Nå er det bare timer før jeg tar flyet til Gran Canaria, og jeg tenkte jeg bare skulle smette inn et lite innlegg. Har akkurat sagt hade til alle og en hver. Det var rart. "Hade, ses igjen" er vel egentlig "Hade, ses aldri mer". Tar kanskje litt i, men det er ikke langt unna. Ingen tårer fåreløbig, men bare vent.. kanskje de kommer på flyet? På stranda mens jeg smører meg inn med sololje? Kanskje på vei til utedassen på hytta? Hvem vet.. men det jeg vet er at før eller siden vil det bare plutselig strømme ut. Det kommer til å ta litt tid før det går opp for meg.. 
Men nå er det tid for å stille klokka og hoppe i senga. GOD SOMMER!
Endelig var mobilildene overført. Og det var mange TUSEN bilder. Hahaha, det er så mye lættis bak disse bildene. Miss it..


I dag morres gikk alarmen på mobilen. Som alltid slo jeg den av. Eller.. prøvde. Men det viste seg at hovedknappen ikke ville avlyde. Og jeg bareMen så prøvde jeg å koble den til pcen. Det gikk ikke. Etter det fikk jeg tips om å føne den. Og da funket den plutselig! Jeg bareMen så kom puk koden. Og jeg bareSå nå har jeg ikke mobil. The end. Neeeeeeeeida, fikk fiksa det til slutt! Det er jo én fordel med å ha foreldre.Ohyeah positiv yeahSkulle egentlig ikke skrive noe særlig, bare si noen få ord. I dag tidlig (tidlig, tilig.. samma) sto jeg opp 7:30 for å gå på kino og se Thor. Høres crazy ut, men assa.. vi sier ikke neitakk til gratis film. Det var med trinnet. Styret fant ut at - ja - hvorfor ikke bruke pengene vi har spart i 3 år, til en awesome avslutning. Og ja, det ble KINO. Men det gikk greit, for filmen var ganske bra egentlig. Mhm, dritbra faktisk. Dere burde absolutt se den, med kjekkeste Chris Hemsworth. Google, folkens. Han er så utrolig fin i den filmen!

Og igjen, gleder meg som FY til ferien! Teller dager, timer og minutter og tenker ikke på noe annent. Im so happyyyy N exciteeeed!!


Hejsann och hoppsann

Solen steker, temperaturen stiger og blomstene spirer... og jeg sitter inne. Men pointet er - nå er det sommer og ferie! Gud så deilig det blir. Tenk at det bare er under en uke til? Men dette betyr også at det er kort tid til en lang tid uten venner (hvertfall for meg som blir borte hele tia) , før man kanskje mister kontakten for alltid. Venner jeg har vokst opp med, eller venner jeg har blitt kjent med i løpet av de tre årene. Grunnen til at jeg ser så negativt på det er fordi det er nå livene formes, og vi finner ut hvem vi er og hvem vi passer med. Nå er splittelsen stor. En av mine beste venner skal f.eks flytte til bergen. Jeg sier ikke at vi kommer til å miste kontakten, on purpose, men sannsynligheten er så stor. Det bare... skjer liksom. Man vil jo prøve alt man kan for å opprettholde vennskapet, men man kan ikke styre det. Og det er det som er dritt.
MEN, jeg håper jeg aldri vil miste kontakten med de. Neverr. Og de siste dagene skal vi sikre oss masse qualitytime.

SES
De fleste av oss synes nok det er utrolig dritt når det regner og blablabllaa, men jeg derimot har ingenting i mot det så lenge jeg ikke blir tvunget til å gå ut i det. For når man sitter inne er det jo SÅ koselig! Bare elsker det, as . Og uansett er det også  rett og slett digg at man ikke MÅ ut og nyte det fine været. Eller hva?
Oi.. nå fløy det akkurat en møll under den glovarme pcen ..... Jaja, din død!  Forresten, i går bakte jeg IGJEN. You guys, im addicted. Men assa, det er så awesome når det blir suksess!ohyeah

Wattup bitcheees?

I dag begynte dagen egentlig skikkelig dårlig. Spesielt etter muntlig eksamen. Men det viste seg at det gikk bra allikevel! Weee. I tillegg bakte jeg cupcakes i dag! De ble dritbrae, om jeg får si det selv - hehe. "Kan ikke bake" in my ass! Jeg digger faktisk og bake. Men jeg sucks. Det er synd... ellers kunne jeg jo levd av det.. eller? For ikke så lenge siden bakte jeg jo brød - helt sjæl! .... det gikk ræv. Neida. Jeg spiste alt opp. Det var enkelt og greit en deigklump med steinskorpe. Delicious!
Akkurat nå er jeg ganske lettet for alt er ferdig. Ingen store prøver eller eksamer igjen. Kan chille helt til flyet tar av til ferieee. DET BLIR SÅ DEILIG.By the way, her er et bilde fra Oslo på lørdag. Og ja, han moods duden på sia er broren min.
Style, eeh?


Og her er forresten et fra 17 mai. Jeg holder alltid handa opp sånn når jeg spiser. Det er et tegn på at jeg trenger matro.


Neida.

Men nå kaller min kjære seng. Tudles!
Ja, nå har jeg en liten pause fra eksamenøvingen, så jeg benytter anledningen til å blogge. Hey. Men jeg har faktisk en brabrabra nyhet.. jeg fikk 5 i k&h på kortet i dag!! Den første 5ern jeg har fått på kortet - noensinne. Er så happy as!
Btw, så dere den nye headern?
Men nå er det tilbake på jobb - bye
..innendørs. Neida. Jeg har jo litt variasjon i verdagen.


Mandag

Tirsdag

Onsdag

I dag var jeg faktisk i Oslo og så på konserter. O M G, syden as! Serriøst 30 grader i dag. Men jeg følte jeg egentlig minska i brunfargen.

Jeg har forresten innsett at jeg er medlem av 7364833 medlemskaper. Off.. husker dere pointshop? Der man kunne bli frivillig overfalt av reklame - til bytte mot, hvis du var heldig, 1 kr. Og så har jeg 7364832 andre og, der de spæmmer hotmailen jeg aldri bruker, med unødvendig dritt. Og twitter! Har jeg twitter liksom? Men btw har jeg faktisk tenkt til å ta twitter i bruk. Og da erstatter den bloggen. Why? Fordi jeg egentlig ikke har masse tanker og komme med. Bare emosjonelle. Men ikke engang emokids har tenkt til å gidde å lese gjennom det. SÅ MEN JA. Kanskje jeg burde gjøre noe med mailsøppelet. Kanskje til helga kanskje? Kanskje ikke?Born to chillin.

Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits