Er den ikke søt? Den er tysk (orginalen) og remixa. Det fins også en dansk, men den var helt lik som den norske. Fins det en svensk og? idontknow......Tipper at dere også sa "Denne sommern skal bli den beste" osv alle sommerne som var? Men jeg håper fortsatt at denne sommern nok en gang blir best:)
hihiDa blir det 8 dager i Italia på meg. Det kribler i magen! Vi skal bo i Pisa, i et hotell med badeland rett over gata og strand like ved. Høres det deilig ut eller? Tror jeg må få kjøpt meg noen skikkelig Italienske sko og en veske. Tihi


Eos shave-krem? Æsj?
Den er dritdigg, lukter jordbær og gjør de myke og fuktige, akkurat som leppomadene :) TRY
aldri sur :)Se hvem som er oppe tidlig! Tenkte jeg for en gangs skjyld skulle dele det med verden. Menmen, i går gikk det litt hardt for seg i solas varme stråler. Og i natt har jeg ligget musestille, uten å røre meg, mens jeg har irritert meg over min brente hud. fml:)Men snart som det røde har lagt seg, blir jeg brun! Så.. synd det maddafuckersssssssEr det Fredag eller Lørdag i dag?

Jeg har serriøst ikke peiling.  I dag sov jeg til 3 igjen, og kasta bort dagen. Eller, ikke egentlig, for i dag var jeg nemlig forkjøla og måtte holde meg inne uansett. Ey. Men sånn går det når man spiller minigolf i enogenhalv time i våt bikini, for å så komme hjem å ta kveldsbad i bassenget.
I hvertfall, dagene har bare flydd forbi.... know why? Fordi jeg har dratt den heeelt ut, og latt den ligge der. Orker ikke sjekke mobilen, klokka eller pcen (sitter på mamma sin). Liker bare å ta ting som det kommer, og orker ikke stresse med å holde meg oppdatert på facebook og hverdags-stress når jeg først er planta på en øy utenfor afrika. Liker å være outsider akkurat nå, og sånn kommer det til å være en god stund fremmover :)

I går var jeg forresten i Las palmas, fineste hovedstad i verden (nesten), og handla litt av hvert.....


Nye joggesko, endelig slipper jeg nille-dritt


Amfi fra terassen. Bildet er EKTE tatt av MEG.

Kanskje hvis jeg er flink å stå opp i morgen 11:00 , skal jeg prøve å ta en joggetur rundt området her, før jeg drar på beachen. Hoho, lurer på om det er lurt å stille klokka på 8:30 for å være sikker... natta!Nemmen heisann!

Nei, jeg døde ikke på åpningen eller no - jeg lever. Det som er dritt med blogging, er at når man endelig har noen med seg, så detter du ut av det. Stress, ork, prøver, lesker og planlegging kommer bare i veien. Det irriterer meg, for jeg vil ikke blogge for jeg føler meg forpliktet, men fordi jeg føler for det!
Men.. assa , kan'ke klage!
I kveld drar jeg til Gran Canaria, og ferien har starta. Som fortjent ass! Og da skal jeg prøve å blogge og holde det oppdatert. I år skal jeg også en uke i Italia. mihihihii gleder meg vilt! Men det er ikke ordentlig ferie før jeg har settet meg ned i flysetene og klar for å lette.

Egentlig skulle jeg liksom skrive hva jeg har gjort de siste dager og uker, pluss bilder av Didrik Solli Tangen som jeg var superstolt av, meeen mamma har overført alle på sin pc, og jeg tror ikke at hun har så syyykt lyst å sende over noen bilder klokka 12 på natta for å måtte pakke ned pcen og alt etterpå. hoho. Men det er ikke noe mere å fortelle en at jeg var i Tusenfryd i dag! Med Sebbie, Linn og Ali. Kos! Men vi dreit oss litt ut på fredag da vi kom--- og så var det stengt. HAHAHAHA. hmm.. ja, trenger jeg å si mer enn at vi måtte nesten haike oss hjem etter alt slitet frem dit?

Men nå må jeg hoppe i loppekassa, så kommer det nok et sydensuss fra meg snart. TUDLESSS :)


Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits