Hellu

Nå skal jeg på åpningen til GRANDPRIX village, der mamma arrangsjerer... with the family. Kan vise bilder senere:-)
HadeeeeeiHeisann hoppsann store og små!

I dag har det vært sommer på høyt nivå! Jeg kan ikke huske en gang der jeg ikke myste mot sola mens det brant på ryggen. Deilig! Bortsett fra nå, når jeg kom inn etter nok en joggetur. Aldri mer jogging i sol. Ikke sånt ment, men når du jogger er det ikke deil å bli hundre ganger varmere og svettere en det du faktisk er! Did you get my point?
Uansett, i dag var det Norsk tentamen og den gikk egentlig greit. Jeg syns jeg var veldig flink å komme på historie, og bli fort ferdig. Så etter skolen var det fint vær som var belønningen, og vi dro rett til Alicia for å slikke sol mens vi spiste lolipopp. Kan det bli mere sommer eller?

        Jaja, så var 17 mai over! I dag har jeg vært hjemme fordi jeg ble så forkjøla etter i går. Men sånn er det. 17 mai var egentlig litt som i fjor, gnagesår, jubel og overskyet vær, men koselig da. Egentlig føler jeg at fjorårets 17 mai for bare noen dager siden. Året gikk liksom så fort, og der går vi i toget igjen liksom! haha. Men jeg koste meg også. Var på frokost hos Hanna, så dra hjem for å se på bleiker-toget, og så spise koltbord med familien - en helt grei 17 mai. Etter koltbordet var jeg så mett og kvalm at jeg rulla hjem. Like last year.
I dag har jeg bare slækkern, og egentlig ikke fått gjort en dritt. Noen ganger har jeg så sykt mye å gjøre, at jeg bare setter meg ned av overbelastelse. Irriterende! For jeg har liksom så sykt mye å gjøre, og det er ikke da timingen er perfekt til å sette seg ned! Men sånn er det bare.. har dere det sånn?
I morgen venter deg seg den siste tentamen - norsk. Føler meg ganske forbredt, men også gruer meg. Nå er det tid for senga, so wish me good luck tomorrow!i know you love me, xoxo liniiihello

I går var jeg i Sandvika med Linn'pus og vi handla litt av hvert. Til tross for alle butikker som var pussa opp og masse muligheter, kjøpte jeg bare tights. Ja, 3 tights og juksenegler. Og har dere forresten spist salat fra burger king? Den er dritgod med kylling i! Linn fikk egentlig sjokk da hun fikk vite de solgte det der. Haha, burger king er jo ikke såååå usunt? Senere på kvelden var jeg med Susanne og Linn, og vi chilla med Henrik som vi møtte etterpå. Bleiker-friends fosho. Vi dro ned på Shell der jeg og Susanne fikk kjøpt oss ... ja, kan ikke si, for jeg vet at ikke alle blir så glad når jeg forteller det:)

  
  

Oppe til v: helt vanelig tights fra Cubus, tights med knapper på siden, tights med hull (vet jeg henger litt etter, haha)
Nede til v: Cd jeg bestillte og hadde på fremføringen (må kjøpes, den er bare helt sykt fin), negler, Björn Axén hårkur (amfefaler! Den er dritbra, og pleier håret sykt bra).

   
Jason Derulo - The Sky's the limit / Jason Derulo - Encore / Jason Derulo - Love hangover
Seriøst, dere MÅ høre Greyson Michael Chanse! I det siste har han fått sykt mye oppmerksomhet rundt filmene av han hvor han synger paparazzi av Lady gaga. Jeg syns han er helt utrolig nydelig, men litt synd at han er 12 år - litt FOR ung for meg. Stemmen hans er bare helt utrolig fin, og jeg får frysninger når jeg hører han. Her har  vi helt klart en ny Justin Bieber! Og ja, var ganske lettet over han dukket opp nå, for jeg er så syyykt lei av Justin Bieber og de jentesangene hans. GO GREYSON!

Han er nesten bedre en Gaga.... herregud, jeg er bare helt betatt, jeg!Ja, nå har jeg endelig litt tid til å informere.
Grunner til at jeg ikke har blogga er på grunn av at det er så sykt mye stress, prøver og tentamer. Også, fordi jeg føler bare ikke helt for å skrive når jeg ikke er i humør til det. Hvor kjipt blir det ikke hvis jeg skal sitte å skrive at jeg koser meg med veninner, drikker cola og danser til benni benassi, når jeg egentlig har mest lyst å tatovere FML på rompa? Nei, da er det heller ok å skrive når du har fått rensa hue litt, if you know what i mean:)

Dette er det som har skjedd i det siste som jeg kanskje ikke har nevnt........

- Engelsk tent.

- Matte tant.

- Handla inn masse sunt (begynt et nytt og bedre liv med bedre kosthold, hihi)

- Kjøpt klær og etc.

- Musikk fremføring

- trent

- lekser


Se så sunt!

.... men når jeg først skal ha tentamen må man ha NOE søtt , right?

Disse toppene kjøpte jeg i dag på Veromoda.
This is my new favorite store fosho!


Men så er spørsmålet - hvem skal jeg bruke på 17. Mai? Trenger hjelp...Hei dere..

Jo, nå skal dere høre litt fra mitt spennende liv. I dag kom jeg hjem etter å ha løpt desperat hjem i snøstorm, hoppet salto inn i dusjen og så svalestup til senga - og har sovet nesten helt til nå. Mhm, jeg har sovet bort dagen IGJEN.
Ikke gjort lekser, ikke pugga, trent eller rydda. Tentamen er på fredag, men...... sånn som det er, ser det utrolig dårlig ut.
Men jeg skuffer ikke når det gjelder blogging!
Check it out ..


MINA HADJIAN


TINE VALLE


ELSE KÅSS


JENNIFER ANISTON


LADY GAGA


Disse jentene er utrolige forskjellige, men de har én ting til felles. De er tøffe, og står for sine sterke meninger. Og jeg digger tøffe jenter som faktisk har noe å si til verden. F.eks , gaga har sanger med veldig sterke meninger, hun støtter også homfile. Tine, er bare søt og snill, men hun er ikke som alle andre blondiner med 50kilo pr pupp. Hun har faktisk NOE oppi hue, og har faktisk en god personlighet bak barbie-kostymet. Mina.. hun er jo bare rå! Hun er en skikkelig jente med bein i nesa, og elsker når hun reagerer på noe hun ikke liker! Jennifer er jo kjempesøt, bra skuespiller osv, men hun takler media så sykt bra! Hun er seg selv hele tiden, and i love it. Og Else Kåss, hahah, hva kan man si? Dritkul, dritmorsom og er fornøyd med den hun er. Hun tørr å disse seg selv, og det er noe alle mennesker burde gjøre mere. I steden for å klage eller skryte, gjør litt narr av dere selv!

Det var det jeg hadde å si for i kveld. Hilsen kvinneforkjemperenheyhey!
nå er jeg på besøk hos line med linn. vi skal se på gossip girl, paradise og chille med chips og brus:)  og disse snuppelurene skal egentlig hjelpe meg med naturfag, men siden de er skrudd i huet, kan de desverre ikke hjelpe meg! har prøve på onsdag, og blir gæren av tanken!!!!!!!!!    hmm.....    jeg anbefaler dere å lese denne bloggen hver jævla fuckings day!!! den er suuuper duuuper bra og jeg bare digger den! Også er jo bloggern drit kul ogå, så da passer det bra!
jeg vet ikke hvor mye tull jeg har skrevet nå, men dette får bli nok:) hoho

- Martine Eriksen :-)    - slenger inn et bilde, jeg!

Jaja, så var det sverige igjen da! Og denne gangen ble alicia med. Det var kjempekoselig snuppa! :-)
Først kjørte vi i en og en halv time tror jeg, eller litt mer... vi hørte på musikk, tulla og tok bilder i hundre. Det var veldig samme hjemover og, med alsang og alt. Vi dro på Nordbysenteret, fo shoo, og dilta rundt i butikker. Vi tok en pause og spiste deilig sushi før vi fortsatte igjen. Hvor bra shoppingtur er ikke det a? Jeg ble sykt fornøyd med det jeg kjøte! Alicia har skrevet mer på www.aliciathomassen.blogg.no
 What can i say? HERLIG DAG
My girlproff!

bffs

Svenskegrensen-broa

i loveer hun ikke herlig?

hahaha, godteri sa du?!

hoho, vi muttet litt Mønster oppi vannet. Så ut som ekte trylledrikk!

sikler *

mmm......

Her spiste vi

Kjøpte litt forskjellig, as you see

Candy..!

kjøpte ankelbånd...

klokke!(nice or what?)....blomstrete bluse, bikinitopp, man-boxers (det er chill!) og...........

Endelig Chilledress!!

Hva syns dere?
Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits