. Når noen er en trussel, eller ligger høyre når det kommer til makt, må man jekke de ned. Right? Og mennene i all vår tid, siden Eva og Adam hadde det første samleiet på planeten jord, har de sjefet rundt og bedt oss om å ta oppvasken. Face it, dere er redde. Dere er faktisk redde med tanke på hva vi hadde gjort om det var absolutt 110% likestilling.

Men hvorfor er vi mektigst? Fordi vi avler mennesker. Mhm. Og det er faktisk bevist at barna er mest glad i mor, som bærte de rundt i magevæske i 9 måneder. Hadde det ikke vært for oss kvinner hadde ikke det vært mennesker på planeten. Mennene er redde for vi skal ta helt styringa.

Ja, se for eksempel for dere at vi kvinner tar og låser alle menn inne i en gigantisk kjeller, der de må voldta hverandre. Og når vi trenger sperm, bare tvinger vi det ut av dem. Og så lever vi lykkelige i en verden bare full av sminke, sko, vesker, sko, vesker og ................... lesber.

Men ja. Da vet dere det.


En kvinne

 

Tenkte å si litt om hva jeg mener om formspring.
Men først - ta dere to sekunder til å tenke over hva den siden handler om.
Anonym mobbing på nett. Det er paradis for de som liker å slenge dritt til folk, uten å få konsekvenser for det - uansett hvor sykt drøyt det måtte være. Jeg blir helt sjokkert når jeg ser alt drittet. Det er helt sykt hvor onde folk er. Hvis det er noe de bare ikke liker med deg, eller rett å slett vil bare ødelegge deg, er det bare å gjøre det der. Jeg vet om folk som har fått drapstrusler, på seg og familien. Folk spytter ut dritt om avdøde foreldre og ripper oppi veldig personlige sår.
Formspring er akkurat det mobberne vil ha.

Ingen skjønner hvor alvorlig nettmobbing egentlig er. Hvis jeg hadde makten til det, hadde jeg sletta siden for lengst.
Jeg syns det også er drøyt mye anonym drittslenging på blogger. Syns toppbloggerne er utrolig tøffe som vokner opp hver morgen med flere hundre drittkommentarer. Tenk så jævelig. Det skulle hvertfall vært sånn at du måtte bruke facebooken din til å få kommentere over alt.

 Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · Meg · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits