Akkurat nå holder jeg på med den nye headeren til bloggen. So fun! Og når jeg først er i gang med det, tenker å bare endre resten av utseendet. Spent på hvordan det blir!

Denne uka har så langt vært dritchill. For som mange andre har jeg fått fri resten av uka. Hurray! Men jeg har et luksusproblem. Hva skal jeg gjøre? Aiaiai... problemas si..
Så nå ligger jeg her og føler det er en helt normal lørdagskveld. Deiligere kan det ikke bli!Creepy yes
Det er rart. Noen ganger har jeg helt sykt mye i hue jeg vil skrive ned. Andre ganger er det helt nada, liksom. En dag kan jeg lage flere innlegg etterhverandre. Sykt. Og dager som denne, bare sitter jeg her med et tomt hode.....

 

Ok, jeg vet at dette temaet er brukt opp for lengst og et spørsmål fork har spurt seg i.... alltid? Men serriøst, tenk over det. Hvorfor vil de med nydelige kårketrekke-krøller ha rett hår? Og de med vakkert, blodt hår ha mørkbrunt? Hvorfor vil de med DEN leiligheten midt i Oslo, heller ha en gård langt ute på landet? Hvorfor vil de med sol og varme året rundt, dra til norge for å stå på ski? Og hvorfor vil vi ha mer, enda etter alt vi har fått?
Hey ya'all!

Tenke bare jeg skulle dele noen syke hendelser jeg har opplevd gjennom mitt dramatiske liv. Neida, ikke SÅ dramatiske. Men litt drama, ja. Dette er noe faktisk ikke noe de nærmeste jeg er med vet om engang, mwaha. Ok, here we go.

Vi begynner med det eldste. Januar 2007 var vi på familietur. Men den koselige familieturen ble fort til krangling. Alle satt inni den trange bilen, sultne og svette av den 30 graders varme lufta. Dette skjedde mens vi bodde på Gran canaria.
Bruttern min, Jakob, kjent for å lage koslige stemninger i ny og ne, var selfølgelig den mest forbanna i det øyeblikket. Og der han måtte bli tvunget til å sitte i hvertfall 1 time til vi var fremme, sa han plutselig; Skulle ønske vi fikk innbrudd. Men ingen brydde seg. Assa... hallo. Jeg knapt hørte noe, fordi mamma spilte "Tengo la camisa negraaa" på full guffe. For en herlig stemning det var. Tilbake til poenget... Gjett EN gang hva som hadde skjedd når vi kom hjem den kvelden. Huset var robba. Penger og bankkort var sjålet og nesten noen pc'er. Dette gikk serr inn på meg. Og fra den dagen kødda vi aldri med det igjen.

Så var det i fjor sommer. Ferien hadde akkurat starta og vi skulle til Italia. Vi hadde bokka for en natt på et kloster. Ja, tanken skremte meg. Men da vi kom dit virket det faktisk koselig. Det satt folk ute selvom klokka var 23, og en kiosk der var fortsatt åpen. Kult, tenkte vi. Bruttern og jeg delte rom, de andre et annent. På vei til rommet vårt i en gang får vi øye på blodflekker på gulvet. Jaja, sikkert bare litt maling. Men da vi fortsatte videre, fortsatte blodflekkene. WTH tenkte vi. Men det var ikke før vi kom til rommet vårt at vi fikk skikkelig hetta. Flekkene kom fra VÅRT ROM! Fyyyyfasan as. Jeg bad til gud om at det var en dame før oss med mangel på tamponger. Eller en gutt med et rennende sår på foten. Mamma bare lo. Og den natten måtte vi sove på det rommet. Jeg vet enda ikke hvordan eller hvorfor det var der. Dritskummelt.

Og denne hendelsen er ikke like syk som de andre, men syk. Det skjedde bare for en stund siden da jeg sto i køen til Idolauditionen og venta. Etter en time eller to kom en mann i.. 25 årene bort til meg. Over alt var det crew folk og kameraer, og denne mannen hadde en IDOL lapp klistra på brystet. En lapp han hadde lagd selv assa, og skrevet idol selv. Så spurte han "Er du Ida? Marie? Helene?...." Og jeg prøvde liksom å rette eller hjelpe han da. Så jeg bare "Line? Svensen?" Og han bare "Ja! Det var det, ja! Du skjønner, vi har mista nummeret ditt. Kunne du bare gitt det igjen?" Og jeg bare "Jaja! 90 6**** " Og han bare "Ok, takk!" . Etter en liten stund tenkte jeg over det. Dum dum dum dum dum. Det er ikke mennesklig å være så dum. Jeg gav nettop nummeret til en som hadde en Idol lapp på brystet - og jeg gikk på den! Åh... men jeg vet ikke da. Kanskje det var et crewmedlem. Men hvis du tenker av alle de 100 deltagerne, MISTET de MITT nummer og sier i fra til meg i køen liksom. "Åja, der er hun vi aldri har sett eller en gang vet navnet på!". Creapy. Men jeg tror de nok bare spotta en blondie og var keen på nummer. Men hallo. Dum.

...the end1. Tiny nightclub

Den siste tiden har denne ipod appen tatt over livet mitt. Og jeg kødder ikke! Jeg holder meg oppe til ett på natta for å sjekke om drinkene har kommet og det første jeg gjør om morran er å sjekke om det fortsatt er liv. Off... men det er dritfett! Har tjent sinnsykt med spenn og er snart i level 15!!!! Også har jeg selfølgelig fiksa looken i baren. Pretty nice!


OHYEAH!

2. The king of youtube

I tillegg har jeg blitt THE biggest fan av Shane Dawson på youtube. Ok, jeg vet hva dere tenker nå. Men det tenkte jeg også første gang jeg så en video. REEETARDED. Men etter hvert så jeg flere (sånn går det når du har masse å drive med). og etter å ha sett en del begynte jeg å like han. Just the perfect american nerdy humor i like. Så nå har jeg lasta ned appen for å henge med. He he3. Pusse negler!

Ja, dette er noe jeg gjør HVER kveld. Pussepussepussepussefile. Dere vet... sånn filpuss med 4 ulike sider. Its so genious. Men så har jo ikke jeg de peneste neglene heller. Faktisk har jeg ikke negler - for de er spist opp. Men, jeg er flink. Faktisk så flink at nå biter jeg bare på en negl som betyr at de andre ikke ser verst ut. For når en blir stygg blir de andre pene, hehe. Neida, men de er faktisk ikke så ille lenger.


Kul tommel

Bestemte meg i sise liten egentlig. Skulle jo egentlig ha helt mørkebrunt, men orket ikke no drastiske endringer før sommern og alt det der. Så nå bare gjorde jeg det enkelt og forsiktig, så får sola avgjøre hvordan det blir etter hvert.

Her er bilder av hvordan jeg har farget det før

 
 
 
 

Hva kan man si? Man lever jo bare en gang :)

I dag var jeg i asker for å se på jentene som gikk catwalk! Det var aaaawesome. Har akkurat vært vitne til my bffs første modellbreakout! OHYEAH. Interesserte i modeller? Ring meg!
 Ikke jeg som tok bildene, det var Amandus Teigelandus

Akkurat nå ligger jeg i senga og spiser jordbær med fløte og skal se på True blood. KOS!r drit tynn og deilig!!!!!! mafakkas! IM OUThilsen linn bue lekven
Hehhe, misinn misunn, eller hva?


459200-9-1295740540177_large

003_large

Oyeah! Nå har jeg hørt det til og med skal komme en sesong 4. Sick! Gleder meg :) 

 
Especially when it comes to finding guys

 
Det hørtes kanskje litt deppresivt ut, men det er ikke så ille. Assa, hvor kult er det ikke å faktisk ha en kåring? Bedre å bli kåret til noe, enn å ikke bli kåra i det hele tatt  - hehe.Winning! Men folkens - kanskje på tide å lære navnet mitt ettersom dere har kjent meg i tre år? Noen til og med ti. Just sayin jeg as! Men men.. sånn er det å ikke bli lagt merke til. De få gangene jeg faktisk blir lagt merke til er når jeg tar opp knekkebrød med brunost og begynne å spise i timen. Fordi det lager litt lyd.
Neeeeeida.

Btw, jeg er ikke gravid tante trude!!   Eller har egentlig en tante trude?
644217-1-1304416871436.jpg
Im pregnant..Deilig å endelig begynne å trene litt igjen, det har jo vært evigheter siden sist. Så i dag dro jeg til gymmen og koste meg med ny musikk. Siden jeg fikk ny pc måtte jo alt på ipoden slettes, så jeg har drevet å lasta inn masse nytt. Nå har jeg sånn 5 yndlingssanger -  yeah! For ingen ting er så kjipt som å løpe med musikk i ørene som får deg til å stoppe opp og bla gjennom. Ødelegger treningen totaly. Og når ny har masse nytt glemmer du helt at du trener. I love it. Forresten, i dag starta dagen dritbra. Jeg våkna i deeet modet, og så fikk jeg i tillegg høre at de hadde tatt Osama. Wuhu, victory! Husker jeg satt og stigråt på rommet mens jeg klikket meg inn på alle 9/11 videoene på youtube. Hahhah

 kissesJeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits