Fått litt heng på en serie i det siste. Noen har kanskje hørt om The Osbournes? Ozzy og fammen? Assa, alle familier har sin måte å gjøre ting på, og elsker gjengen mye pga det minner om min egen, men denne familien er jo helt unik. Over julemiddagen kaller de hverandre f*tter og ber hverandre stikke til helvette liksom. Hahaha, creyseey. Dere kan se alle sesongene på youtube 

 Her er en liten smakebit

 
Åååh.. kjenner jeg må myse med øynene for at de ikke skal lukke seg. Gjør faktisk vondt å være trøtt. Meeen guess what! Tar turen til Gran Canaria imorra! Eller ja, i natt. 4 på natta faktisk. Mhm, ja. Det som er dritt nå er at jeg står i en skikkelig klem.. nemlig at jeg KAN legge meg og få litt søvn. Men da vokner jeg igjen en time etterpå som en annen. Nemlig Arne. Mhm. Arne er en gretten mann på 50 år som er forbanna på alt og alle og slenger ølbokser etter småbarna når de vil klappe bikkja hans. Just sayin. Jeg er ikke happy liksom. Trenger skjønnhetssøvnen. For Arnes skyld.

Nok om Arne og hans 15minutes of fame. Her er noe jeg MÅ og nesten alltid har med meg når jeg reiser.


MÅ ha orden! Må ha så mye system som mulig, selvom det betyr 789 toalettbagger og dritt.

Negllakk! Gøyest å ha med negllakk (Neglelakk? Neglakk?) når jeg har lange negler selvfølgelig. Men er uansett nødvendig å ta med.
Atm er det disse fargene jeg er hooked on. Alltid favoritten til høyre, hehe. Forresten var jeg en god stund på leting etter sterke neglelakker, som trenger ett eneste lag liksom. Så tilogmed på ebay! Men tilslutt prøvde jeg ut Viva la diva. Det ser jo ut som noe for barn? Så ble overraska hvor bra de var. In love!

OMG uten denne ladern er jeg ingenting!! Skulle gjerne i tillegg hatt ladedeksel med lader inni dekselet sånn at mobben lades automatisk, men denne er heeelt ok liksom. Elskern! Kjøpt i utlandet tror jeg. Har den også ofte med på skolen, byen osv.

Solbriller! Omg solbriller! Plukka bort mange denne gangen føler jeg. Har jo ett parr og klarer aldri velge bort. Man vet bare aldri!

Bok! Haha, det er så rart hvordan tiden forandrer en. Jeg hadde aldri lest ut en bok før nesten 8klasse. Og nå er jeg den lesenørden!
Serr.. jeg er også ganske stygg når jeg leser i tillegg liksom. Helt topp. Men nå tar jeg med en bok når jeg er uttpå tur! Når man er i spania, eller et annet sted hvor det ikke er annet enn flaminco på tv, er det digg og lurt å ha med en bok. Og hvis man ikke har film på mobben, pcen eller mangler nett - da setter man seg ned og tar fram boka. Uansett hvor man er passer det jo egentlig. Forresten, husker dere jeg leste denne boka? Er nemlig ikke ferdig. For når du har serier og forståelig underholdning på tven, erstatter det desverre bøkene. But now its on again!

Ok, dere. Rett før jeg stryker med. Skal prøve å få blogga litt når jeg kommer ned. Snakkeeeeeees

 

 
I dag var det premiære på Catfish, ny serie på mtv. Handler om å møte en person for første gang etter å ha snakket med han/hun på nett i 678 år. So aaaawesome. Tror alle kan kjenne seg igjen der.

 

I tillegg så har han fyren laget en film før serien. Har ikke sett den enda, but i sure will!!

Tenk da. Det finns faktisk fucked-up historier der ute. Folk som lurer andre. I flere år tilogmed. Man må serriøst tenke nøøøye gjennom hvem man møter på nett.

Har du blitt lurt eller kjenner noen som har blitt det?

 

 
Ok, for dere som er heeeelt ute å kjøre og ikke har fått med dere det - her er one directions nye sanger. Dette er det beste albumet jeg har hørt. Ever. De har klart å få ALLE sangene perfekte. Ikke din musikksmak? SYND. Ok? SYND. Da har du ikke musikksmak. Det her ER SÅ BRA. Har ramsa opp de jeg liker absolutt best. Og som dere ser er det nesten alle untatt to, tre andre.. fordi de var rolige. Jeg husker hvordan det var før når vi måtte kjøpe HELE albumet til en eller annen popnisse, fordi vi likte den ENE sangen. SÅ irriterende. And i hate that. Hvordan kan de i det hele tatt pådra noen den smerten med å kaste bort penger for å kjøpe de 10 sangene du IKKE ville ha. THANK GOD FOR THE FUTURE. And one direction. Jeg kjøpte hele cden dems, ok? And it was SO worth it. Har aldri brukt penger på noe bedre. Ever. ... eller jo. Faktisk på noen smågreier. Men det kan vi ta senere.

 

Hva syns dere?

 
Har ventet SAA paa dette. Husker jeg gikk i tredje klasse eller no. Eller kanskje fjerde. Det gikk saa inn paa meg. Ble helt oppslukt og ganske redd. Bodde jo paa Gran Canaria paa det tidspunktet, og var mye paa stranda og i sola. Men til aa vaere saa liten skjonte jeg ganske mye og saa for meg hvordan det var. Naa har det kommet en film om det, som jeg saa i gaar. Den var saa trist. Taarene bare rant. Den var helt sykt realistisk. Nesten akkurat saann jeg hadde sett det for meg.

 

Ambefaler alle aa se den selvom det blir litt taarer!

 
   

     

Jeg lover dere, reggae er som love right in the ears. Helt serriøst. Det er som det plutselig blir sommer og man er dritforelska. Beste medisinen når
man har en dårlig dag.

Hva syns dere?

 

 
Hurrayyy. Da har jeg fått det siste jeg bestilte. FINALLY. Dette er de ultimate greiene for oss med dritkorte negler. Enkelt og greit er det at du lager, bygger opp og former dine egne negler. Dette er det alle gjør i usa. De går for å "getting my nails done". Etter jeg fikk se veninna mi sine negler etter hun hadde vært på ferie ble jeg helt oppslukt. Men for én gang med ordning av Gel nails som det kalles, på spa og salonger osv i Norge, kosta det rundt tusen spenn. Så jeg søkte litt her og der og fant "Do it yourself" greiene på ebay. For 600kr. Desverre er dette litt gris. Og man må være litt tolmodig. Dette er andre gangen jeg bestiller. Grunnen er at jeg skrudde ikke på lokkene helt her og der, så allt ble bare masse kliss og gris. Men det er dritttbillig, så jeg kjøpte bare en ny. For dette trenger du også en Uv lampe, som jeg har fra før. So easy!

Jeg vet det ser ut som en leke fra brio, men slapp helt av - its not.

I tillegg så jeg denne "filen" her. Den er elektrisk og former, pusser og retter på neglene.

Lærte meg faktisk av denne videoen!

Har dere prøvd dette eller har tenkt til det?

 
Det her så driiiiitspennende ut. Det MÅ prøves en gang.

 
Veldig enkelt: Mager vaniljekesam og bær. Under hundrelappen... tror jeg.Dritdigg! Og ganske mettende.

 

Har du noen tips til en sunn dessert?

 


 
Enkelt og greit kommentere "Fin blogg. Setter pris på en kommentar tilbake". Det får meg til å få lyst til å skrive "Ja hahah da skal jeg hvertfall IKKE gjøre det!". For da vet jeg at det som møter meg er hestejenter som abonomerer på Topp og som blogger om Selina Gomez mens de har lagd halvsvidde lapper. Det er jo en grunn til at dere er halvdesperate og trenger så sykt en kommentar. Hvorfor kommentar? For å vise at folk er aktive på hjemmesiden din? Not cool, bro! Interessen må komme fra andre.

Men jeg går inn på nesten alle bloggene til kommentarene mine! Dere som ikke spør blir man jo bare nysgjerrig på! And thats good.

En annen ting hvordan ikke få lesere er å ikke blogge hver dag. Ingen ting er mer irriterende enn å sjekke en blogg hver dag, mens forrige fredags lappe-inlegg står å råtner på bloggen. Not cool, bro! Hvis du ikke har en bra blogg, gi hvertfall leserne NOE. For da går de inn på bloggen uten at de vet det, fordi de kjeder seg. Thats the secret.


Dette er til gutta. 5 enkle og viktige tips for å få hun til å like deg bedre, eller falle helt for deg. Kanskje du ikke har tenkt på dette før, eller bare trenger å bli påminnet om det. Ihvertfall, here it is..

1. Gjør godt intrykk på familien hennes. Dette er en STOR prikke som må på plass for å sjarmere jenta. Hvis du klarer dette bra, har du allerede scora masse poeng. Familien er jo det viktigste i jentas liv, og det at de liker deg spiller en stor rolle. Bli godt kjent med alle, foreldrene og søskene, og kanskje resten av fammen. Få de til å digge deg.

2. Bli kjent med vennene hennes og bli "buddies". For da lover jeg deg de vil snakke masse positivt om deg og tipse jenta om at hun burde satse på deg. Dette er nummer 1 regel når du skal ta "det første skrittet" mot et forhold, eller rett og slett bare få hun til å vite at du er keen på hun. For jeg lover deg, ALT, absolutt alt du forteller jentas beste venner blir rappotert videre. Du kan også fortelle ting du ikke orker å si rett opp i trynet på henne som f.eks "jeg føler hun er litt avvisende". Da vil jo veninnene rappotere dette videre til jenta, og jenta vil svare på det, som igjen kommer tilbake til deg. Kanskje hun bare er sjenert? Ihvertfall får du nok vite det meste om du er buds med veninnene hennes.

3. Si hva du har på hjertet og hva du føler. Hvis du stoler på henne og vil skape et slags forhold, er det bare å begynne å åpne seg. Når du gjør dette, gir du henne tillitt. Og da føler hun seg spesiell.

4. Ta hun med til gutta dine og presenter hun for de. Du må gjerne skryte om hun. Masse, hehe. Hver gang du er med de og henne samtidig, gi hun masse oppmerksomhet. Og alldri ALLDRI gjør dette: Det å råtte seg sammen og erte hun når hun prøver og fortelle noe og lage det typpiske "Hahhah banan ja. Jeg skal gi deg banan hahaa" og å kommentere hver eneste gang hun sier noe dere kan vri på  - cut it out. Det er barnslig. Og jenta vil bare føle seg utillpass.

5. Say her name. Jeg lover deg, hun vil gå helt crazy. 
OMG folkens. Listen up.. jeg har akkurat funnet den mest lættise bloggen på kloden. Jeg sitter å ler. Høyt.

 

Sjekk ut bloggen her !

Btw, JA jeg henger etter. Sikkert alle sjekket den før. Men ja, just in case you wanted a tip
Dette er jo genialt til festivaler og konserter! Hva syns dere?

 
Eller ja. Hva kaller man det? Gloss, lepomade.. i dont know. Kom hvertfall over en svensk blogg med litt tips og triks.Andre tips:


 

Svensker as! Hva de finner på. Flinke da. Tror du du kommer til å teste dette?

tatt fra diytime.blogg.se
Heroes

Jeg har aldri likt overnaturlige greier. Det er ikke ekte, jeg går ikke på det. Helt siden jeg var liten har jeg aldri bitt meg på den leken der hvor jeg er enhjørning og de andre drager. Det finns ikke, så slutt å tull.
Nå tenker dere sikkert "Jamen du kan ikke bare dømme heroes, du har ikke sett den en gang". Vet du hva, heroes består av to replikker. Den ene er Peter som bare maser om "Save the word" og hun unge jenta som bare er stressa. Greia er, jeg så hele sesong 1. Det var smertefullt. Jeg fikk vondt i øyene og ørene og klarte ikke å fullføre fem minutter før jeg heller valgte å heller brukte tiden fornuftig på Big bang theory. Heroes har null handling. Forvirrende og kleint.

Terningkast bæsj

90210

Vet du hva, denne serien suger balle. Skuespillerne ER SÅ DÅRLIGE. Det er helt flaut. Og det er det samme dramaet som vi alltid har kjent. En koseklein vennegjeng med drama og romantikk og selvfølgelig en bitch som tror hun er no. Alt for klissete og du vet alle replikkene som skulle komme rundt hjørnet. Waste of fucking time.

Terningkast 1. Minus.

Cougar town

Omg, jeg kjenner jeg får vondt i hodet av tanken å sette på tv, og denne serien popper opp. Det gnager i hodet liksom. Du får ikke trekke et innpust før de fyrer løs med enda en supermorsom replikk. Det blir for mye i lengden. Orker ikke å følge med på de snappe kommentarene. Blir for mye. Uansett lever hun kjerringa som hun skulle vært en deilig 19 åring. WTF kan hun roe ned litt på selvtillitten? Og kan folk slutte å late som hun er så DRITdigg?

Terningkast overgangsalderen

How i met your mother

Vet ikke hva jeg skal si. Hver gang jeg skrur på tv poppen denne dritten opp. Den tar plass på kanalen. Waste! Ikke morsomt i det hele tatt. Den bare er der.

Terningkast 1 

 

Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · Meg · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits