Fikset på håret! Bedre ikkesant? Åh, det er så deilig følelse å ikke bli stirra
ned lengere...                                                    Natta!
Jeg vet ikke hva det kan kalles.. sterke ord? Utrykk? Samma. I hvertfall føler jeg det er bra sagt på en måte. Hoho, litt nerd ja. Men søtt, ikkesant?


hihi, gjett hvem jeg hermer etter .... :)Hei

Jeg er dritforkjøla og føler meg som en sliten narkoman i oslogatene. Jeg er et vrak! Jeg orker ikke å gå fra kjøkkenet til sofaen, orker ikke le, orker ikke gå ned en trapp, eller noe! Jeg ligger bare på sofaen og ser en film jeg ikke følger med på mens jeg hører musikk på ipoden på full guffe.

Også laster jeg ned serien ' 10 things i hate aboute you '. Tror den er dritmorsom. Men hvorfor ser jeg den ikke bare på FEM? Jo, fordi jeg ikke gidder å stresse skjiten av meg for å rekke et program med 10009383 reklamepauser og avbrytelser. ORK. Jeg må liksom plutsleig slippe alt jeg har i hendene for å se et program når jeg minst har lyst. Derfor er det chill og se episoder når du vil! Og det er mye bedre å se en dritspennende episode når du kjeder deg skikkelig, enn å se en i full fart, når det passer deg minst og har minst lyst. Ikkesant?
Jeg har alle frustrerte fruer sesongene hjemme, og nå har jeg begynt å se glee.

Noen som kjører samme stil ? de er kule, hihi

Nicky Minaj - Can anybody hear me

 
The pussycatdolls - Stickwitu

 

Justin bieber - Kiss and tell

 

Whynter Gordon - Love is long

 

Paris hilton - Nothing in this world (remix)

 

Enrique Inglesias ft. Ciara - Love sex magic (remix)

 

Britney Spears - out from under

 

Lars Vaular - Rett opp og ned

 

Fabolous ft. Kery hilson - Everything everyday everywhere

 

Enrique Inglesias ft. Ciara - Takin back my love
Mange av de er dritgamle som jeg nettop fant ut var fine igjen. Jeg plukket ut disse fra de mest spilte på ipoden.og...... Linnpus har bursdag i dag, Grattis for tusende gang, snuppa! 15 år nå!i love youJa........ dette var tredje dag med mitt platinaalbinoginger hår. Det føles helt jævelig.
Men assa, jeg må jo bare leve med det, heldigvis skal jeg snart til frisøren, og inntil da må jeg bestemme meg; Blondt eller brunt. What to choose? I morgen skal jeg hvertfall gå uten lue. Gruer meg sykt. Jeg vil ikke, men skal i bursdag snart, og da skal jeg jo ikke gå med lue akkurat. Men jeg kan jo ikke gå med lue hver dag i to uker? Folk for se det, om de liker det eller ikke.

Nå spiser jeg hvertfall saltat jeg har lagd selv. Helt selv. Igredienser: Salat, dressing, eple, tomat og agurk. Bra match!

proff

Nå skal jeg se paradise, og nyte de siste timene før den harde dagen på skolen i morgen...
MEG!!!! For gjett hva som skjedde i går??

Dagen starta med at jeg var på skole med alle andre. I spisefri snakket jeg og camilla om å bleike håret, bare sånn plutselig. Og tenkt, det gjorde vi og. Rett etter skolen dro vi til asker. Alicia var og med, mens vi prøvde å stable oss på sykkelen hennes. Der prøvde vi, pakkelesel slæch sigøynervogn, desperat å komme til Asker før det ble stengt. Vi rakk det. Så kjøpte vi bare to bokser blekemiddel til hverandre, jeg og camilla, uten å tenke......................
Så kom vi hjem , og kasta oss over det. Vi hadde så sykt lyst på bleikt sommerhår!
Men.. etter en times venting så vi resultatet. OMFG JKPGISKOL
ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
Norge har aldri sett mere amatørbleiking, og jeg er så sykt forbanna på meg selv. Neida, ikke ille..
Folk har bare ikke sett på toppen av håret. Her er en tegning..

Nei.. jeg har ikke ord. Dette er titusendobla verre med tabben for lenge siden. Da var det gullrot, men nå er det galbinobarbie mix!halla..

Akkurat nå er jeg egentlig ikke i humør å skrive i det hele tatt, men assa? når jeg først har noe å blogge om må jeg bare, sånn er det jo. Selv om bloggen min er langt fra så seriøs som alle andres, betyr det ikke at jeg driter i om en jente i Kirkerud på 9 år er den eneste som leser et innlegg jeg kanskje har brukt timer på. Jeg er jo litt seriøs, for jeg elsker blogging!

Nå har jeg nok en gang tatt meg en joggetur, i haggel! Jeg håper alle som stirrer ut av vinduet sitt tenker at 'Det er jenta som gir alt'! Haha. Nei, de tenker nok at jeg er en desperat småtjukk fjortis som ikke kan en dritt om kosthold og trening. Men, den som ler sist ler best, ikkesant?

Den siste tiden har vært sykt deilig. Mange dager med sol og helt blå himmel. Men i går slutta det, og i dag var det haggel. Jeg skal ikke sitte som resten av Norge og tenke 'Åhh, nå som vi hadde det så fint! Drittvær!'. Hørt om Don't cry because it's over, smile because it happened ? Ja, vi må heller sette pris på dagene når vi har de.

Nå ble vel dette et gladinnlegg.. men noen ganger må man jo bare bla over sidene, selv om man ikke fikk noe med seg, late som det er greit, og prøve og skimte et lys i tunnelen..............   right?


Disse bildene sier utrolig mye..


Nei nå skal jeg spise litt. Hva syns dere forresten om innlegget? Fikk litt sånn Ida Wulff cick. Love her.
-Snakkast seinar
Ja, så kom det enda et innlegg i dag da :-) ..og jeg har fiksa ny header.
Jeg og alicia dro til trekanten i asker cirka i 8 tiden, og hatte fått en melding av charlotte , som var fra trekanten. Det var på en måte biletten våres. Så kom vi dit, og kom inn! Vi fikk gratis mosell og sushi , eller.. sushien kom vi for sent til. Den var dritkjip. Meeen, vi fikk masse avslag og vi sparte en haug med penger. Tror jeg faktisk sparte 400 eller no. Genialt ikke sant? Så fikk vi kk blad, en duk (haha) og litt sånt. Akkuart da, følte jeg meg som DEN divaen. And it felt soooo good! Jeg legger ut bilder i morgen.

Nå må jeg kjappe meg med paradise og legge meg rett etterpå, for jeg skal nemlig ikke være kjerring i morgen!

Nattinatti
Hei små og store! Bare for å for sagt det, så er jeg sykt opptatt i det siste. I dag var det innlevering, to prøver og musikkfremføring alene. Og det har tatt sin tid! Men man er aldri for opptatt til å blogge, aldri. Man har alltid til til å snike inn et kjapt innlegg mellom trening og middag liksom:-)

Men dere har sikkert opplevd at en kjekk gutt plutselig oppdager deg på facebook eller nettby og begynner å spørre hva du heter og kommer fra. Ooog, HVIS de er digge, svarer man jo. Men haha, på facebook ser man jo bare et profilbilde hvis man ikke tillater mer. Og i stad var det nettop dette som skjedde, bare at begge trodde vi var ... en annen alder en vi var. Da jeg la han til (sorry , dont blame me , he was cute) så jeg at han var født 1979 og en unge på 4 år! Og han fikk sjokk da han så jeg var 15. Hahahha, så feil kan man ta ja

MEN ÆSJ
, dette er ikke tull en gang! Husker dere idol sandra ? Hun er 25 år og har forlovet seg med en 47 åring!
Til og med de  mest uskjyldige personene i verden, kan være noen badass bitches..........


 

                                                                                                                                                                        

Men nå

skal jeg ta meg en joggetur .. vi snakkes.. var det et koselig nabolag. En 15 år gammel jente stirrer ut av vinduet, på noen barn som leker ute. Hun ser to jenter. De begge har helt samme stil. Rosa jentete klær, hårbond som triller dukkevogner. Den eldre jenta tenker på tiden før. Da var alt så mye bedre. Ingen drama, gutteproblemer, tamponger, tøffe skoledager og hårete legger man måtte skeive til klokka var fire på natta. Livet var så lett!
Noen år senere forlater den eldre jenta, det koselige nabolaget hun likte så godt. Hun flytter ut, selfølgelig.
Jentene vokser sammen. De får lillebrødre og søstre, opplever eventyr og lever livet fullt ut som noen vesle jenter bare kan. Barbiedukkerosaglitterprinsesseverden. På en sommerdag bader de i spredern, på høsten griller de ute med familiene samlet og på vinteren drikker de gløgg og spiser pepperkaker. De har overnatting hver eneste helg når de har mulighet. Isbilen ringer med bjella, men jentene bare vinker og ler, for de vet at hun ene jenta, som bor litt lenger ned i gata alltid har is i frysern som de kan spise når de har lyst.
 Men så blir de eldre og eldre. De opplever det kommer nye naboer som flytter inn, noen pusser opp. De slutter å gå ut for å huske og leke på lekeplassen og treffe hverandre etter middag. Det kommer alltid noe i veien for de. Alle gamle venner og naboer er snart alle vekke, fordi vil flytte fra nabolaget som plutselig var så kjedelig. Tilslutt må også en av jentene flytte vekk, selvom familien har pusset opp, finner de et som er større og billigere en all oppussingen tilsammen. Etter den dagen var det bare grått og trist. Stakkars hun ene jenta.

Ja, hvem tror dere de vesle jentene var? Jo, meg og min kjære veninne nora. Vi er selfølgelig fortsatt superduper venner som vi alltid har vært. Men nå sitter også jeg, 15 år, og stirrer ut i det triste nabolaget på noen nye småjenter som har kommet og vet at jeg snart skal dra her i fra ................ ♥


ilu honNå har jeg nettop snikt meg gjennom asker city, gjemt under boblejakka, med iiiskalde føtter og nå er jeg endelig inne i varmen. Jeg har nemlig vært å jobba med et skoleprosjekt nede ved vettre. Selfølgelig med noen jenter i klassen min. Det var jævelig kaldt rett og slett! Greia var at vi skulle lage reklame for katchup, og vi ... ja, jeg kan jo ikke si hva hva den handler om og hva vi gjorde, for det bli overaskelse! Men, jeg kan si at jeg ga alt! Måtte løpe gjennom snø og søle barbeint med sykt lite klær på! + katchup i håret. mhm!! Men nå skal jeg hoppe i dusjen, og etterpå møte Alicia. Snakkes! by the waaay, sprutomat = sprut tomat = ny sprutåpning på flaska. Got it ?


eeeh.. jodaHey you guys! Nå er jeg akkurat ferdig med alle leksene. Jeg har jobba med engelsk framføring, norsk innlevering, naturfaglekse, mattelekse og engelsk innlevering. Jeg har bare lyst å dø nå. For jeg vet at uansett hvor hardt jeg jobber så får jeg aldri noe bra igjen for det.. Jeg griner om ikke dette blir bra!! I norsk innleveringen så tok jeg en liten fortelling fra en sånn dikt vi drev så mye med i fjortistiden. For husker noen piczo? Hahha, jeg husker jeg elsket de triste diktene og fortellingene om tapt kjærlighet og de som tilslutt valgte å ta livet sitt osv. Husker dere Amy eller no? Den var sykt lang, men jeg leste hele, for den var jævelig trist. Men i hvertfall, så jeg skrev om en jente som var skikkelig "taper" og nerd og sånt som likte en gutt litt og så plutselig en dag kommer han bort til hun og spør om hun vil bli med han på ballet til fredag. Hun blir sykt glad og sånn og føler seg lykkelig for første gang osv. Men så kommer fredagen og ballet er ferdig, og det vister seg at han kjekke gutten hun likte bare gikk ut med hun pga et veddemål. Så fikk han penger av de andre guttene. Samme kveld tok hun livet sitt. Trist, ikkesant? Håper jeg får bra på den, og btw er den på nynorsk..

Her er noen dere kanskje husker..:
trist!
og hahahahahha, se hva jeg fant!!  viste dere at jeg likte å rappe når jeg var liten? Dette skrev jeg når jeg var sånn cirka.. 8 år tror jeg.. haha!


det står:

Yo, yo Nokia komon!!

nokia har altid vert best, like bra
som en hest
skulle du kjøpe simens, nei, hei se på nokia!
folkens folkens se på nokia
den er så super duper bra
NOKIA! ingen andre som sony ericson
eller noen av de teite, gå nå ut
simens gå å beite.
se på nokia!
folkenss folksens se på nokia
den er så super duper bra

hahah jeg tror jeg egentlig skrev det her fordi jeg var forbanna for at jeg fikk nokia mobil og alle andre hadde de "kule" mobilene. Følte meg skikkelig støtteleder for nokia der, ja! Jeg skjønte fort hva som var de dårlige.. åjada, mhm. Så husker jeg nora (veninne), hadde simens, og den var så mye bedre en min. fml liksom

Men men, nå skal jeg faktisk se paradise reprisen! hahha , vet det er sent, men dette er dagens høydepunkt. Får ikke sove uten å ha sett siste episode..! Natta cupcakeeez

På lørdag fikset jeg negler som dere ser. Fake, yes, but the look so real. Eller hvaaa? Jeg har ikke fiksa sånne sykt lange negler, for jeg bare klarer ikke sånt. Off, de er bare i veien og faller bare av da. Men disse syns jeg har funka bra så langt.Hatt meg noen omganger shadowtan som dere ser. Funker fett! :-) Ambefaler på det sterkeste. Det tørker med en gang inn i huden, nesten ingen sjoller og ja.. funker raskt!


haha kødda daaaaa

Har dere hørt om dama med verdens lengste negler eller? Im just saying oh my gooood.

Men de sier at hun var i en bilulykke nettop og brakk neglene. Rip negler
Hahah, jeg søkte like så godt på tånegler jeg, og fant dette deilige bildet..

æsj. sykt kvalmt

Menmen, vi snakkes!Hei på dere! Nå sitter jeg hos Linn. Mens hun steller seg og vasker, blogger jeg litt. Cirka klokka 6 skal vi ta bussen til slemmestad og møte en veninne av linn som vi også skal overnatte hos. Gleder meg! I dag sartet dagen egentlig litt rart med at jeg tok såpe på tannbørsten IGJEN! Hahah, ikke spørr hvordan jeg greier det. Jeg håper hvertfall ikke dette blir vane, ellers vil det koste meg mange tannbørster og dårlige morninger!


denne toppen hadde jeg på idag, hva syns dere ? 199 ,- fra Onlylinn peker på seg som liten. var hun ikke bare dritschønn!?!?

jaja, vi preikas bitches!
I dag fikk vi besøk av påskeharen! Tihi... så nå sitter jeg å gomler på kinderegg og mentos.
Skal dere noe spesielt i dag?

Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits