Greetings! Endlig fredag, endelig helg. I blandt lurer jeg på hvor lenge jeg kunne gått på skole i strekk uten helg... før jeg liksom hadde MÅTTE tatt fri. 3 uker? 4? Kanskje bare en? Haha. Overthinkiiiing!

Hvor lenge tror dere kunne klart dere?

Looool, måtte le av bildene nederst. Mihi..

I know its late, men alltid noe som drar tiden ut. Har uansett fuckedup døgnrytme.. som dere sikkert har skjønt. Men men.. ill try my best.

Sweet dreams bitches ;*
1. Tired 2. Tired 3. Rockstar 4. True bolle 4 life 5. Me 6. Usunn 7. Omg bleee så redd her om dagen. Var nemlig en som gikk helt opp i rompa på meg, lenge. Akkurat samme vei som meg. Trodde det var en mann. Som skulle voldta meg. Helt serriøst. Men ikke bare det, for etter hvert trodde jeg faktisk han var sendt for å drepe meg. Hvorfor? Fordi jeg merkelig nok ikke hadde hatt dekning på mobben i mange timer (viste seg å være pga pinkoden som ikke var tasta inn). Så jeg valgte å plutselig bråstoppe. I was ready to die. Tenkte serriøst å svinke inn til ett eller annet hus. But i didnt. Men akkurat da jeg trodde han skulle knivstikke meg, viste det seg å være en dame. På tur. 8. En sminkeløs snap 9. Hahha hilarious. 10. Lunch today

 


 
Blir så irritert når ingen av de beste og nyeste sangene ENDA ikke er på spotify. Whats the big deal!? Ville gjort livet mitt mye bedre...
Men ja, LOVE THIS SONG. Men tror det er den eneste jeg liker skikkelig på det nye albumet.

Hva syns dere?

 

 

 
Was home today. Var litt synsk i går, for etter min syke bror kom og hosta meg ned i ganen...hadde bare en følelse om at jeg ville bli smitta. Nice.


Her kan dere se meg i sinte posisjoner. En av grunnene er at det henger en kjekk gutt på døra... men vi har liksom ikke no kontakt. Enda vi har vært i samme
rom siden august..

 
Sitter som vanlig og koser meg som det var fredag hver dag. Assa, hvorfor ikke? Ingen tvinger deg til å gjøre noe. Do what you want and love!

Sex and the city 4 life
My baby

Noe spess dere er hekta på for tiden?


 
 

 
Hahah, som dere ser er jeg ikke den beste i ta på neglelakk. Men hva synes dere? Cute right?

 
Er han ikke søt?!? Love him. Love the song. Og elsker serriøst ALLE sangene i det nye albumet. Assa, hvor fantastisk er det ikke med folk som kan synge OG rappe i EN sang? Er ikke mange utenom the queen Nicki som gjør det.

 
1. Søppeltømmer. Dette er kanskje ikke den jobben man skryter om til foreldrene til kjæresten, men man får faktisk veldig bra betalt! Hvorfor? Fordi alle er alt for stolte til å ta jobben. Hvem vil stå bakpå en lastebil og være komunens store skam? Nåtidens piperensere liksom. Og ingen vil ha den nasty rekelukta som setter seg ned i porene dine og BLIR DER. For resten av uka hvertfall.

2. Personlig trener. Assa om du kommer der og forteller at du har tatt noen dumme valg før i livet tror jeg ikke spiller noen rolle om du kommer som DEN wrestlern. Alt de ser etter er muskler og en veltrent kropp, for det sier at du har peiling på trening. Så enkelt er det. Om du har vært fekt stripper er det nesten posetivt med tanke på hvor bra trening det er i seg selv. Man tjener helt greit, og etter hvert kan man jo fly rundt å trene kjendisene i LA. Kash flow.

3. Grafisk designer. Dette er faktisk utrolig etterspurt! Og man tjener nok en god del om man er flink. Det gjelder nok bare å lære litt hvordan det gjøres og kunne alle kodene. Og tenk på alle bloggerne? ALLE bloggere er villige til å betale for et bra design. Er det 1000 spenn gjør jo ikke det no. Bloggen er noe man bruker hver dag, og blir nesten som en jobb etterhvert. Totally worth it! Så ja.. da kan man nok tjene en god del ettersom det er flere hundre tusen bloggere der ute.

4. Snøbryter. Dette er ikke så kjent, men snøbrytere får faktisk utrolig bra betalt. Men det er jo bare i vintersesongene da. Men det som er greia er at de blir tilkallet når det er krise og haster. Det kan skje 3:30 på natta. Det kan skje etter du har sovet fullt ut på morningen klokka 13:00. Det kan skje på lørdag midt på en fest klokka 22:00. Og det kan skje når du akkurat har dusja, pussa tenner og lagt deg under dyna klokka 23:00. You never know. Slitsomt og irriterende, men verdt penga. Helt ærlig, du kan tjene rundt 5 til 6 tusen om natta. Tenk deg kvelden på julaften feks.

5. Trailersjofør. Denne jobben handler egentlig om å ofre livet sitt for jobben. Serriøst. Du kjører med varer fra sted til sted. Laaaange strekninger. Det er ikke mye tid til familie. Men kan bli mye penger for en enkel og lettvint jobb.

6. Pilot. Her handler det bare om å stå i alle studiene og fullføre de. Vi snakker dermed om 15 år i luftforsvaret. Men etter det er det ikke vanskelig å få jobb. Mange flyselskaper søker piloter. Man tjener godt over 1 mill i året. Faktisk 90 000 i MÅNEDEN.

7. Personlig shopper. Finner du de rike og rette folka til det her kan man nok tjene bra. Ville nok satsa på å dratt til rike strøk som hollywood, dubai osv. Men mange vil også at du skal råde de til hva de skal kle seg og og hvordan de skal se ut på håret. Derfor må det nok nesten være litt medfødt å ha kunnskaper om det. Det er på kanten til å bli personlig stylist. Men man kan også bare handle for de.

8. Charter guide. Så lenge man er blid, utadvendt, tolmodig osv tror jeg denne jobben ikke krever så mye - heller ikke av fortiden din. Man må nok studere litt, lære seg om feriestedet og litt om guiding. Bra jobb og kjempegøy til en grei lønn.

9. Chihuahua og pomeranian farm. Dette her er geeenius. Kom på ideen for litt siden. Vet dere at disse to hundene blir solgt for 15 - 20.000 kr? Og noen tar sikkert mere. Kommer litt ann på NKK og stamtavler. Men du har hvertfall sikra deg 10.000 for en frisk valp. La oss si du fikk 4 chihuahua valper da. Da har du tjent 40.000 kr!! På noen valper! Og er valpene enda mere verdt og du selger de for 20.000 har du tjent utrolige 80.000!!! OMFG! Ny bil til deg! Grattis! Hunden er bare gravid i 2 måneder. Man vil kanskje ikke pine bikkja helt med å bli gravid resten av sitt liv, men med tanke på hvor ofte man faktisk kan tjene 80.000 kr er det kanskje sykt!
Det er nok bare disse to rasene som er så dyre. Kanskje noen parr til, men disse er de mest populære.

10. Dusørjeger. Ja, dere. Jeg vet dette kanskje høres både skummelt og umulig ut. The fact is, det er lettere enn man tror. Hvertfall i Norge. Det det handler om er å ta de kriminelle og levere de til politiet. Som takk får du en summ med penger. De kriminelle har ofte en "dusør" på seg, som viser hvor mye penger du får hvis du tar/finner ham. Det som er vanelig, hvertfall i norge, er at de ikke møter opp i retten. Noen kriminelle har 5.000 kr i dusør, andre en halv million. Det gjelder og være godt trent fysisk, kunne selvforsvar, ha rett til håndgjern osv og jobbe fokusert med å finne ut hvor de kan befinne seg.
En annen måte å drive dusør er å redde båter fra å synke, og hjelpe de som er i. Du kan også tjene på å tyste på kriminelle eller tipse om stjålne biler.

Jobber du aldri vil kunne få

Lærer. Du må nok bare innse at det er for ditt eget beste. Hva om en pubertal elev i 7ende klasse rekker opp hånda og spørr hvorfor de fant deg i en video på badgirls.com? Enkelt og greit - du får bare ikke jobben.

Politi. Politifolk er folk som ble født med instinkter på hva som er rett og galt. Det blir helt feil og komme der og sjefe rundt i gatene når alle vet at du har syndet. Just wrong.

Ordfører. En jobb egentlig alle kan få hvis du bare jobber for det. Men har du vært pornostjerne sier det bare seg selv at du ikke får stillingen.  

 

Hei dere!

Kom over ett bilde her om dagen der hvor det sto på "True love never ends". På en måte tenkte jeg med en gang - omg SÅ sant. Det forklarer jo alt! Men så tenkte en annen del av meg at, hello.. det er bare en hipster nedi en kjeller som har sittet å hatt kjærlighetssorg og røyka litt  formye gress som plutselig valgte å prøve å overbevise alle om at sånn er kjærlighet.
Det har jo aldri vært så mye skillsmisser som i dag, 2012. Folk synes ikke lenger det er så big deal og fortelle naboene at ekteskapet faila og alt går i grus. Og folk klager som aldri før over knuste hjerter. Alt vi gjør er å gå rundt å speide etter den neste kjæresten. Kanskje han i kassa på Narvesen? Han postmannen var jo ikke så ille? Er det incest å flørte med fettern sin? ........maybe not the last one there. Og når vi liksom endelig har funnet the one, viser det seg at han han har en merkelig vane med å leke med lego i sjul etter du har lagt deg, så du velger å gjøre det slutt. Forholdene varer aldri. Finner han aldri. Kommer til å bo alene med 949 katter i en leilighet på frogner. Hate love. Hate my life. Ingen vil ha meg. Blalballabla.

Men hva om det sånn da.. at real love ikke tar slutt? If its not ment to be, its not ment to be? Everything happens so you'll learn from it? Tar det slutt fordi sjebnen allerede har funnet en fyr til deg som venter i framtia? Tror det egentlig er ganske skadelig å gå med et sånne superpositive slagord baki hodet hele tiden..

I dont know. Hva tror dere?

Tumblr_m0wcpvhyv51qe7wqdo1_500_large
I Wish I Could Sleep


Jennifer Lawrence. Denne jenta må jo være verdens søteste og mest ekte menneske som finns. Hun virker så ordentlig og down to earth. Hun ser bare ut som et bra menneske tvers gjennom. Hun er 100% seg selv, og det merker man. Just diggin this girl.Paris Hilton. Vet dere tenker WATTAFUCK MAN??, men jo, jeg beundrer denne dama. Hun er pen osv, men hun har faktisk ikke den fineste nesa, de største puppene eller de tykkeste leppene. I det siste har hun også lagt på seg litt. Gjør hun noe med det? Legger hun seg under kniven? Nei! Og jeg digger det.
Med en SÅ stor formue i banken og så stort press på seg er det nesten rart at hun ikke har fiksa på seg. Sånn serriøst, hun har jo nesten ikke pupper.
Det er sykt. Ikke for å være frekk, men hvem hadde ikke tatt den operasjonen hvis man var hun? Men hun har ikke gjort det, og det ser ikke ut som hun skal det heller med det første. Digger det!Nicki Minaj. Snakker om bein i nesa! I loooove her, and loooove the music. Endelig en dame som kan rappe. Endelig en dame som tørr og si hva hun har på hjertet. Hun lar ingen tråkke på hun, og sier ifra om det er noe hun ikke liker. Tror alle jenter trenger en som står opp og snakker for mengden. På mange måter kjenner jeg meg igjen i hun. Jeg heller tåler ikke at noen kommer og slenger dritt ut av intet, og sier i fra. Det er viktig å ha reflekser, og å vite forskjell på venner og fiender.

Britney Spears. Grunnen til at Britney betyr så mye for meg er pga barndommen. Det var ikke EN ENSTE person i hele verden som var så pen som Britney. Jeg var obsessed liksom. Hun var som en leder. Jeg ville se ut som hun og gjøre alt som hun gjorde. Mye på grunn av det var jo fordi jeg kunne på mange måter speile meg i hun. Ble fortalt at vi ligna, og at jeg hørtes ut som hun da jeg sang osv. Ikke rart hun ble et forbilde da. Minnene fra hun, alle bildene, sceneopptredene - alt, er brent på hjernen. Selvom hun har vært gjennom en tid hvor jeg skulle ønske jeg aldri hadde beundret hun, klarte jeg allikvevel å overse det og huske hun for det hun var før. Hun har absolutt fortjent tittelen som popprinsessen. Jeg blir så happy av å se hun nå i xfaktor, og hvor bra hun ser ut. Supercomback sier jeg bare.

Christina Aguilera. Også en barndomshelt, men mere pga meningene i sangene. Etter å ha hørt på baby baby sanger osv, fikk jeg øynene opp for sanger med meninger i. Det føltes så bra. Voice within, Beautiful og Turn to you var som lagd for meg. It was like magic. Hun er også et viktig forbilde fordi hun er så sterk. Når jeg ble eldre fant jeg ut at vi har hatt en ganske lik oppvekst osv. Og sånt går inn på deg selvfølgelig. Hun har aldri nødvendigvis vært en av de superpene, men allikevel bare stråler selvtillitten gjennom. Helt syykt.

Nicole Polozzi. Hahah, jeg vet jeg vet. WTF. Ja ok, hun er kanskje et fyllevrak og en stor flause og se på, men here's the thing. Jeg tror alle jenter kan kjenne seg igjen i hun. Vi alle har hatt våre drunk moments. Vi har faila i kjærligheten, krangla med veninner, over gutter, blitt kritisert, mobba, ledd av, vært orange i trynet, følt oss ufreshe og dritet oss ut. Just admit it girls, det er en liten Snooki i oss alle. Hvertfall i meg! Jeg har kanskje ikke hatt sex med 6787 gutter, og er kanskje ikke full hver dag - but i make mistakes! Just like everyone else. Og se for deg at det blir vist på tv for hele verden. Må si at jeg digger hun bare enda mer etter hun fikk en sønn. Hun har faktisk skjerpa seg skikkelig! Loveit.

Kjendiser jeg ikke beundrer

Kim Kardashian. Ugh. Sorry, men jeg har ingen ting positivt å si om Kim Kardashian. Først ble hun jo kjent gjennom en pornofilm. Og så bare tok det av. Hvor kleint er det ikke å i det hele tatt snakke om hun? Hva er hun egentlig kjent for? Allikvel er hun på alle forsidene av bladene og på alles lepper. Assa, fortid er fortid og kan ikke endres på, men hun gjør jo ingen ting for å forbedre seg. Hun bare pepprer det med nakenbilder og ræva si - og ikke minst realityshowet. Synes det er trist at ikke Kanye kan velge en dame med litt mere mellom ørene. Ødelegger bare for han. MEN MEN...


Miley Cyrus. Elsket Hannah Montana da jeg var yngre, og det tror jeg dere fleste også gjorde. Men hva skjedde? Alt jeg ser og hører fra hun er bare dritt. Alt hun gjør er å klage. Når jeg tenker på Miley Cyrus tenker jeg på en desperat bitch som gjør alt hun kan for å få de unge jentefansa rista av seg. DETTE gjør meg kvalm. I det siste hørte jeg faktisk om at hun ikke ville ta bildet med en fan allikevel for hun begynte å gråte. Blir litt for spydig for meg as! Ok, vi skjønner at du er ferdig i Hannah Montana og episodene der vi alle så du gå gjennom puberteten, men du trenger ikke rømme fra deg selv heller. Tror ikke fans hadde blitt mere skuffa hun hadde tatt seg en sigg eller bust ut noen stygge ord. You wanted that fucking fame - now here, take it, its yours.
Jeg er helt forelska i dette armbåndet fra bikbok. Jeg elsker jo gull. Elsker fugler. Elsker små detaljer.
Hva syns dere forresten om kombinasjonen min av vintage-turkis genser og neon rosa neglelakk i dag? Vet det egentlig er litt bom. Men jeg liker det.
Og thats all that matters, hehe.
Hey babes! Driver og surrer rundt for øyeblikket. Skjedde ikke mye i dag, så har ikke mye å fortelle om det. Etter jeg posta de Victoria secret bildene
kom jeg plutselig på siden dems og titta litt rundt på bikinier. Vil bestille en, bare for å se om de er så fine som de ser ut... er så mange fine. ÅH.
I et håp om å kankje klare å ikke sove før til kvelden, prøver jeg å få i meg en digg blanding av sukker og energi. Fortalte jeg forresten at jeg fikk sukkersjokk her om dagen? I hvertfall, jeg fikk. Jeg begynte å riste og sånn. Hadde spist de to svære kjærlighetene i strekk. Kanskje to timer eller no. Og siden de smakte sukkerspinn, tenker jeg at de hadde ekstra mye sukker i. For vi vet jo hva sukkerspinn er laget av. Sukker. Og smak. Og spinn. Soooo yea. Nei jeg vet ikke. Tror egentlig ikke jeg fikk sukkersjokk. Bare liker å tro det.
Har du noen gang fått sukkersjokk?

TumblrEverything VS Pink. (:What's your fantasy?
Tumblrᴿᴬᵂᴿ.pearls&floral ♔
La Bitch Pink ❀Wishing dustpink | Tumblr
fuck yeah victoria's secret *Fashion, Love & Life☁ FUCK YEAH CUTE WISHES! ☁
Stowarzyszenie Elektryków Polskich Oddzia³ w Koniem³otach ? Zobacz temat - Gwiazdy.like ships that pass in the nightGirls just wanna have fun
FA$HION & PRETTY THING$KARLA'S CLOSETImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Hei alle fans der ute! Endelig hjemme etter noe som føltes som 3432 timer med skole og 243 timer uten søvn. Dont know why. Starta tilogmed 10 i
dag. Guess i was just born different. Anyways! Shoppa litt i dag da. 3 stk av yndlingskjærligheten min. Tihi. Det er sukkerspinn smak, så du går faktisk
rundt med sukkerspinn i kjeften. DEN ER SÅ DIGG. Elsker jo sukkerspinn. I frikin love it man! Ambefales masse! Fåes kjøpt på noen kinoer og Narvesen'er.
1. Me and nails 2. Me and nails part two 3. My baby 4. LOL jeg vet jeg har haiketommel deluxe hahah. No hate
1. Today's detail. Birdyring. 2. Noen i klassen hadde framføring om mexico osv, så de hadde lagd disse søte cupcaksa! Omg sier jeg bare.
3. me 4. Pretending like its summer 6. Pretending its working  7. Pretending to have a disease in the summer

 Haha, er han ikke søt? Det starta med at vi fikk han av en dame som hadde vunnet han i lotteri eller no. Det er tydeligvis veldig staselig å ha gris på gran c. Masse fordeler osv. Anyways.. så siden hun var på ferie, kunne jo ikke hun ha med han inn på flyet liksom. + masse vaksiner osv. Så vi fikk han! Vi var drithappy. Hallo, se på han da. Så vi hadde han ut sommern. Etterhvert bygde vi plass til han ute. Ja btw, han var ikke en minigris! Så de blir jo giga. Og pga Norge osv og at vi ikke kunne bare la han stå der ute mens vi måtte tilbake til norge (naboen ville egentlig det, sånn at han kunne passe han), så måtte vi gi han til noen som hadde en gård lengre opp i heia. Det vaaar så trist å fra fra han. Verdens søteste skapning. SÅ smart og Så kosete. Miss him......

Stæsja opp mobilen litt

Hihi, nice or what

Dette MÅ dere smake. I have nooo idea hva det er. But its so frikin good. Finns på ultra!Dagen er ikke den samme uten dexpedition

 
I dag ble min kjære veninne "Katta" 17 år, og det måtte vi selfølgelig feiere! She's the sweetest<3
1. Best girls 2. Kattsi i midter der! Big smiiile 3. Sant det ser digg ut? Hhaha 4. Me


 


Akkurat fiksa neglene! For å være helt ærlig, måtte jeg starte all over again etter å ha gjort ferdig en hel hand - som tok ganske lang tid.
Har nemlig ikke spart negler i det siste, og ja... da kan det bli katastrofe. Som dere ser er de ikke det man kaller "lange". De kan for noen kalles
korte. For meg er de dritlange. Haha. Det er så herlig å ha freshe negler. You have no idea! Det er som jeg har fått hender for første gang. Hihihe.
Men nå slukner jeg helt. Har ikke sovet på dagen i går eller i dag. Desverre er det helg nå, noe som vil ødelegge den gode døgrytmen jeg akkurat
har fått tilbake. Sucks. Men sånn er det!

Natta folkens

 
Your image is loading...1. So bored today. Døden nær. Måtte gjøre no. 2. Still bored 3. Lina i klassen sine negler! Heftig eller hva? Fikk lyst å prøve! 4. Som dere vet forstua jeg jo tommelen. Fikk høre av en veninne av meg som spiller volleyball og skader seg en del, at forstuelsen kan vare opptil ETT år. Den er egentlig helt fin, men når jeg bruker muskelen (har den muskler?) gjør det vodt. Assa, når jeg bruker den. Sucks..

Når forstua dere noe sist?
Tihi. Ble litt inspirert i dag til å lage en digg salat. Hadde kanskje vært litt bedre uten de rekene.. mene... ellers DIGG!

Hva syns dere?

 
I dag fant jeg ut noe lurt. Jeg dusjer jo egentlig i nesten 1 time. Vet, sykt! Ikke alltid, men ganske ofte. Det er en skam og må gjøres noe med. Verden smuldrer nesten opp bare på gunn av meg!

Et lurt tips jeg har funnet ut, som er genialt er å skru vannet på så kaldt som mulig. Så kaldt at du bare vil gå ut igjen. Og tro meg, du vil kjappe deg. Less water, less time! Bra for miljøet!

Tumblr_lp52jduece1qjv8rno1_500_large

http://www.telinetbloggen.no/ 
http://www.facebook.com/pages/Telinet-Energi/209788025716691

ip5tlfHurrayyy. Da har jeg fått det siste jeg bestilte. FINALLY. Dette er de ultimate greiene for oss med dritkorte negler. Enkelt og greit er det at du lager, bygger opp og former dine egne negler. Dette er det alle gjør i usa. De går for å "getting my nails done". Etter jeg fikk se veninna mi sine negler etter hun hadde vært på ferie ble jeg helt oppslukt. Men for én gang med ordning av Gel nails som det kalles, på spa og salonger osv i Norge, kosta det rundt tusen spenn. Så jeg søkte litt her og der og fant "Do it yourself" greiene på ebay. For 600kr. Desverre er dette litt gris. Og man må være litt tolmodig. Dette er andre gangen jeg bestiller. Grunnen er at jeg skrudde ikke på lokkene helt her og der, så allt ble bare masse kliss og gris. Men det er dritttbillig, så jeg kjøpte bare en ny. For dette trenger du også en Uv lampe, som jeg har fra før. So easy!

Jeg vet det ser ut som en leke fra brio, men slapp helt av - its not.

I tillegg så jeg denne "filen" her. Den er elektrisk og former, pusser og retter på neglene.

Lærte meg faktisk av denne videoen!

Har dere prøvd dette eller har tenkt til det?

 
Ok, nå skal dere høre. Jeg har en ganske "tung" lader til iphonen. Kjøpt i utlandet, så den er annerledes. Anyways. Så jeg setter meg bakover, og når jeg gjør det greier jeg å slå ladern i trynet mitt. Det verste var ikke at det gjorde vondt. Var jo som om noen slo meg faktisk. Men det verste var at den slo meg med de to støtkontaktene(?) sånn at den lagde et hull der den traff. Ikke stort, blødde bare litt. Gjør bare vondt når du poker på såret. Men jeg er dritredd for å få blåveis. Det var så nært øyet. Har ikke kommet enda, men det kan jo ta litt tid. Meeee! Vil ikke ha blåveis.
1. Auch. 2. School 3. I know. Et syn av de sjeldne. 4. And me again

Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · Meg · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits