heiei

 

Tidligere i dag kom vi hjem fra enda en klassetur. Allright! Det var helt greit, bortsettfra om natta. Har aaaaldri vært så kald på turer før noooen gang. Jeg var kanskje heldig og fikk sove en time. Jeg vokna 1324 ganger pga den drittkulda, enda jeg så vidt fikk puste av alt for mye klær og spesielt skjerf. Jeg trodde jeg var SÅ varm.. hahaa. Men ellers fikk vi faktisk et kjempevær til å være risenga på tur. Jeg vet ikke om jeg burde nevne dette, men.. jeg så helt psyko ut da jeg våkna. Håret var en stor floke. Ikke en gang min superbalsam fikk de løst opp da jeg kom hjem. lml.

 Dette bildet mener jeg med overskriften, og noe som nesten plager meg når jeg tenker over det. Men hvorfor?

 

 
644217-1-1285585287268.jpg
Hey sexy nerd! Nå er jeg på skolen som dere ser. Fikk låne henrik sine heftige briller!

 
 

 

926499-7-1285343802523_large

 

 
video:gærn helium kidOg da mener jeg morgen er :
 - Jeg våkner, og reiser meg fra senga. 
- Jeg går opp 
- Lager frokost og mat til skulaan
- Setter meg og eter frokost, which means - coffee
- Går ned og steller meg
- Beiner opp til Ali, som også er treig, så håret blir kjempefint. næt

Egen caffebar hjemme liksom. Neida, men etter litt trening blir det ganske bra.

Mtv. What can i say? Det er en bitter krig hver morning med the voice. Men the voice vinner faktisk her, for de har klokke på skjermen. Og jeg begynner å bli ganske lei av å oppdage klokka er kvart over åtte da jeg tilfeldigvis ser på voicern. Åhhh

Skilllz...... dere ser vel at det er et hjerte?

wææ. Dere tror sikkert jeg har røyka weed eller noe siden jeg legger ut dette, men the thing is : sannheten måtte komme frem en gang uansett. STYGGA. Ja, her ser vi da meg på morningen dritt-trøtt, helt uten sminke. Beat THAT girls..

tid for skole, bye!

 

 
Tumblr_l8u9q2rz6i1qbrc7uo1_r1_500_large

Hva er egentlig greia med dem?

 
Key

 
Ehh.... Jeg farga håret som sagt, men ja. Døm selv! Jeg sipper ikke.. for det var jo ikke sånn at det ble misslykka. Men det kunne godt blitt litt mindre blondt på toppen - syns jeg.

  

HARRY? SOM CASCADA?

                                                                                                                    
                                                                                     

 
Knarkernes hjem, fjortisenes hengested, moteløvenes goodiebag og fire jenters storby. Til å være et så kaldt land er Oslo utrolig varmt. Veninneprat, nye klær, cafe og knarkere over alt... men de gjør det bare enda kosligere! Jeg fikk forresten kjøpt hårfarging (farger i morra), sminkefjerner og undertøy. Etterhvert dro vi på reataurant og gjorde oss fete. Carbonara i mitt hjerte. Etter en koselig dag, skulle vi ta toget hjem - men neeida. Vi missa det. Og der satt vi stuck i en buss som ikke ville starte og venta på å komme hjem, kaste av seg helene og hoppe i noen tøfler.
                        

Og about the grining.. filmen som var av meg som hylgråt - er sletta. Den ble bare plutselig borte på mystisk vis. Drittkjipt.. den som var så lættis. Hva syns dere om Titanic egentlig?

Natti!
What a movie. Elsker den. Selvom den fikk meg til å hyylgrine. Og mens jeg lå der å grein, tok de film og lo. Skjønner meg virkelig ikke på sånne harde folk! :( Den er jo.... drittrist!!!

Men mere om det senere i dag, nå skal vi nemlig til oslo.

Snakkast!

 penest!

 
Ok, overskriften var lokkemat.. Meen, som noen legger merke til, eller ikke, har jeg ikke blogga på en stund nå. Det har skjedd litt av hvert, mest uinteressant. Here is some picturez!


Gosh pudder (skuffa..) og to must-neglelakker; Rød og sort

Høstsko fra hennes, alerede slitte, men det var vært prisen; 200 kr

Yea man

Nye klær

Yea manSykt random, ser egentlig ut som jeg griner.. har på meg den nye toppen da :)

Jeg bakte med jentene (www.aliciathomassen.blogg.no) SUCSESS!

Tror vi aldri aldri har lagd noe så bra før... aldri

Jeg LOVER å blogge oftere fra nå av. Jeg SKAL skjerpe meg. Natta, cupcakes

 

Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits