Dette er jo genialt til festivaler og konserter! Hva syns dere?

 
Eller ja. Hva kaller man det? Gloss, lepomade.. i dont know. Kom hvertfall over en svensk blogg med litt tips og triks.Andre tips:


 

Svensker as! Hva de finner på. Flinke da. Tror du du kommer til å teste dette?

tatt fra diytime.blogg.se
Heroes

Jeg har aldri likt overnaturlige greier. Det er ikke ekte, jeg går ikke på det. Helt siden jeg var liten har jeg aldri bitt meg på den leken der hvor jeg er enhjørning og de andre drager. Det finns ikke, så slutt å tull.
Nå tenker dere sikkert "Jamen du kan ikke bare dømme heroes, du har ikke sett den en gang". Vet du hva, heroes består av to replikker. Den ene er Peter som bare maser om "Save the word" og hun unge jenta som bare er stressa. Greia er, jeg så hele sesong 1. Det var smertefullt. Jeg fikk vondt i øyene og ørene og klarte ikke å fullføre fem minutter før jeg heller valgte å heller brukte tiden fornuftig på Big bang theory. Heroes har null handling. Forvirrende og kleint.

Terningkast bæsj

90210

Vet du hva, denne serien suger balle. Skuespillerne ER SÅ DÅRLIGE. Det er helt flaut. Og det er det samme dramaet som vi alltid har kjent. En koseklein vennegjeng med drama og romantikk og selvfølgelig en bitch som tror hun er no. Alt for klissete og du vet alle replikkene som skulle komme rundt hjørnet. Waste of fucking time.

Terningkast 1. Minus.

Cougar town

Omg, jeg kjenner jeg får vondt i hodet av tanken å sette på tv, og denne serien popper opp. Det gnager i hodet liksom. Du får ikke trekke et innpust før de fyrer løs med enda en supermorsom replikk. Det blir for mye i lengden. Orker ikke å følge med på de snappe kommentarene. Blir for mye. Uansett lever hun kjerringa som hun skulle vært en deilig 19 åring. WTF kan hun roe ned litt på selvtillitten? Og kan folk slutte å late som hun er så DRITdigg?

Terningkast overgangsalderen

How i met your mother

Vet ikke hva jeg skal si. Hver gang jeg skrur på tv poppen denne dritten opp. Den tar plass på kanalen. Waste! Ikke morsomt i det hele tatt. Den bare er der.

Terningkast 1 

 
Sånn føles det hvertfall. Med en gang jeg tror jeg vet noe tar jeg feil. Ting er ALDRI som du tror.

I dag følte jeg ikke for å blogge så mye. Har nemlig mine dager hvor jeg er ganske nedfor. Men noen dager er verre en andre. Det er forskjell på å være frustrert og deprimert.

Som sagt, jeg tar feil når det kommer til alt. Jeg skal alltid ha forventninger. Forventninger til ditt, forventninger til datt. Jeg hater forventningene mine. Men jeg må ha de. Jeg må ha kontroll. Jeg må ha forventninger for å takle følelsene.
Når det kommer til personer er det folk jeg har mer forventinger til enn andre. De som står deg nermest og har høyest forventninger til, stoler man fullt på. Du vet hvor du har de hen. Du vet at de aldri ville såra deg og de gjør alt med hensikt. De som står hverandre nermest beskytter hverandre.

Men noen ganger kan jeg bare ikke skjønne at jeg tar feil. Hvordan er sånt mulig?
Noen ganger kommer ting så overaskende at du bare bryter helt sammen.


Nope! Har heller aldri blitt det. I hvertfall, jeg og mamma skulle hente macen som har vært reparert. Den var ikke ferdig reparert allikevel. Så ja. Da handla vi heller mat. Med feil vogn.


1. They see me rollin this frikin rollacoster 2. Its fall everyone. 3. Dere har kanskje aldri tenkt på dette før, men veggen på rommet er faktisk urinhvit.
Dere vet, sånn FOR gul til å være hvit. Urinhvit. Bare spørr male-folka om urinhvit. De vet akkurat hvilken farge urinhvit er. 4. Ja, jeg sitter med lue og skjerf inne.
Det er digg. Og det klør. Det er ikke digg.

Åh, dere. Det er ferie.

Det er serr ferie.

Jeg må si jeg liker å feriere. I dag hadde vi foresten matteprøve. Jeg greide å rote det skikkelig til. Så det blir ikke en 6 i boka for å si det litt mildt. Mildt? Milt?
I hvertfall, ja. Så ja.
Jeg føler alle skal til utlandet i ferien. Noen som har store ferieplaner?

 

 

 

 

 
Plutselig ut av intet poppa det opp noen nonner på tv. Og jeg bare.. hm, tenk å være nonne. Tenk å leve i evig søsterskap. Tenk å ha putekrig hver kveld, aldri bry seg om hvordan man ser ut og bare.. ta det rolig! Jeg er jo faktisk litt smånonne selv. Men tenk da. Aldri noe guttesnakk eller noe. Ingen sjalusi. Ikkeno stress. Ikke noe guttetrøbbel og dritt. 
Yo wassup

I dag er det torsdag. I morra er det fredag. Føler tiden går ekstra treigt før ferien. I dag hadde jeg også noen tanker for meg selv. (Oiiii sjokk)
Tenk om jeg er skolelei? Sånn skikkelig lei. Tenk om Line Svensen ikke orker mere skole? Tenk om det er meningen at jeg skal slutte nå? Jeg har alltid vært veldig åpen om det å slutte. Jeg har alltid snakket ærlig, om hvis det skjer, skal jeg satse på det og det og sånn og sånn. Jeg er klar over at jeg kanskje ikke kommer til å klare dette. Men hvem vet. Jeg klarte så vidt denne dagen og. Hadde utrolig lyst å droppe de siste timene, men holdt ut. Jeg VIL klare skole, men jeg vet ikke om jeg har energien. Jeg har jo aldri villet gått på skole. Alle husker meg sikkert som den urolige dritten som aldri forsto noe, som alltid hang etter, og rakk opp hånda så mye at jeg fikk bola biceps. Men på vgs kan man velge selv. Gå eller ikke gå. Da er jo valget alt for lett for meg. Men vi får se. Man vet jo aldri.

ANYWAYS! Gooood news. I dag fikk jeg Evig Søndag av superbloggern og mitt store forbilde Linnéa. Holy shit!!! Kan ikke vente med å lese i den her. Ja, jeg skal faktisk lese en bok. Ja, jeg gleder meg. Og DA MÅ den være bra. Og ja, det er den. Cause i just know.
Jeg har lest bloggen siden... forever. Siden hun dukket opp nede på Topp 100 lista på blogg.no. Den bloggen var så lættis big time. SELVIRONI DERE. ALLE MÅ HA SELVIRONI. Og denne jenta hadde masse. Men oppi alt var hun jo dritdeppa. Og jeg kjente meg så igjen i hun, selvom hun aldri fortale om følelser. Men det hjalp meg skikkelig når jeg selv var deppa. Hun minna meg på en måte om meg. Og nå er jeg dritspent på boka. Alle følelsene kommer fram. And i looooove feelings. Jeg koser meg når andre er deppa. ...........Neida. Men jeg syns det er deilig at det ikke alltid bare er meg. Finally someone like me!


Hva syns dere om gensern? Fresh ikkesant? Btw, jeg er klar over my orange face. Hehe. Men hveeeeem bryr seg.

 
Sitter nå og ser på opptak fra Nattskiftet. OH MY GOD. Lættis til tusen. Dere må se. Går på tv på natta. Seff. Hehe
Jeg har ofte lurt på hvorfor folk blir narkomane. Hvorfor noen aldri får jobb og ender opp som tiggere, strippere og kriminelle.

Barndommen.

Jeg vet jeg har sagt akkurat dette før, men jeg sier det igjen. I barndommen blir man presentert for verden. Man lærer fort, tar inn mye på rekordtid, og man må finne ut hva alt er. Man skal finne ut hva mennesker er, hvordan de oppfører seg, naturen - alt. Man lærer å si ja, neitakk, hei og hade. Man lærer hvordan man forholder seg til andre mennesker på denne planeten.

Når foreldre og foresatte svikter deg i denne tia, vil man få verden forestilt feil. Tenk å egentlig skal lære seg å si at man er sint, men så lærer man å slå. Man hermer etter voksne og menneskene rundt deg. Du lærer at hvis du er lei deg er det bare å drikke deg i søvn og hvis det er noe du ikke liker er det bare å smelle det opp i trynet på noen. Du blir lært av at det er lettere å ta fra andre, enn å skape din egen suksess og hvis du ha no er det bare å ta det.

Noen er heldige og finner sin egen vei. De er normale, lykkelige mennesker som voksne. Andre finner ingen annen vei enn å gå rett ned. Og på den veien kan de oppleve enda mere vonde ting. Jeg tror at det er denne fasen som virkelig former deg. Ikke rart man blir bitter.

Folk må virkelig ta annsvar når de har skapt et menneske. Hver minste lille ting tells. Barn husker alt.
Jeg sier dette fordi jeg vet hvordan minner sitter hvis noen i familien har dårlig påvirkning på familien.


Endelig hjemme. Eller ja, kom hjem for noen timer siden. Men ja. Assa, komme hjem er som julaften for meg. Kan ikke vente til høstferien.
Det blir så deilig!

 ...not. hehe
I dag, mens jeg satt på en stol i timen og fikla med mobben, leste jeg masse om Kiropraktor utdanning osv. And this broke my heart today; jeg kan ikke bli kiropraktor. For å kunne bli det må man ha R1 og R2 på vgs pluss masse fysikk og kjemi - og vi skal ikke gå inn på hvor god jeg er i det. Men selvom jeg har p-matte osv nå, betyr det ikke at drømmen er helt over. Jeg kan nemlig ta noen greier etter vgs. Privatist med realfag, fysikk og det der. MEN på en måte må jeg bare gi slipp, for jeg kommer aldri aldri til å mestre matte så bra. P-matten er veldig bra og utfordrene fra før takk.

Uansett er det bare studier uttafor norge. Noe som gjør at man må ta ektra med studieår pga engelsken. 8 år kanskje hvis man ikke studerer i sommerne. So yeah.. byebye til den drømmen!


Ok, folkens. Etter en liten napnap vokna jeg surprising NÅ. Skal ikke si så mye mer enn at dere må ikke tro jeg har klikka helt hvis jeg skriver et innlegg halv fem på natta.

1. Hello morning 2. oh oh, everything for the grades! hahhah 3. Min favoritt for tia. Tar bare litt på, and it looks frikin smaching! 4. Pink ofc 5. Hahhah syns dere og at det serriøst ser ut som jeg er noen måneder på vei her? Kleeeeint 6. Tatt for et sek siden.


Tar dere også powernaps i løpet av dagen?

Sjekk denne dama her. Modig gjort! Men assa det er jo sant, er man selvsikker blir alt bra. Enige?

 

 


Morra og meg
1. hey 2. I hate watching that ugly ass clock that shows how slow time is actually passing..... 3. Working 4. Gym 5. Gym 6. Gleder meg til natta når jeg skal teste denne nye appen jeg akkurat lasta ned. Tar opp når du snakker i søvne. Hørt den er dritbra. Folk blir redde liksom. Hhaha, men jeg vet jo fra før at jeg alltid ler i søvne. So lol. 7. Smådårlig vær i dag.. påvirker moodet mitt. 8. Skal jeg si noe som er typpisk meg? Å bare havne på en tilfeldig kanal og faktisk se på. Mhm, selvom det er curling eller radiotv på nrk. Omg.. im so nerd. Plutselig drev jeg å så på dette.

Har dere en dritbra app dere kan ambefale?


Ok, de som kjenner meg vet jeg er supernørd og må lese ALLE sladdersider det finnes på nettet hver dag. Har jeg vært opptatt den dagen, rekker jeg alltid å lese alle før jeg legger meg. Nørd. Jeg vet.

Seher.no
vg.no
herogna.no
kjendis.no
kk.no
klikk.no
godkveldnorge.no
nrk.no
tv2.no
aftenposten.no
dagbladet.no
perezhilton.com
tmz.com
thesun.co.uk
toofab.com
side2.no
sol.no

Blogger:

toppsladring.org
tcmn.blogg.no
sophieelise.blogg.no
kissies.se


What do you think? Litt småmodell syns jeg, hehe. Nakenmodellen. Neida.
Les den her. Leste den i 8ende eller 9ende klasse og var serriøst helt oppslukt, hahahha. Assa, det er ikke BARE gris. Det er bare en del midt i.
Men den er ganske realistisk osv. Det er en bok du vil fortsette å lese i. Jeg husker jeg var en skikkelig lesenerd når jeg kom til de siste sidene. Jeg ville fortsette å lese, men kunne ikke, for da hadde jeg ingen ting å lese i morra osv. Det er jo helt sykt med tanke på at jeg aldri hadde lest bøker frivillig før denne. Jo, kanskje en. Men leste den ikke ferdig for slutten ble for klisje og jeg visste hvordan den ville ende. Men ikke i denne, dere!

 


Hva syns dere om fargetættiser? Fint eller harry?
 
... og det er drittvær ute. Men det er jo det perfekte været til å se film. Her er noen filmer dere MÅ se..50 first dates. Denne ER SÅ KONGE. Og søt. Jeg har serriøst sett den 2345432 ganger. Og ser den gjerne 2432 til. I frikin love this movie. Yndlingsfilmen 4 ever. Jeg føler jeg har ambefalt den til alle. Hvis dere vil se den akkurat her og nå og ikke vil bruke spenn er det bare å søke den opp på youtube. Hele filmen ligger der.
Shutter. Ok, folkens. Denne filmen er ikke for pyser. Ambefaler serriøst ingen å se denne hvis ting setter seg på hjernen din lenge. Jeg ble driiitredd i mange uker etter jeg så denne her. Har ikke sett den så mange ganger, for det er liksom som du så den i går. Men den er dritbra. Vil du bli skremt, lover jeg deg du blir det. Men igjen, ikke se den om du ikke tåler en del. Jeg vil si dette er den beste grøsseren som finns. Ikke så rart, den er jo lagd av skaperne av The grudge og The ring.Amityville. Det her tror jeg var den første ordentlige grøsseren jeg så. Gikk i fjerde eller 5 klasse. Den er jo basert på en sann historie som er berømt. Huset eksisterer i usa, faktisk. Jeg kommer aaaaldri til å glemme denne filmen. Its so frikin good. Den er ikke den verste, men handlingen er konge.Alle har vel sett A walk to remember? Jentene assa? Hvis ikke, denne filmen er dritsøt. Klissete. Just cute. Litt grinefilm. Ikke en av mine favoritter, men den er bare en sånn film som MÅ ses.

 

Shutter island. Kjøpte egentlig denne filmen en gang, helt random. Jeg og en annen måtte bare se noe mens vi gomla masse kalorier. Plutselig ble filmen dritinteressant. Filmen har et konge sluttpoeng.The quiet. Denne filmen er skikkelig dramatisk. Men jeg elsker det. Assa, det er alt for lite filmer som viser virkeligheten sånn som den er og at ikke alle jenter blir prinsesser. Ikke alle historier slutter bra heller. Denne filmen er egentlig ganske gross. Men den er spess, og det er bra.

Sett de? Hva mener dere om de?
Den fineste sangen jeg har hørt på lenge. Linestyle deluxe. Its so.. POP!!!!! Har dere hørt den før?
        

       

       
Hva gjør dere i kveld?


Ressusjer fra naturen

I loooove these two together. Turkis og rosa. Omg love it so much

Men jeg haaaater ledninger. Ser ut som slanger. Det bare tar over hele rommet. And its fucking ugly

Ok HVEM styler disse værdame? Excuse me, tatt ut av gamledager? Det gjør meg trist.

Været

Hva blir dere glad og irritert over?

 

Funnet litt gull rundt på instagram, skjønner dere. Dere vet jo hvordan det er å finne bilder, spesielt med text, som bare snakker til dere liksom.
I love it!!
            
           

                  .... make a GIF

Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits