Ashton Kutcher. Hva kan man si? UTROLIG KJEKK og UTROLIG MORSOM. Når jeg blir eldre skal jeg dra til Usa (Med Emilie, hun vil ha Orlando bloom) og møte han på en bar i LA. Der er han med kona, men jeg finner en annen kjekk mann og sender på hun (på hennes alder) og slik blir hun utro. Dermed blir jeg og Ashton kjent, og etter hvert begynner vi å date. Det ender med at han blir med meg til norge og vi lever lykkelige i alle våre dager.

natta!
Jeg har ikke vært i forhold siden barneskolen. Kjipt - ja. Men det har vært mye av og på. Noen ganger lurer kjærligheten deg og du går på fella. Og når det har skjedd et par ganger, blir man ganske fucka i hue. Du blir... sykt paranoid. Du tørr ikke gå en skritt lengere, i tilfelle du tråkker i samme spor.

Så hva gjør man da? Bare være miss independent liksom?


High_by_adayinjuly_large
Hei

Og der sto vi og dansa til waka waka under barnehagetaket med sjokolade rundt munnen.

Nei, det var ikke så nørdy som det hørtes ut som. Vi hadde en herlig kveld! Vi skulle egentlig først sitte på en gress slette i månelyset, men så regnet det sånn. Men vi gadd ikke spolere alt, så vi dro allikevel. Vi tok med sjokoladefondy, telys, tepper, saueskjinn og masse digg. Det er så deilig å bare få ut alt du tenker på, som du vil dele. Alt fra gutter vi syns er turn-off til jenter vi hater. I love you, mis chicas!


Love love love. Ønsker meg masse mer av de! Hva syns dere?Hei dokker

I dag tok vi klassebilder og jeg må si jeg ikke akkurat ble dritførnøyd. Senere i dag har jeg egentlig bare vært deppa.. other reasons. MEN jeg er jo lykkelig, og da kan man ikke henge med leppa! I stad skulle jeg egentlig finne den eldste Britney-cden jeg hadde, for å laste inn en sang - og så oppdaget jeg at jeg faktisk har 3 cder! Helt siden jeg var liten og stygg har jeg elsket hun. Vi snakker forbilde nummer 1


Jeg vet jeg er turn-on uten sminke

Forresten, her om dagen bladde jeg og jentene gjennom noen gamle bilder og videoer fra når jeg var mindre. Jeees. Jeg synger 34678 britney sanger, griner over gutten jeg elsket og snakker med meg selv forran et webcam. Hahahahha, gled dere til videoene kommer!
Nei, jeg klarer ikke tenke hvor mange ganger jeg har sittet og deppa. Fra de minste små tingene, til ting som har gått skikkelig inn på meg. Jeg vil si at i en periode var jeg skikkelig ulykkelig. Følte ingen bra hendelser skjedde meg. Alt var fml og livet var crap. But the thing is.. hvorfor skal man sitte å vente på at alle andre skal gjøre deg lykkelig? Man finner jo ikke lykken, hvis det ikke skjer noe rundt seg som påvirker deg, men det trenger ikke å bety at man skal sitte der og forvente? Så, det jeg har lært meg nå, er at man må lage lykken selv.

1. Lag en lykkedagbok, og skriv 3 ting som har gjort deg glad hver dag.
2. Legg godt merke til når noe har gjort deg glad, og tenk over øyeblikket.
3. Gjør oftere ting som gjør deg spesiell eller hva du er flink til.

hilsen happy
Ja, da sitter jeg på norsk jord igjen, håper å gjøre et bloggcomeback. Etter Italia levde jeg lykkelig i alle mine dager, og gledet meg skikkelig til skolen. Nei, det var ikke sånn det slutta. Derfor fortsetter jeg!
I det siste, har en ting fått meg til å tenke skikkelig.
Jeg merker den samme greia skjer rundt meg oftere og oftere, og har selv vært borti det - en greie mellom to personer - Å holde fast til noe, når man vet det er bedre å gi slipp. Akkurat som vi er redde for å miste noe vi ikke har. Noen vil si at det er bedre å ha noe i det hele tatt en ingenting. 
Men sannheten er : Det er værre å ha noe halvveis, en å ikke ha noe.
Sånn som jeg: Jeg klorte meg fast i noe, men som jeg oppdaga bare var deilig å bare gi slipp på - som tia gikk. Det er så forvirrende. Man vil ikke gå lengere med det, men man vil ikke gi slipp heller! Og når man gir slipp, tenker man at den tia man holdt seg fast, ikke egentlig var vært kreftene. Skjønner dere? Heldigvis er det over for meg, men når jeg hører andre forteller om dilemmaet deres, går jeg inn i det og føler med de. Akkurat det der har jeg bare så sykt forståelse for.
Tumblr_kuhx42x2sb1qa3v7to1_400_large


natta
Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits