I helga var jeg på hyttetur with the girls i valdres, det var off the hood! Dritkoslig!
Ok, kanskje ikke så bra overskrift ettersom jeg har alsaimer. Husker ingen ting av uka egentlig. Det var på mandag. Etter en time med matte og nyttig, lærerik kunnskap skulle vi ha en test i det vi nettop hadde lært. Første oppgave på arket var UMULIG. Og det var da jeg oppdaget det. Jeg gav opp, skrev alsaimer line 10b og leverte.
Og etter det husker jeg bare at det gikk to 10 cm høye japsemenn bak meg på vei til treninga på fredag. Kom og voldta meg liksom.

En ting jeg har oppdaget forresten, er at når jeg lover noe, blir det aldri gjort. ALDRI. Og da tenker jeg spesielt på bloggen. Her er klassikerne
Jeg lover å videoblogge hver dag i sommer
Jeg lover å legge ut bildene fra sommerferien
Jeg lover å legge ut bildene fra vinterferien
Jeg lover å legge ut musikkvideoen
Jeg lover å farge håret i helgen
Jeg lover å lage en ny kollasj på veggen
Jeg lover å holde avtalen med deg på søndag
Jeg lover å trene hver dag denne uka
Jeg lover å ikke røre noe som har sukker i seg
Oi.. se der. Det bare ballet på, det gitt. Men dere tar pointet. Kanskje jeg heller gjør det om jeg holder kjeft?
Uansett. Jeg hadde jo min sweet sixteen her om dagen, og jeg fikk THE best gift!Søteste gaven jeg har fått. I love you my girls!
Og by the way, vi hadde om sex og samliv i rle på fredag. Det er så gøy!  Jeg digger når klassen gjemmer seg bak pulten, folk rødmer og nerdene trekker seg. Haha, det gjør at jeg blir dritengasjert.
En annen ting - jeg savner gutten min. Det sykt deilige sexy gullgutten min som er den beste på jord!Og den siste tia har hulebjørnens klan tatt over as! Hekta!!!Neida. Men jeg har blitt badassNå ligger jeg å chiller i senga på nuppelakenet. Etterpå er det filmkveld med familien.
JESSS HØYDEPUNKTET MED UKA!! Neida, kos det. Snæks
 

 

Tumblr_lhi8ee6h2h1qccu6jo1_500_large

 This birthday I wished that everything would be better

 

 
Da er jeg tilbake igjen. Tok litt tid å komme meg skikkelig på beina igjen. Ferie gjør deg lat. Jeg har ikke engang fått GC bildene av de andre. Som jeg skal få - snart. Men nå kommer det gamle problemet opp igjen. Jeg har ikke pc. JEG KLIKKER! Plutselig er den liksom mongo igjen, uten noen forvarsel! ÅÅgrrrffg. Så her sitter jeg. På brutterns knuste pc. Det er fint det! Ser masse gjennom denne fargerike strekskjermen! mhhm
Smakk inn et bilde av forrige sommer, jeg


Må bare si at jeg elsker billa' mine. Så... jeg måtte flexe litt :)


Chick

Bad teatcher yeah

Supadupa geek

Chick 2

Btw, så nettop filmen fra filmprosjektet guttene hadde lagd. OMG, greeit bra liksom. Jeg hadde tårer i øynene, men egentlig var det dritlættis. Check it out! http://www.youtube.com/watch?v=-hBkdvISpHw&feature=related
For dere som ikke har sett videoen jeg har vært med på.. here it is..
http://www.youtube.com/watch?v=WxfBradNoag

see you

Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits