Hei dere

Nå er jeg i Norge og har fått spist noen kjøttkaker og brokkoli av mormor. Litt annerledes mat, etter hva jeg har spist den siste tia. Lasagne, spaguetthi, pizza, tiramisú, italiensk is og calsone. Det har vært helt utrolig herlig! Hver dag var det over 30 grader og sol. Det var tæning og bading først å dagen, fordi det var så varmt, og så senere etter i 4 tia, shoppet vi i Pisa. Og guess what - jeg var oppe i det skjeive tårnet! Jeg ble dritkvalm. Det var helt sick å stå på toppen med et bittelite gjerde som skulle beskjytte oss fra å falle ut. Det var skjevt, men de har bare 60 cm høyt gjerde. Ah. Men jeg er glad jeg ikke feiga ut, for det var bare dén utsikten der oppe.
Det var utrolig mange koselige kvelder. Vi spiste ute hver dag, på koselige italienske resturanter. Fy så deilig. Det var 27 grader klokka 2 på kvelden, og du kunne spræde rundt naken - hvis man turte. Men problem ble det da du ikke fikk sove. Å ikke få sove fordi det er for varmt og fuktig, er bare irriterende. Og glemte jeg å si at jeg dusja 3 til 4 ganger hver dag den uka? Mhm. Og det er ikke alt håret mitt gikk gjennom - det måtte gjennom nesten to turer i klorbasseng og to turer i salthav daglig. Stakkars hår. 
Vi bodde først på klosteret for en natt. Det var creapy! Men også litt koselig. Senere ble vi værende på hotellet BOBOBA, mhm, og vi ble kjent med alle som jobba der. De var drithyggelige. Og jeg fikk litt conection med en av dem, hihi. Men det er private stuff :) 


The first day
Utsikt ut


Standa vi var på

fantastisk?Here is where i left my heart

BOBOBAAAA

Nei, broren min er ikke adoptert

A picture in the night - vannsklia


 

Åh. Kjenner lengsel med en gang jeg blar gjennom bildene. Vil tilbake!
Har egentlig masse mere bilder av Pisa tårnet og sånt, men de har mamma tatt, så jeg legger de ut senere. I morgen drar jeg på hytta, og blir uten internett i enda to uker. Det klarer seg. Jeg har jo fortsatt noen Sex and the City episoder igjen. 

Tudleees 


 
.. at jeg ikke får internett tilgang i Italia - hvis det dukker opp i all tilfeldighet. Eller.. jeg kan jo mobilblogge, men da må det være verdt 15 kr as. Who cares anyways? tulla
Og jeg skulle si en ting til! At nå ankommervi jo klokka 01:00 der .. så vi kommer ikke inn på badelandrettutenfor-hotellet, så da måtte vi sove en natt på et hotell like ved flyplassen. Og det som er creapy er.. det er et gammelt kloster fra 1800 tallet! Kommer til å pisse i tightsen når vi går inn. Hvem vet om det spøker? Ææ.  

Det her er meg ,hihi, utenfor klosteret, hvis dere så det :) :) :)

... men i dag har jeg bare pakka, pluss litt tid til stranda. I will miss this paradise!
Og i går tok vi en liten familie-shoot, og her er to av de..

Whatcha think? Er vi ikke litt søte?

Nå laster jeg ned siste rest av sanger og sesonger før i morgen. Bla. hundre Family Guy sesonger (JEG VET, IM SO FREAKOOO) og alle Sex and the City sesongene.  Av sanger er den siste jeg lasta ned .. :Er det emosang? neida.. uansett  LIFEHOUSE - HALFWAY GONE.... with my brothersmen jeg fikk velge film, og da ble det Lizzie McGuire the movie! YEY
Har ikke sett den på hundre år, men har alltid elsket den. Jeg husker når jeg var... vettche , 9 år tror jeg, og jeg begynte å synge og danse etter å ha sett den.
"THIS IS WHAT DREAAAAAAAMS ARE MADE OOOOOF"
Og jeg er like gira fortsatt:) Og denne gangen så jeg den ikke bare på grunn av popstar-kicket, men også fordi du få deen italia feelingen etterpå. Og det er det man tenger før vi skal dit. hihi
Se den her:
http://milledrive.com/videos/29644/The_Lizzie_McGuire_Movie_2003_.html
Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits