Herrlighet. Latterlig. Er de der for å komme i se og hør på grunn av dems 'matlidelser' eller er de der for å vinne penger? Im just asking

Creds fordi du tok med deg hårkur og overleve med, gammern. Det skal du ha

 

 
Hei! Husker dere meg?

Ihvertfall. Nå skulle jeg egentlig sittet å gjort lekser, men siden jeg heter line svensen, sitter jeg her og gjør andre ting. I det siste har det ikke skjedd noe spess. Jeg har sittet inne og fryset mens jeg har drukket 3789 kopper kaffe, bare. Samme i går og. Eller, forresten. I går hadde jeg en bag på 20 kilo med meg til emilie. Det var dritlett og ta bagen bakpå sykkern og bare chille ned den dritlange bakken dit, MEN, da er det selføøølgelig også en oppoverbakke på hjemveien. Livet er herlig dere. Så da jeg skulle hjem, greide jeg å tryne. Den siste lille bratte bakken, rett fra veien, skulle jeg være så sykt tøff og spurtsykle opp. Da kom skolissen inni hjulet (ikke SPØRR hvordan jeg klarte det!!), og tryna. Den feite bagen trilla selfølgelig ned på veien mens jeg satt fast. Etter 5 minutter, tok jeg av meg skoen. Braaa line! Så ville jeg bare egentlig hilse til alle i asker og si; Ja, det var meg dere så. Så, kjære gud, hvorfor lot du meg leve? Kunne jeg ikke bare blitt påkjørt, så hadde jeg sluppet resten av livets pinlige øyeblikk? På toppen av det hele så jeg ut som twinsen til hufsa - igjen. NO makeup, og håret til alle kanter. Yeeah!

Bortsett fra kaffen og flausene, har jeg egentlig vært skikkelig deppa. Tro det eller ei. Men sånn er det. Hver høst, hvert år. Noen som kan si seg enige? Høst er dritt dritt dritt dritt dritt dritt  dritt dritt dritt dritt dritt dritt dritt dritt dritt.

 

 
Tumblr_l58ffrg1kd1qcxz1io1_500_large


Topp bildekvalitet. I know. Men se! Eeeelsker denne parfymen. Lukter én ting; Sommer. Den er så sabla digg! Skal spraye under nesa sånn at jeg kan sniffe meg i søvn. Aaaaah :)  Heter Aqua di Gioiga fra Georgio armani, fordi som ikke så det. Også godii som dere ser under. Jeg bad mamma om SØLV pakka med tyggis, assa speatmint, men så fikk jeg 567 tyggiser i TUTTIFRUTTI! Deet er fml, det. 567 tyggiser jeg IKKE kommer til å tygge. Flott flott. Neida, jeg er kjempetakknemlig, mamma! Ps. Jeg er ikke drittunge selvom jeg får gaver på mammas bursdag i dag. Hehe. Bare litt. Men nååå sier noe meg at jeg burde ha lagt meg. Klokka er snart halv fire. Great.

 
Hahah, jeg ler meg til døde. Hvorfor har ingen fortalt meg om denne bloggen før? Jeg sitter og ler. HØYT for meg selv. Hvem kunne trodd blogger kunne være så krampppe ? HOHO. Check it out

 

 

 
Tumblr_l7rv9bi3tx1qcphd3o1_500_large
I dag tidlig da jeg sto opp, skulle jeg som vanelig smette opp i badekaret og forsette søvnen min der. Så jeg lot vannet renne mens jeg gikk opp for å ta noen situps, hehee. Da jeg kom ned igjen etter 15 minutter, oppdaga jeg at det var akkurat så lite vann som da jeg dro fra det. Wondering why? Fordi proppen ikke var ordentlig i selfølgelig. Og da hadde det 35 graders vannet rent rett ut i kloakken - så jeg måtte dusje i drittkaldt vann. Og der sto jeg med poser under øynene, lent over kanten og skalv som en forbanna Finne som ble tvunget til sitt første isbad på vidda klokka 5 om morningen. Litt annerledes fra å ligge i et delig varmt bad, sovne, høre på radioen og nyte livet. Meeen, ting ble heldigvis bedre da jeg lagde meg kaffe. Det er den beste kaffen jeg noen gang har smakt. Nest beste. You know, starbucks, den jævelen :) Lot meg friste der i london, men så var det bare bye bye, see you never again. Hvertfall, dagen ble litt bedre.

 


Bilde 1: Tittei! Ser dere meg? bilde 2: Negar fra ph. bilde
3: Wft? Joda, jeg skal lime den på.. når jeg finner den da.
bilde 4: Litt useriøs. bilde 5: Søler selfølgelig.

                             
Til slutt er det tomt og ingen flere misslykkede kaffebilder. Og så kom linn, og vi lagde lapper som frokost. Degg!


dont ask...
 

 

 

I går var det koslig! Jeg og jentene hadde en great time med Mean girls - der jeg føler meg hjemme. hehe.
Etter masse digg, dro de andre hjem og jeg, emilie og Alicia ble hjemme og sov over hos Ali. Kuuuz. Så i dag vokna vi av at Emilie selfølgelig skulle til tannlegen klokka 12. Wuhu! Så har vi slappet av osv, og i stad hadde vi softgunkrig. Hahah, treningsøkt! Skulle sett oss når vi fór rundt på gulvet som noen unger i trassalderen med alvorlig tegn til maur i ræva. Men jeg trengte det, så slapp jeg er for tia.

 Vi slækkes!

 

 
Tumblr_l6vxqwcbhz1qzphhno1_500_largeHva er hjemmespa for dere?

 
Emilie: Han er så sinnsykt deilig!

Camilla: Det æså fjortis!

Alicia: Gleder meg å shoppe! Skal ha masse blyanter og bøker!

Linn: Åh, jeg må være med på hytta til helgen, fml

Nora: Kan ikke, skal hjem å passe brede

Ida: Mobil?

Katharina: Det kommer til å ta litt tid

Line: Ta å ring meg etterpå
Camilla: Hæ? Tanna di har hår på?!

Line: Hahah, du er så kinder
Emilie: Nei, jeg er jo nesten blond da?

Linn: Jeg elsker livet mitt
Line: My as, linn
Linn: Ok da

Alicia: line, jeg er ikke blond. Du er.
Line: Nei det er sant, det, du er plantina.

Hahah, jenter. Noen ganger... noen ganger er dere litt søte.


Nå sitter jeg her da. Ingen ting og blogge om - as always. Jeg venter på Vampire d - reprisen fra i går, mens jeg hører på musikk. Music is life. Hørt Written in the stars? Den er så herlig. Hektaa

 

 

 

Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits