Leste nettop på Djms.blogg.no om hva gutter ikke liker med jenter. Now its our turn.

# Erte. Ja, det er bare lættis. Noen ganger! Men chill, ikke la foholdet mellom dere være at det eneste som skjer er at du blir rakka ned av han. BOOO!

# Ikke vise at man er betatt. Noen holder det skikkelig inne, og vil aldri si eller innrømme noe. For noen kommer det kanskje aldri ut, noen gang. Man kan jo gi litt tegn?

# Bare være dirty. Assa, noen gutter har missforstått. Ja, det er gøy å komme med mye dirty til jenter og se reaksjonen - men hey, not all the frikin time. Hvertfall ikke når vi bare synes det er kvalmt. Uansett, jenter vil ha gentlemans. Ikke være en utstillingdukke som svarter dirty tilbake. Jenter skal behandles med respekt. Men litt dirty er ok.

# Ikke bryr seg om det du forteller. Åh, er så irriterende. Du har stått å snakka om oldefaren din sin død i 10 minutter, og så svarer han HÆ mens han stiller på boobsa dine. Jeeez. Ok, ikke alle stirrer. Men man må paye attention! Hvertfall LAT som man er interessert. Sympati er og veldig bra.

# Bieber hat. Gutter som liker bieber og er fan er såååå turnon og søtt. Det visste dere ikke?

# Å skryte. Vi alle vet hvor grensa går. Nok er nok.

# Å ha en jentebestevenn man snakker om hele tiden. Fins ikke værre ting. Helt serr! Sitte å høre på det. Off..

# Å rejecte på en skitten måte. Hvis du ikke liker dama, ikke kom med spydige kommentarer som skal være "hint" om at du ikke liker henne. Gjør det på en hyggelig måte!

# Aldri ALDRI fortell hun at hun ikke er drømmedama. Da får du hun aldri tilbake. Henger sammen med setningen over.

# Ikke gå med den samme buksa i to uker. Vet det er få som gjør det. Men hvis du dropper det rykker du fem karakterer opp. Tro meg.

# Å si det samme til alle damene dine. Ikke lurt! Jenter liker at de stikker seg ut fra mengden. Hvis du sender meldinger, sender bilder, sier, forteller, kommenter og gjøre det samme med alle.... da har du mista jenta.

# Når gutter synes ALT er flaut. Irriterende 10 000! Hva er liksom flaut med at hun tar og holder deg i hånda? Ikke back off!

# Snakker dritt om dama til gutta. Ikke kult!

# Er intern med gutta mens hun er der. Fins ikke en bedre ting for å få hun til å føle seg skikkelig uttafor.

# Når gutten later som han ikke forstår.

# Er på mobilen når dere er sammen. If you are, inkluder henne.

# Når gutter "tar en jente". Når gutter plutseig skal dra alt så langt, bli skikkelig sårbare, ikke gidder å følge etter deg, fordi du skal følge etter han.

# Når man ikke "gir etter". Som sagt, følg etter henne. Når hun er sur, press deg på, prøv å skjønne hvorfor. Hvis du liker en jente, stalk henne! (med mindre hun gir et tegn på at du ikke skal)

# Å være selvdigger. Kan godt kødde med det noen ganger, men du VIL ikke bli en selvdigger.

# Å ikke ha selvironi. Ha selvironi. Det er lættis! Morsomt! Og det redder noe som du synes er flaut med deg. Just sayin.

# Kostbare drittsekker. Need to say more? Later som de aldri har lagt merke til deg. Ber deg texte først. Later som han ikke så deg i byen. Usj!

 

Jenter, er dere enige? Noe jeg mangler?

 

Våkna med den her i dag! holy shit!!!!! Var død da. Trodde det var en kakelakk, men dont know.

Vet dere? Må jo være fra utlandet. My god....


Men så kom en rotte innvasjon

Og satt seg på budstikka

Digg å bli vekka

Digg og bli vekka 2#


Har dere også fått rotter på besøk?

 


 
Jeg kommer nok ikke til å gifte meg med det første, som dere kanskje skjønte på overskriften. Greia er at det bare er tull. Ekteskap er gammeldags og ble oppfunnet i gamledager for at man skulle vise at man var bundet til en person, status, for å være trofast og vise at man hadde funnet sin utvalgte. I gamledager fantes det jo tusen trenge regler. We all know. En av de var jo ekteskap. Man ble gidt bort og tvangsgifta mot sin vilje. Vi snakker mange assa. Gjerne unge kvinner til rike menn. Det viktigste for familien var at dattern ble gift og at de fikk et bra rykte. Også viktig at kvinnen kunne få barn og kunne gjøre husplikter veldig bra.

Skjønner ikke hvorfor folk gifter seg. 50% skiller seg jo etterpå uansett. Tenk hvor latterlig da. Så mye penger, dekorasjon med alt hvitt, hvite roser, DE gjennomførte innvitasjonene.Det skal liksom være beste øyeblikket i ditt liv og en sykt viktig dag, men tre år etter da de har fått barn som heter magnus og mikal, så bare - nei, vi passer ikke sammen.

Man kan ikke være knyttet til en person resten av sitt liv. Mennesker forandrer seg. Det er ment til å ikke vare, for man vokser fra hverandre. Tenk hvor mye man vokser bare på noen år. Man opplever forskjellige opplevelser. Og opplevelser former oss, gode og dårlige. Man former seg og blir en annen person etter den dagen man fallt for hverandre, og så de felles interessene. Ting har formet oss til de vi er nå, og ting vil alltid fortsette å forme oss. Man kan ikke vente att Gunn og Ola skal fortsatt være like forelska, 60 år etterpå.

Så hvorfor gifte seg når man kan være lykkelige sammen uten ring på fingern? Jeg tror faktisk de som er bundet sammen, føler et press, har en litt sånn fengselfølelse og holder kortere sammen, enn de som er ugifte. For det kan jo være sånn. At det og være gift er litt som å være fanget.

 

Hva tror du? Hva er din mening? Mot eller for ekteskap?Facebook  me likes


Good morning peeps!

Har akkurat vært å handla med mams. No food, like, no food here!
Mamma hadde med 674890 flasker å pante. Hahha, også var pantinga i ustand. Lo godt.


Fin og sånn

the happeningbig lol

big lol

must

must 2#

Her var det rosa, dere! What do you think of my stuff? tihi

Ryddig og fint slik det skal være.......... eller ikke


Dette bildet er så bra. Elsker det! Når jeg mye deppa og prøvde å bedre meg
så jeg alltid på den her.


Åh, har dritvondt i ryggen etter å ha bøyd meg ned i kofferten og lagt ting på plass. And im not done! I morra blir det mere småtteri og parfymer som må plasseres. Skapet mitt er helt bomba nå. Er så flaut at jeg ikke kan legge ut bilde. Har egentlig tre små skap, men bruker ikke det ene. Da blir det trangt. Og godt. Eller ikke. Anyways..


Nye topper kjøpt i lillesand på VilaDenne kjøpte jeg i GC. Tørker neglakk utrolig fort


Pynta meg litt midt oppi alt. Digg tunge forresten

Beez in da trap

Nooooooo, 1d postern. Av harry!!

Ødelagt for alltid. Im gonna cry.

Nytt trekk på boka

New tøffler. Fikk av mams


What a mess

Nørd. jeg vet

Kolleksjonen, dere! I fjor var jeg driiitflink å unngå å kjøpe. Hadde ett par bare. Men i år gikk jeg helt crazy.


Fant denne. Husker jeg fikk DEN åpenbaringen om horoskop. Alt stemte. Og det var akkurat det jeg trengte i den tia.
Var så sykt sykt rart. Etter den dagen er jeg en ekte believer i horoskop.

Tror dere på horoskop?

 


 
Ja, folk sier at man dreper en baby og et menneske. Men. Man dreper jo noe som ikke er i nærheten av levende? Greia her er, man må tenke på fremtiden. Man må tenke på seg selv før barnet. Det er tross alt du som skal oppdra det og forme framtia. Hvis du ikke kan det, er klar for det eller ikke vil - så ikke gjør det! Fosterhjem er forferdelig. Jeg vet om folk som har brukt hele barndommen sin på å flytte fra hus til hus. De vet ikke hva det vil si å ha familie og ha noen som alltid er der og er glad i en. Det er så trist. Man kan også oppleve mye vondt i de forskjellige hjemmene. Tenk det, å ikke ha hatt et fast hjem og en fast familie helt til du er 18. 

Men folk tenker jo adopsjon. Da syns jeg heller at hvis man bestemmer seg så tidlig for å ikke ha det barnet - så kan man like så godt føde barn til folk for betaling. For det koster mye å adoptere.
Tumblr_lu1tv5239e1qbsg6oo1_1280_largeNår jeg går rundt hjemme nå begynner jeg å kjenne litt på den følelsen igjen. Den følelsen av rutiner og skole og rydding og struktur. Rart. Følels litt anneredes. Som å hente fram en følelse laangt tilbake i tid. Føles som jeg ikke har gått på skole på 5 år. Helt serriøst. Its so cary. Gruer meg som bare f. Jeg føler meg skikkelig ukjent og liten. Heeeeelp. Men hva skal man gjøre? You have to. 
 
 

Har du droppa ut? Kjenner du noen som har det? Leave a comment!

 
Åh, nå sitter jeg her og har endelig fått til overføring av bildene. Jeg har jo litt over 2000 bilder på iphonen så, ja. Kan jo tenkte deg. Pluss at jeg må bytte pc for hver gang. Dere vet den pcen jeg skrev på når jeg var på Gran c? Den som ikke hadde å, æ og ø? Den bare klikka plutselig. Var nok pga bildene, det. Men men. Den var jo så ræva fra før. Gjorde mamma en tjeneste. Men hun tok det litt tungt. Hehe. 

De siste dagene har det vært mye båt, sol og kos. Sørlandet er deilig! Litt av en overgang å komme hjem til Asker å bare høre regne balje ned på bilen. Og neste dag når jeg våkner er det bare deeet guffene været ute. Not good. 


Jakobs flipplapper. forsatt i god hold

mammas wonderbaums

Fikk knipsa dette av mamma

lillesand city

merket heter: ugly childrens clothing. hahah loooooool

Stjeler du dette bildet jeg tok kommer jeg å dreper deghelu

dagens antrekk

dagens kjendis

dagens kysthahh ba om strø på OG i bunnen. Fikk med dette. Var så sykt mye. ble kvalmto fruer bak i bilen. 

da toilet and me

suckface!! know you love itSe det været a! blå himmel og alt


Det var turen til lillesand! 

Andre dagen var vi med tante, onkel og fetterne. Koselig! Kjørte båt til en holme osv. 


har så sykt vondt i tanna. utholdelig!!! 

help me

mor kler styggorangeedningsvestfra70talletmedmuggogdrttpåikkemessuneligforåsidetsånn

Gutta

mommor og liney. luv you

outfit i dag - stygg redningsvest med stygg design

Været, dere!!!!

Slik gikk det da jeg styla mor

tuhuu

yuhuu


burka er inn igjen!

Favorittsjal. Trenger ikke legge skjul på det

you in the mirror are awesome

Helt vilt på senteret. Krydde av barn som ville ha lodd.

og her er mitt lodd. heh

Fettern sjæl!

Vannmelon på kjøpesenter. i do what i want

heh

Fikk den her i sukkerspinn! skal bruke den hveeer dag. Love <3

Sukkerspinn for ekte jenter!


Mamma var veldig begeistret da hun så gud

Vi vant ingen ting. Så måtte sette meg ned litt å felle en tåre

they are gonna pay for this. ill be back on that frikin lottery

Cacada testere!!! halleluja prais the lord!!!!

Hun sa "bare ta" så jeg bare tok. de ble litt blaute. Lå nemlig i samme pose som vannmelonrestene. 

Så var det hjem til Asker. Mange timer i bil, men ellers greit. 


Naturlig dipdye! New in! Solbriller og bag

Fremtiden har mye fint i vente

Ponnies everywhere!!!

innom noen slektninger en tur. Sjekk hagen a

stua. omg. stua

Bilde linn bestevenn sende meg! Love it!

sliten av å kjøre!!

huhu

And were home


Sløsa bort dagen på bilde opplastning. Det tok fem timer assa!! åh... og nå kan jeg med god samvittighet belønne meg med litt rydding.
Love my life so much

Snakkes senere, cuties! 

Im out

 

 
644217-1-1343319046640.jpg
I dag var vi i lillesand og handla litt. Mere bilder kommer når jeg får nett... Sukk sukk 
Hopp og hei sote! I dag dro jeg ut i baat med venner av familien. Veldig koselig! Vaeret i dag var tipptopp! Dro til en liten oy aa slappet av, spiste, grilla og solte oss. Digg digg digg. Sommer i norge, finally.
Da jeg kom hjem hadde jeg blitt totalt brent i trynet. Fyyyyyyti. Det brenner fortsatt. Saann er det med meg, selvom jeg har vaert i verdens kraftigste sol, i spania, blir fort brun, og har deeet underlaget, blir jeg solbrent i norge. Helt sykt. Blir dere og det? Tror det serriost er bare meg. Dritt!!!!


Dagen starta med at jeg var kald
Mamma maatte plutselig bade i 7 grader


polse med sorlandchips! must try everyone!! (hvis du ikke har lok)


Mamma maattttte fiske plutselig.

Og fikk ikke en dritt etter en time.

Ingvild sota maatte hjelpe aa faa los kroken som hekta seg i den lille jolla. bra mamma

den lille jolla. etter angrepet av mor

mor stryker line paa kjinn. der jeg er brent og svir paa det meste. og varm. Takk mamma

Ellers var det en deilig dag! Hva gjorde dere i dag hvis dere hadde fint vaer? Leave a comment!!

Milkshake paa max! Fikser alltid en kjedelig dritttur med bilen.Fint.. eh.. vaer i norge damy milkshake brings no boys in my yeard. yard?

Der er eg naar eg var litta!!

Mommors stude. Hiiihii, mye minner her

modell og greier

modellene. mamma, tante og onkel som smaa. Mamma overst. Digg... hahah.
ler hver gang jeg ser det as...


Syden-line. 7 aar i think. Gode tider!! miss my hair!! not

Hund klemt under bagasje

kristen tv. Jesus man!!! hallejuhja lordie lordie

hvitt smil

eg laga dette bilde herr!!! Lololol

Kjeder meg litt. Alltid innom the maaan paa youtube!

butteluttediididooboobo

bobboooii

morfar fikk velge kanal

deeedeeeee!

New glasses everyone #topshop #victoriasecret #guess #glasses

wanna make out?

plukka baer

"e pleier aa ta ein heil neve om gangen" - morfar

Takk , moff!!Morfars stolte vedlager

honer

aaaaaaaaaa.... goy det her ja

morfar stolte "engel" paa tre. Han maatte ogsaa vaere med da. Viktig viktig

samlemani

drapsting for aa drepe rev

I gaar fikk jeg forresten besok av Vera snuppa! Og fammen! <3 Saaa koselig!


Josefine!

<3<3

Gabby sota!! Saaaa utrolig sjarmtroll. helt sykt!

To hunder. En ekte

Gabby fikk egg av naboen. hahah aaaaa sot!! gikk rundt med det all the frikin time.

Gonna miss them!!
Ja, dere. Jeg vet jeg har blogga daarlig naa. Men dere vet hvordan det er aa ikke ha nett eller ikke kan blogge fra mobben, selv om det fins en jaekli daarlig BLOGG APP!!!!!

Men ja, forst floy vi fra Gran canaria, til barcelona. Saa barcelona til menora. Saa menorca til norge. Jeg overdrev litt med de 465474 oyene vi skulle innom, men ja, det hortes mye ut. Men hadde ikke orka en oy til, for aa si det saann. Ferdig. Done. Lei! Mamma bare tok med en til bagasje uten aa formere alle flyselskapene, saa dere kan tenke hvor julepengene mine for i aar forsvant.....

Vi var bare i barcelona, flyplassen, i en time. Men menorca var herlig! En blanding av italia, spania og danmark.


Whos that crazy matafaka?

Disturbing you? no? ok

all the flightpeeps!!

Pimp tegner. Ekte mann!!

Mamma holder paa sine 3 mobiler. LOOOL

Menorca??? WTFFFF

Bitch pleaseeehhh

Gjett hva som var paa flyet vaart???? Wiiiii, hahaha heftig eller??

The island

Var vi egentlig i danmark?

le hotel

aloha miloha

da ruuum

her er proffen vet du

pose, spille? pose

bieber paa banen!!

Nyyyydelig utsikt asBjornebaer??? Where thefuuuuck er vi? danmark?!?

Danmarkete

Bilde av meg. en hest

omg, seeee!!!

hest

sote gutten


DEN bilen der. Den skal jeg ha
Nommiiinoom

eeeehhhhh............Diggidigg

Beste isen like.. ever!!!

Smaa kopper, better take two

Der var norge jaInstabilde!
Your animation 

I morgen blir det spennende, skal nemlig fly gjennom
3678 forskjellige oyer. Aaah, ooork. Men jeg liker aa fly. Haaper jeg moter noen gutter. Hehe.
Men ja, kan hende jeg ikke faar blogga, men vi faar se.
 


Ihaaa

hej

Yessss!!

DoggiedogJeeez, this is horse?Pose!!!

MorraHiplaaaaSVETT OG VARM ++++++

Tihi, bildeeffekt her og bildeffekt der

 

Hva syns dere om bildene? Gjort noe lignende på ferie, eller gjort noe litt annerledes uten å BARE ligge å tæne på stranda?

Leave a comment, søte puser <3 Tumblr_m7bvlivsgb1qbzp2bo1_500_large


TumblrVarmt i dag ja. Better use the vifte.


ohyeah baby

Antrekket i dag, med mindre jeg bytter

Hey

Her sitter jeg da. Svetter ihjel. Men må blogge for mine kjære lesere!!<3 
Det er dritt når noen lyver, spessielt når noe gjelder deg. Men alle lyver jo? Vi lyver faktisk hele tiden. Noen ganger bare for å dekke over at man glemte å sette inn pålegget i kjøleskapet igjen, andre ganger for å dekke over at man har bedratt sin beste venn. 

Men tenk på det, hvorfor lyver vi så mye? 

Når det kommer til personer, lyver man jo for å beskytte de man er glad i. En ting som er værre enn å lyve er jo faktisk sanngeten. Tenk, da. Veninna di spør om kjolen håret hun farga er stygt. Man kan jo ikke si direkte at det er stygt? Det man kan gjøre er jo å farge om igjen, fikse litt her og der. Men hvis man tenker over det, er jo det sårende det og. 
Når foreldrene spørr hva du skal til kvelden, lyver man alltid litt, og forteller aldri hele og fulle sannheten om hva man skal. Hvis veninna di klina med typen din, og du har en mistanke, lyver de jo for å ikke såre deg. Hvis søsteren din spør om det er flere biletter til bieber konserten, og det ikke er det, lyver du og sier at det var bare litt mye trafikk på nettsia. Vi lyver, og egentlig er det positivt. 

Hva tenker dere om dette? Tar jeg feil? Hva kan man gjøre for å unngå løner? 

552341_442407512466895_1165633515_n_large

Se, naa gaar lille baby backham. Hun er saa sot ass!!!


FØRSTE STEG: Det er de første skrittene Harper Seven har tatt offentlig.
Matte bare. ok?


Neida, bare vant noe fra noe. Vet ikke fra hvor, men har hvertfall vunnet sminke. Mamma sa det var et kjent merke. Hm.. mamma ja. Trygg kilde. (mammasminke, deffinitivt!!!)

Korte negler. Men fargen er looove


hahahahahhaha


"Kjorer du for naerme, er jeg sexy"

Dagen antrekk

Denne SKAL jeg se ass. Gleder meg miiiiiiiiihi

Dama alle syns jeg ligner paa. Kompliment? Ja

Filmen vi saa!!! Elsket den!!

Shopping 4 eva

Sott eller?

Se saa sot pose! Butikken het Beauty, eller no. Loved it!

Nytt deksel

Rammer!

Wiiii

 

Hva syns dere om tingene? Leave a kiss! <3
Her i spania, hvertfall Gran Canaria, er guttene så utrolig direkte. Guttene plystrer jo alltid, roper og sjekker opp. Jeg har jo blitt så vant til det, at jeg driver å svarer de og begynner føre samtaler. Og så. Så spørr de om du har type.

Etter du har svart om du er singel (noe jeg ambefaler å ikke gjøre) er det i gang. Avviser du han nå er du en skikkelig drittsekk.
Jeg syns det er dritbra at guttene her i spania er så direkte, åpene og rett på sak. Det er jo det vi jenter egentlig vil, er det ikke? Men greia er - forholdet. Her i spania har ALLE kjærester.  De spør om å være sammen, og så er de sammen. Så enkelt er det. Felles interesser osv? Neh.

Gutta i norge derimot, tar seg laaaang tid. De er faktisk rævva a ta hint. Men, det guttene skal ha creds for er at selve kjærligheten handler jo om å være sammen, og å fungere. De vil ta seg tid til å bli skikkelig kjent med oss og vite en er den rette. Og det er bedre en direktehet! Hva tenker dere om dette? True or not?

 

Zdjêcia na tablicyZdjêcia na tablicy

Maatte bare vise dere

DEKKET AV MENN: Lady Gaga er kun dekket av modeller i miniatyr på reklamebildet for sin nye parfyme.

Den dama er gud. Se saa fett!!

 

 
Flere bilder fra yesterday

Bilder fra i dag:Jakob & damer

Knoll&Toll og damer

Bestemodre!!! Rock on baby

The planz for tomorrow:

- Bade, tæne, steke på stranda

- Hvilken strand?

- Dont know

- Ri! På hest!

- Ri masse

- Dra til Las Palmas og shoppe mere

- Kino?

- Sansynligvis Istid 4 igjen

- som er dubba utrolig dårlig på spansk

 

 

Hva syns dere om planene? Noen ambefalinger på Gran C? Leave a comment <3

 

 

 
I want you babyWall Photos
Tumblr» Vas happenin?
- My Happy Blog.little bit of everything
NINA ANGELINA MARIWANYbirds, colors, flying, free, instagram - inspiring picture on Favim.com
Weheartit.com
YesterdaylooooooooooooolToday
Instagram: "Screw hello kitty, this bitch is fabulous"

Cocaholikern mamma. Litt av kolleksjonen


Kassiske bildet
Alohaaa dere! Har helt glemt aa fortelle dere at jeg er paa Gran Canaria for oyeblikket. I dag var det loppis i maspalomas. Hamra los, not! Men fant noe smaatteri: Gammelt kamera, Sengetrekk, jakke osv. Etter det var det en tur paa stranda, og etter der gocart med gjengen.

  
Hm... hvilken topp?
 
Trotte. Sto opp halv 9
 
The cam! Blir nok pynt
 
Funnet litt                                                Jakob med jaaen.
 
Folksomt var det og
  
nice pic?                                               Her har vi modellen, dere
 
Jenter, han er singel!!                            ..... og du faar med dette.
  
Ny badeting!!                                        Senere. Ponga.

 
Andre outfit denne dagen.                    Kongen!
 
Martin linselus!                                       Eg er fan!!
 
Loner-runden til peter og kristian. Peter gull, kristian solv.
 
Sote jenta!
 
Oioioi, hva er det vi ser? Hvem kom paa andre???
 
Er mye innpaa sladdersider som sagt. Er som dop. Hvertfall, ER saa lei av folk som sprer dritt.
Det gaar meg saa jaekla paa nervene.
Disse sangene er sanger som virkelig beskriver alt jeg foler akkurat naa. For this guy. Sykt rart, men de treffer perfekt.

Greia er, er saa lei av fram og tilbake.
Er saa lei av aa bli lurt.
Lei av aa bli hersa med.
Lei av at han stikker, og kommer tilbake.
Lei av at han tror at jeg alltid er der og venter
Lei at jeg alltid er der og venter.
Er lei av teasing.
Er lei av ingen serrioshet.
Er lei av aa haape.
Lei av going starstruck naar jeg skal vise at jeg er pissed.
Lei av hoppe i taket naar du faktisk bryr deg.
Lei av aa ikke vite hva dette betyr.
Drit lei av en som gjor saa mye feil, men som jeg overser.

 

 

 

 

 

 
- Man blottlegger seg selv, lager et alterego, som paa face, twitter osv.

- Men her er det egentlig bare bilder. Det er jo det man vil, legge ut dritmasse bilder, uten aa unnskjylde seg eller skrive mye dritt.

- Insta er en blanding av twitter og facebook. Foler jeg da. Og litt blogg.

- Faar folgere, fra verden rundt!

- Blir kjent med folk verden rundt

- Viser akkurat det av livet ditt som er greit. Du trenger ikke legge ut et bilde av akkurat hva du gjor naa. Du kan legge ut et bilde fra fem dager siden. Og det trenger ikke vaere deg paa det en gang.

- Faar kontakt med farlig kjekke gutter

- Det beste er at det er veldig lite drittkommentarer! Haaper det fortsetter

- Paa facebook hvertfall, legger man gjerne ikke ut meningslose bilder. Det kan man paa insta. Hva som helst.

- Du kan legge ut totiver og bilder fra nettsider. Lurt aa ha med link til sia

- Insta er ikke serriost

 

Kom med flere grunner!Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits