1. Jeg fant fredsduen!!!
2. Seeeee! Deeen nydelige bikkja. Hiih. Den VAR saa tam. Og sot og snill. En whippet tenker jeg. Men hun VAR saa tynn. Helt helt sykt. Ga hun noen eplebiten, men var visst kresen. Spiseforstyrrelser as.. rammer alle om dagen. Nei men serr.. hun alt for mager. Skulle onske jeg kunne ringe dyrevernet. (Og ja, jeg vet at whippet hundene er tynne fra for. Men ye.. dere skulle sett)

Jeg foler saan hvor jeg enn er, moter jeg pa masse dyr og blir saa knytta. I frikin love animals.

 1. Koser meg
2. Damn, for et sted
3. Mihi
4. Ingenting slaar min leopardtights!
Jeg har hatt krampelaettis i hele dag. Magemusklene bare skriker. Ikke sikker hvorfor.. overtrott kanskje? I hvertfall var vi en tur paa Ikea der vi kjopte en liten lyspaere.. og saa shoppe litt, og saa videre for aa spise.

1. Se her a, dere. Se her.
2. Wow.. topper all barnslighet
3. On or way to shopping and food
4. Kvelden senker seg
5. Ogsaa ser vi bare DEN sofaen
6. Ayeah
7. Funny
8. Blodig shopping runde to. Herewegobloodbringitbitchmammaharplaster
Digg dag! Fikk litt forskjellig besok, men etterhvert tok vi en lynkjapp tur paa stranda. Kanskje litt sent, men sola steker selv i 4-5 tia. Diggdiggdigg. 


1. Beste! 2. Koser meg

1. So sunny 2. Deiliggggg

1. Canarisk 2. Ok.. mest laettis is ever??? Maatte proves #foreverakid

1. I bilen 2. Saa sliten etter mye sol. Tug life 

1. Jul runde to! 2. Tatta opp foten da.. hehe

 
I dag har det egentlig vaert ganske rolig. Sto opp, ordna oss og dro i kirken. Tradisjon.


1. Kozy 2. Pansjonistene og oss

1. Morra 2. Happyface

1. Sloyfe tatto. Er egentlig ganske glad i fake tattoos. Den her var jo supersot, hehe. 2. Juleantrekket forresten

1. In da car 2. En annen tatto. Bird. Love it

1. So serious 2. Treet! Hahha


God jul til alle!:)
Im finally here! Det er deiiiiiilig! Dagen starta med aa vaakne til DET vaeret. Rett ut og sole seg, hihi. `Saa var det litt shopping og julehandlel. Siden jeg heller vil paa en maate kjope mine egene gaver og onsker meg penger til aa shoppe med, ville det liksom bli for dumt at mamma ga meg en konforlutt med penger liksom. Hvordan ville det tatt seg ut under juletreet liksom. Nice... Saa vi gjor som vi gjorde i fjord - ut og shopper, og noen smaatterigaver til under juletreet. Love it!


1. Yum. 2. Mor i farta

1. SO COLD 2. Yaaayyyyyyyy loveit

1. Stemning a gitt 2. My true friends

1. Mmm. How i like it. 2. FOR ET VAER

1. FOR ET BILDE 2. Summertime

1. Had to try this mafucking long hat 2. Theres only one thing that comes between my legs............ ok den var litt for dirty.

1. Julen bare ringer inn liksom 2. LOL nytt armbaand da, hehe

1. OMGAAAAAAAD krise! Plutselig saa jeg ned, ogsaa var hele foten dekka med blod. Var egentlig bare et lite kutt, men saa ut som jeg hadde kriga i vietnam. I gamledager i vietnam da. Da det var krig. You know. Ihvertfall.. nasty shit. Fikk det ogsaa paa den andre skoen siden den kom inntil. DEN soldaten da. 2. Hey ya´ll

1. Dagens antekk. Hadde ikke genser paa i hele dag, da heldigvis. Tok den baree paa paa kvelden. 2. Frikin barefoot in december

1. Sjefen tar livet med ro 2. Se hva jeg fant! DEN digge varmeflasken. Himmelsk!

1. Saa happy jeg fant den her! 2. Og de her. Hihi

1. Litt staesj fra Claire´s. Forresten, husker dere jeg mista mine favorittringer? Jeg var knust. Men fant akkurat de samme igjen. ER SAA HAPPY! 2. BEST FUCKING NECKLESS EVER. Hahahh. Hvor har det vaert hele livet mitt??! Som de skulle lagd det etter mitt onske. Den butikken er helt incredible. WOW.

1. To maskaraer i ett. For 40 spenn bare. Geniuuus. Og den i midten er primer man tar paa for oyenskygge. Saa det var to igjen bare. MAA vaere bra. Og den greia helt til venstre er til neglelakk. Dypper den bare oppi neglelakkene og prikker/streker paa. Yaayy. Slipper aa ha 324 forskjellige neglelakker for bare noen flekker paa neglene liksom. Saa genialt. 2. Mamma veit aassen man skal bli frista og feit:)Hvordan "onsker" dere dere ting til jul? Noye planlegging eller er ting ikke saa viktige?

 
Da drar jeg til varmen, dere. Peace out!


Sommern

Ja da ser det ut som jeg fortsatt lever tross dommedagen. I guess god just love me. Special.
Selvom dagen var drithektisk, var den ikke drithektisk. Hvis dere skjønner.
1. Olivia i oslo  2. Kozy 3. Sorry Katti, just had to. hihi 4. Birthdaygurrll!! Hipphipp

 
Har nemlig 4567 ting å gjøre. Stressstressstressstress.
Bilde fra i går kveld. Som dere ser, lever jeg ikke i disse dager nedi en bonkers på brød og vann, slik man egentlig burde. Tar bare bilder av meg selv for å vise min eksistens her på jorden. I was here, u know.

Gir dere F, eller er dere bekymra for i dag?1. Se de der a! Flinke Anna og Ingrid som lagde:) 2. Mhmm just chillin right here bro 3. Fin og #rød 4. Fant AKKURAT det jeg lette etter. Yaayy so happy


1. Mmmm.. testosteron. 2. Haha lo så jeg døde. 3. Meg. 4. True
Hei dere. I dag var all slapsen i Asker frosset til Is. WOW THATS SO WIERD tenker dere nå. Men jo, det er wierd. Først kommer det 353 meter snø dalende ned, så blir det regn, så blir det is. Greia er - når det var slaps gikk jeg med øggsa, når det var is gikk jeg med støvler. WTF is going on in my head!!! Blir så irritert av sånn. Av meg selv. Åh. Om bare noen dager er det bye bye drittvær. See you never ever again you little slut:)
Har du en ting som har irritert  deg ekstra i det siste? Isåfall hva?

 

1. Thats me right there 2. MAX, omg. Hvor skal jeg begynne? Verdens beste mat på denne planeten. 3. Haha hungry now?
4. Late night, stuck in car. 5. Beste!! Se daaaa. 6. Poppis hund koser seg. 7. Morfar.... 8. Beautiful, right? 9. Mormors englesamling.
10. Eeeh.. hva skjer her? 11. ETT moderne teppe. Det er fint, da.12. Vurdere å sage treet kortere. Litt sent for det, kanskje? 13. gutta.
14. Ny lue 15. Tihi 16. La familia, haha. 17. Aaaaw hihi. 18. Tassens mange krimaser. 19. Mor er fornøyd. 20. Ja.. hva skal man si? Feilfødt?
21. Og hva i hule helsike skal dette være??! 22. Ok, dont laugh. Tegna denne når jeg var dum og liten. Det skal være morfar som skyter en ELG. I rompa.
23. Nye leggvarmere. Søte? 24. Thats a nice ass you got there, santa. 25. Mmmm. ÅR siden jeg drakk gløgg sist! Soo frikin good. 26. Pus
Syns den er så fengende, hehe.

 
  


... nemlig Grimstad. Hehe, var vel kanskje litt å ta i. Men det blir ganske villt når fammen samler seg rundt bordet for å spille ludo så svetten renner.

Gleder meg mest til å se min lille boboooblooobi. Hiihi. Også kallt Tassen, bikkja mi. Han er en ape da. I mine øyne. Babyape.
Så da er alt klart til en smertefull roadtrip på 4 timer i bil. Yes, i know you're jealouse. Its ok.
Har dere vært i Grimstad før? Hva syns dere er verst med å kjøre lenge i bil?
Hei dere! I dag viste jeg meg med håret offentlig for første gang. Folk var mere overaska enn sjokka. Hørtes ut som det var fint osv. Thats good! Men assa, nå har jeg endelig blitt vant med håret, så nå venter jeg bare på at dere. Hahah. For å prøve å hjelpe dere igang med prosessen har jeg lagt ut en haug med bilder som dere ser. Hehe. Forresten spurte lærern min meg i dag om jeg hadde forandra det pga jeg ville få frem eller utrykke noe. Hahaha. Are you serious right now?!?


hahah. Nederst der. Til høyre. Hver gang snapchat har åpna seg har jeg lurt på "Hva i heeelsike har jeg på hodet?". #sjokkertavsegsjæl

 
Ja, dere. Da var det gjort. I know i know, fikk også sjokk da jeg kom ut av dusjen! TENKTE WTF MAN WTF. Fortsatt ikke værre enn da jeg bleika HELE håret. Kan vise dere et bilde en gang.. hvis jeg tør. Så ja... har opplevd mye verre! Har fått mye positiv respons, men ja.. man kan aaaldri vite om de faktisk mener det eller vil unngå å få deg til å grine. Kanskje de rundt meg prøver å trøste meg nå? Hvem vet. Ikke jeg hvertfall. Jeg vet ingenting, jeg. Trodde jeg skulle få til dette med hårfarging nå, men neh.. ikke helt. Kunne godt vært litt lysere. BUT ITS OK! Bare utrolig deilig med forandring. Angrer ikke litt!


Hva syns dere?
Det er skummelt hvor sant dette er...
Jeg vet at jeg går rundt og vil ha sommer og savnern osv.. MEN jeg glemmer helt at jeg skal til spania i jula. EXTRALOL. Det er så rart. Trengte eeegentlig ikke sommer nå. Har liksom nok med å tvinge inn julestemninga. Men haha, sutrer ikke for å si det sånn!

Det jeg egentlig skulle si var....jeg er gravid.

Neida. Det jeg skulle si var at jeg tenker å farge håret mørkt denne uka. Yeey. Endelig kommet frem til en beslutning. Men er ikke 100% trygg på at jeg vil det for det. Når jeg ser de beach, solbleka lokkene til jentene på weheartit bare dør jeg liksom. MEN, det er SOMMERhår, og det er jo en stundNår var det sist dere farga, stripa, bleka håret?

 1. Sjekk jenta med orden a! Desverre min gamle mattebok...
2. Steeeemning! Not.
3. Stemning nå da? Neh
4. Ingen får disse tightsen min! Den er best
5. Love it
6. Sant så sant
7. Oh lord....!! Det er bare noe med den gutten
8. Hhahhah lo sånn av den her. #nørd

Leste akkurat at Beyonce fikk 250 mill ellerno for å reklamere for pepsi. 250 mill for ETT lite lusent oppdrag. Og her sitter vi. Sitter i hjemmene våre og ber til gud om å vinne bare 1 mill. DET ER SÅ FUCKED UP. Stjerner er ikke verdt så mye i mine øyne. Hvis hun ville kunne hun jo gitt 100 mill til fattige folk i feks afrika, og allikevel hatt 150 igjen. Noe hun ikke kommer til å gjøre. Det er bare så rart hvordan penger er fordelt i verden.

819x530x20121210_c7576_photo_en_21728-1-1024x663.jpg.pagespeed.ic.mlyjgxthsh_large

 


Woooww omg dere. Sjekk neglene mine. BLE så fornøyd. Assa, er det noe som faktisk stemmer her i verden så er det at øvelse gjør mester. Dette blir kanskje 8 eller 7ende (ikke helt sikker) gangen jeg fikser neglene. Og tenk hvor bra jeg da kan gjøre det på andre? For det er jo dritvanskelig å gjøre det på seg selv.

Hva syns dere? Her er forresten et bilde av noen negler jeg ikke ble SÅ fornøyd med for å si det sånn.. haha.Hahahh.. i know. Gross. De bøyer seg til og med oppover. Men hadde de bare på i noen dager da. Heldigvis..
   

     

Jeg lover dere, reggae er som love right in the ears. Helt serriøst. Det er som det plutselig blir sommer og man er dritforelska. Beste medisinen når
man har en dårlig dag.

Hva syns dere?

 

 
ÅÅÅ.. kjenner det bare kribler etter en forandring. Stilen. Det første jeg kunne begynt med er jo håret. Farge det mørkt. Men i dont know... det er jo en stor prosess å få håret tilbake til lyst og blondt. Mamma insisterer på at jeg skal stripe det i jula, siden vi skal til spænia, og der er det drittbillig. Vet ikke as.

meanwhile in africa.

Juuust kidding. Men helt serriøst dere. Noen ganger får jeg helt kriblinger når det kommer til shopping, utseende, klær, hår, sminke, stil og detder. Får helt anfall. Kanskje fordi jeg har blitt mye inspirert. Eller fordi jeg bare har gått i joggebukser litt for lenge.
Noen som kjenner seg igjen? 
Jeg tror at alle vet at det å være gamle betyr rynker, krokrygg og grått hår. Menmen, tenker man liksom. Man har jo levd en stund. Ting blir jo slitt etter hvert.

MEN.

Så tenker jeg på hvor lite sminke de brukte i gamledager. Når de skulle pynte seg tok de bare å klipsa på noen øredobber og krølla håret. Og det ble krølla naturlig etter de hadde dusja. Mens her går jeg.. retter håret annenhver dag. Det og farge håret er som å bytte sokker. Synsæ dere gamle har slitt hår nå? Bare vent til jeg blir gammel. OG SKALLA.
De brukte null sminke, mens jeg f.eks begynte når jeg var 9. Brukte ikke hver dag siden den gang, men det var da jeg begynte å teste. U know.
Men serriøst.. RYNKER COME TO MAMA. Dessuten tok de aldri sol så ofte som vi gjør nå. Og de hadde ikke pcer og tver og late seg forran 7 timer hver dag. De var på turer og sykla masse. Allikevel sitter 90% i rullestol. Og jeg har faktisk SICK med ryggproblemer. I en alder av 17. Har en skjevhet nederst i ryggen. Den synes veldig lite da. Har egentlig bare blitt nevnt de dagene hvor jeg ikke ville ha gym osv.

Men samtidig har vi mye mindre skadelige kremer, kosmetikk osv. Vi har brukt solkrem som har beskyttet, tar masse tester sånn at vi kan finne feil og rette de opp, og tar masse jevnlige sjekker. Det er jo bra?

Hva tenker dere?

summer1101 / PinterestSatanic Barbie Doll
♔ Snape ♔You Cant Tame My Style.

1. Jeg overbeviser alle.
2. OOOHMYYYGOOD. I dag kunne jeg ikke TRO det jeg så. Tylor og Harry HAND I HAND. Jeg er knust. The love of my life. Håper greia mellom de bare er en liten pr greie. Kommer sikkert ikke til å vare.
3. Ok, i dag fikk jeg en åpenbaring liksom. This pizza is the best shit EVER! Oh my.....
4. Plutselig hadde jeg sittet og sett 20min av et program om sånn stammefolk i jungelen. THATS awkward.
5. Olsenbanden! Benny, my big crush back in time! Jeg vaaar så forelska. Han var så hæt og kjekk. Gode tider!
6. Mamma kjøpte sukkerspinn til meg i dag som en liten oppmuntring. Thx mom!

Hvem på tv hadde dere en crush på i deres barndom?
Hva syns dere om Tylor Swift og Harry Styles?Hei dere! Vet at jeg ikke får noe pris for bloggingen i det siste, men er DRITT`forkjøla. I natt hold jeg på å kollapse. I know, poor me:(


Dop

Har dere vært mye syk den siste tiden?

 

Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · Meg · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits