Åååh.. kjenner jeg må myse med øynene for at de ikke skal lukke seg. Gjør faktisk vondt å være trøtt. Meeen guess what! Tar turen til Gran Canaria imorra! Eller ja, i natt. 4 på natta faktisk. Mhm, ja. Det som er dritt nå er at jeg står i en skikkelig klem.. nemlig at jeg KAN legge meg og få litt søvn. Men da vokner jeg igjen en time etterpå som en annen. Nemlig Arne. Mhm. Arne er en gretten mann på 50 år som er forbanna på alt og alle og slenger ølbokser etter småbarna når de vil klappe bikkja hans. Just sayin. Jeg er ikke happy liksom. Trenger skjønnhetssøvnen. For Arnes skyld.

Nok om Arne og hans 15minutes of fame. Her er noe jeg MÅ og nesten alltid har med meg når jeg reiser.


MÅ ha orden! Må ha så mye system som mulig, selvom det betyr 789 toalettbagger og dritt.

Negllakk! Gøyest å ha med negllakk (Neglelakk? Neglakk?) når jeg har lange negler selvfølgelig. Men er uansett nødvendig å ta med.
Atm er det disse fargene jeg er hooked on. Alltid favoritten til høyre, hehe. Forresten var jeg en god stund på leting etter sterke neglelakker, som trenger ett eneste lag liksom. Så tilogmed på ebay! Men tilslutt prøvde jeg ut Viva la diva. Det ser jo ut som noe for barn? Så ble overraska hvor bra de var. In love!

OMG uten denne ladern er jeg ingenting!! Skulle gjerne i tillegg hatt ladedeksel med lader inni dekselet sånn at mobben lades automatisk, men denne er heeelt ok liksom. Elskern! Kjøpt i utlandet tror jeg. Har den også ofte med på skolen, byen osv.

Solbriller! Omg solbriller! Plukka bort mange denne gangen føler jeg. Har jo ett parr og klarer aldri velge bort. Man vet bare aldri!

Bok! Haha, det er så rart hvordan tiden forandrer en. Jeg hadde aldri lest ut en bok før nesten 8klasse. Og nå er jeg den lesenørden!
Serr.. jeg er også ganske stygg når jeg leser i tillegg liksom. Helt topp. Men nå tar jeg med en bok når jeg er uttpå tur! Når man er i spania, eller et annet sted hvor det ikke er annet enn flaminco på tv, er det digg og lurt å ha med en bok. Og hvis man ikke har film på mobben, pcen eller mangler nett - da setter man seg ned og tar fram boka. Uansett hvor man er passer det jo egentlig. Forresten, husker dere jeg leste denne boka? Er nemlig ikke ferdig. For når du har serier og forståelig underholdning på tven, erstatter det desverre bøkene. But now its on again!

Ok, dere. Rett før jeg stryker med. Skal prøve å få blogga litt når jeg kommer ned. Snakkeeeeeees

 

 
Hello everyooone!

Det har ikke gått opp for meg i det hele tatt! 18 år liksom! Var som jeg var 9 år i går og drømte om å bli voksen. Det er bare så rart å se tilbake. Jeg har kommet så langt siden den gang. Ok, skal ikke bli for dyp her nå! Men ja. Det er så rart!Hiihiii. Ja, jeg er fortsatt 9 år i huet. Ingen overaskelse der! Søt kake eller? Made by mams, hehe. Jeg valgte ut lysene da.
Var koselig med familiefeiring på tirs og på fredag var det med jentene. Kvelden var bare så bra. Perfect!


Hvis dere ser nøye på det ene bildet til høyre der ser dere meg på flaska! Miiihii divavin fra my girl Amanda 
Hei dere!

I morgen er dagen jeg blir voksen. Dagen jeg har ventet på lenge. Jeg blir 18!!! Jeg vet, jeg vet.. hva er så spess med det? ALLE spør.
MULIGHETER, dere. Mulighetene går fra 0 til 1893. Liver blir DIGG.

Gleder meg som en sau på extacy. Serr. Blogges i morra!Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · Meg · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits