Fått litt heng på en serie i det siste. Noen har kanskje hørt om The Osbournes? Ozzy og fammen? Assa, alle familier har sin måte å gjøre ting på, og elsker gjengen mye pga det minner om min egen, men denne familien er jo helt unik. Over julemiddagen kaller de hverandre f*tter og ber hverandre stikke til helvette liksom. Hahaha, creyseey. Dere kan se alle sesongene på youtube 

 Her er en liten smakebit

 
Har vært dritforkjøla i evigheter nå. Var bra forrige helg, og så plutselig var det ny uke med nytt dritt. Tror det er kusma. Halsen er helt fucked up, man. Det er kusma liksom. Er ikke keen på kusma nå kjenner jeg! Hakke tid!!


1. For de nesespray-interesserte: dette er ikke egentlig en nesespray. Den innholder bare menthol og saltvann. Må bruke denne nå, fordi jeg har brukt nesespray i over ti dager i strekk, og hørte det var skadelig. Whattt??
2. Ikke nå, sol. Ikke nå. Er ikke i humør. Uansett, bestem deg snart #drunkweather.


1. Ellers har jeg hatt forskjellige uhell i dag. 2. Og har begynt med teip og bomull etter jeg stikker litt drugs inn i armen. Ser bedre ut liksom. BTW SJEKK SMILEYFACE I BAKGRUNNEN! Haha leeeeeeer.

Hehehe. Yep, its true! It was me! Sorry, men trenger creds for det her liksom. Som dere vet er jeg number 1 nyhetsjunkie. Spesielt når det kommer til kjendiser. Sikkert fordi jeg ikke har no liv sjæl, at jeg liker å grave meg oppi dems (dems?) drama. For et spåk jeg har. Kan gjerne få creds for det og.

Men ja. Tenkte jeg bare skulle sladre litt til pressen for morro skyld. De i usa visste jo ikke en dritt om dette. Takket være Tone Damli på samme fly hadde denne utrolige fete og unike opplevelsen aldri skjedd meg. Yolo. Bare så yolo. Lille meg. Perezhilton.com liksom.

Jeg venta litt, og plutselig neste dag poppa det opp på siden dems. WOW. WOOOOW. WOWOWOW.

TadaaaEtterpå skrev de dette. Noe som tyder på at de ikke trodde på tipset først. Hahah. Baaam!
Grunnen er nok fordi at folk pleier å tipse TMZ.com. Det er jo den aller største sia. Så de føler seg nok en smule kule nå ja.Og så, mange timer senere kom TMZ med dette. Ikke før 3 på dagen.Og helt til slutt kom dette i db. FETT ELLER HVA? Ingen vet det er meg, hihiiiii. XOXO GOSSIPGUURL LISSÅMLitt dritt at jeg ikke tok betalt for det dyrebare tipset... det var gull.

 

Dette er det som skjer når jeg virkelig kjeder meg. Jeg får sånn paint utbrudd. 
Ser ut som jeg har overlevd epidemien. Only one left. I dag skal jeg faktisk til oslo og håper jeg ikke blir bitt av pesten. Jeg kommer nok ikke til å unslippe ett eneste minutt uten noe bieber inn i øret. Bieberjustinbieberbieberfeverbelieber AAAHHH. STOP. DET ER FLAUT. TA DERE SAMMEN, NORGE.

Hahah måtte

 
Fy svarte så mye jeg har i huet om dagene. Jeg har så mye jeg må gjøre. Vet serriøst ikke hvor jeg skal starte. Menmen, only time will show, eller hva? Jeg er glad for at hver dag er en prosess, og at man kommer seg fremover, og alt blir gjort litt etter litt.

Aaanyways, i dag var det jaggu meg sandvika igjen.Btw, sjekk det været. Hvorfor bor jeg her i Norge egentlig?
Vet ikke hvor jeg skal begynne! Bare digggdiggdiigger denne dama. Jeg håper så inderlig at jeg kommer til å holde meg like bra som hun. Har aldri aldri sett eller hørt om noen som har en så heftig humor i en alder av nesten 90år. Hun er faktisk helt unik. Love her!

Betty | via Tumblr Hot In Cleveland - Betty White Betty white's quote
Young Hollywood i Lჶ∖⁄∉ rock n roll A-Glass-of-Wine-Can-Extend-Your-Life

 
Hei dere!

Mye som skjer for tia, og da mener jeg selvfølgelig egentlig bare skole. Derfor gidder jeg ikke fortelle om fredag, for det skjedde ikke en drit. Tror ikke jeg husker heller. Men i går var det først en kjapp tur på Sandvika med bror og kompisen sander, etterfulgt av oslo med my girls Celine og Line (twinsss, ye i know).


1. Haha søtt  2.  Enda mer søtt

1. My fav 2. En liten linselus gnafler på en burger baki der. Ser dere? Haha. Han var så klar for det bildet

1. :P 2. Død kylling. Tror han var død.
 

1. Haha Celine er klar for Møllers med det lange håret der #metalhair  2. Watch out for bitches on the roadddd 

1. This oppoverbakke can go and kill itself  2. Skikkelig stemning med solnedgang og greier!

1. Ingenting kan bli for søtt vel??  2. Linene

1. Haha holly og molly med unike moves 2. Look at #datass

1. Gogutten 2. Hahhaha de sokkene var ILLE etterpå. Ble sikkert kasta.

 

 

 

 
Må først si at det er dritkult at det fortsatt er en del folk som er innom bloggen HVER DAG selvom det noen ganger kanskje virker som jeg har sunket ned i et sort hull i jorda og er borte for godt. Er en motivasjon!:)

Her er noen bilder fra Gc ukene som var

 
1. Elsker denne kosedressen fra Byoung! Traveloutfit. 2. Barnslig som få

1. Nye overaskelser hver dag. Plutselig har en busk grodd seg gjennom et teppe liksom. 2. HOLYSHIIIII se her a dere. 20kr for nutella i spania. 70(!!!!!) i norge

1. Mmm jucy 2. SE DE BEINA PÅ DEN DUKKEN. Er det RART at jenter føler seg feite eller? Bare spør as......

1. Breakfast at svensens. Deilig! 2. Fottografen gir alt

1. Vet egentlig ikke hva jeg tenkte når jeg heiv denne oppi kurven på primark. Matcher neglene hvertfall. Grei å ha liksom. 2. Sola steiker<

1. View 2. Her bor jeg da

1. :-()  2. Hvis du har vært blind hele livet og plutselig fikk synet ditt tilbake akkurat i dette sekund, så vil jeg bare si at dette er da meg

1. Og dette 2. Og dette. Btw, ble så fornøyd med ny nude neglakk! Looove it

1. Lys 2. Kickstart på dagen. Neida. Det smakte barnemat.

1. OMG elllsker denne jucen. Det var REN granateple pressa. For dere som har smakt granateple, vet man at det innholder egentlig bare vann. Og steiner som fyker over alt. 2. Stripa håret forresten! Ble dritfornøyd, hiiihi. 

1. Las palmas at night 2. En båt

1. Yumyumm 2. Imma take u grandpastyle

1. Biebs?? Is that you? 2. Morhild tar opp oppgjøret med mestern

1. Speider etter damene 2. 1D hhehehe

1. Amfi er som tatt ut av en overphotoshoppa reklame i en reisekatalog. Helt nydelig!

1. Er foresten dritsjeldent på amfi

1. Se det søte påskeegget da! Erre mulig. 2. Waassap

1. På burstagen til selveste bieber punga dekket på bilen. Hahah. Kjente bare plutselig baam, og så ser jeg bare felgen trille bortover veien.

1. Ultra lol 2. Men vi kom oss til gocarten in the end

1. Fyfader det her var DIGG 2. Kameranørd

1. Fav dress fra primark! 2. Birthdayboy in da houzzzzzzz

1. Fikk endelig viljen min til å se charlie og sjokoladefabrikken. Best movie ever made! 2. Bleker shorts. Diy liksom

1. Ble dritskuffa da vi hørte om manetene. Fikk ikke surfa EN gang. Menmen.. man er jo ikke så keen på å på trådene svidd inn i huden og dø.
2. Hahah sjekk sugerøret

1. Best fanta eva made! 2. Homemade nuggets aaaaayeeea


Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · Meg · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits