Hei på dere! Nå sitter jeg blant kuer og geiter mens jeg spiser gjordebær på strå ... nesten. Jeg er hvertfall ute på landet, hos mormor og morfar. I dag hadde bruur bursdag så jeg smekker inn dette bildet:haha, og gjett hva? Mormor stakkars hadde bakt kjempegod bløtkake, som jeg selfølgelig greide å deise ned i bakken. Hhahaha, det er så sykt typpisk! Gjett om folk ble glade da! Spesielt bruttern..


Passer jo perfekt her jeg er nå.
Menmen, nå kaller senga... natta!På fredag feira jeg med forskjellige folk. Kjempekos! Selvom det var sykt dårlig planlagt og beskjeden kom alt for sent, kom det faktisk en del. Og det var kjempebra dere som kom!
Mamma snikern tok noen bilder:
Fikk driiiitdigge sokker av mamma. mmm.. de er de mykeste jeg noen gang har hatt på meg. Im Serious.Filitutter! 5 kr i sverige! MMmmmm! går å tygger på de 24 7 .. MÅHASå gikk jeg tur med Tassegutt i dag. Åååå er han ikke søt ??Hhahahha, åååå, nydelig bilde da!Nommen! DakarLille snupsen minOg som sikkert noen  vet er det tur i morra. I drittvær. Det skal regne, vi skal gå på ski i timesvis med drittung sekk. Når vi kommer fram skal vi grave oss ned i snøen. Mhm. jadda. Deilig.....! kommer sikkert til å skrive litt om det senere. Men nå har jeg brukt alt for lang tid på denne bloggen. Skulle lagt meg for 67268289 timer siden. Uffda. Men hallo, hva gjør jeg ikke for kjære bloggen - Og dere få som leser.

Her er et siste bilde. Fikk silikontrekk og dritbra propper da jeg handla i dag. Korselig å treffe dere, de jeg møtte! hahanattaaaaaaa.....
Her er bilen vår 'SINGLE LADIES AND THE LOVERBOYS' !! :-)

hei


prosjektet

Og forresten, jeg smelter seriøst av sangen til whitney. Ah. Elsker den as..
AND AAAAAAAAAAAAAAAIAAAAAAAAAAAAAAAAI WILL ALLWAYS LOVE YOUUUU OOOOOOOOOOOOH


Omg, its totally awsome, right ?Hey sweeties! Nå er det kanskje litt sent å fortelle ,at idag, dro vi til sverige igjen, andre lørdag på rad. Siden de andre skulle så hang jeg meg på. Man vet aldri hva man kan finne i sverige vet dere! Så jeg fikk litt klær og forskjellig småtteri. Og by the way , Sorry for sykt fårlig blogging i det siste. Aner ikke hva, men noe gjør at det ikke er like gøy å blogge som før. Det er liksom så...... jeg bare klarer ikke sette helt prikken på det. Men det er hvertfall på grunn av dårlig med lesere, men det er ikke deres feil! Jeg blogger jo aldri! Men jeg føler ikke det er noe spesielt med min blogging. Blogger bare det samme gamle og alt det vanelige. Er ikke styrtrik, aldri noe sånt som nye ting hver dag i posten eller no eller tar masse bilder av hverdagen... ja, jeg har ingen grunn til at folk skal lese den liksom. Men assa, det er jo som en dagbok i offentlighet. Og man merker faktisk noe er litt rart om du ikke skriver ned dagen din hver dag lenger (i know, freakshow:) ). Aaaaanyways, her er noen bilder fra forrige helg i svinesund da jeg kjøpte et tonn med godteri og i dag ..


idag...

haha <3til mobilen!

denne her var genial! sånn bronzer du spraier deg med før du skal ut.
kjempegreit å ha hvis du ikke orker å vente en hel dag på selvtruningen og
resultatet du har venta på blir skjoller. tihi

men nå kaller senga, NATTA

Litt småtteri på morningen

Hahah, måtte bare

Ali og Linn overasket meg på morningen! Aaaaw, hvis ikke de er søte så
vet ikke jeg, as! Jeg fikk til å med litt tårer i øynene .. <3

måtte jo ha litt snacks med på skolen

Det var eeegentlig fint vær, men akkurat her gikk sola vekk

Og mamma har selfølgelig settet ut flagg. hahha

some stuff i got

Digg salat på 'Druen' i Oslolike brothers and sistershahahah, noen som har fått i seg litt for mye eller ?

Delicious!

Fikk Ipod tuch!!

my baby

Og tusen takk for alle gratulasjoner ! Youre the best ♥Hei og hopp store og små! I dag , for 15 år siden, ble jeg født, 12 mars klokka 12:15. Its my day today! Har fått masse fint , spist ute med familien og maaasse herlige gratulasjoner! Orker ikke skrive i kveld, men kommer sikkert noe innlegg i løpet av helga. Jaja, så var jeg femten da, men føler meg fortsatt som gode gamle fjortisfisen....... Får håpe jeg kanskje merker en forskjell med dagen som kommer :-)

NATTA! <3644217-1-1268152708567.jpg
nå har jeg vært å tatt sol så det luktes svidd lang vei. Nå er det digg med en båtis:)Denne uka har vært kjedelig og stress. Åh , jeg har ikke ord for hvor fuckings lei jeg er av dette skoletvanget vi lever i. Lekser lekser lekser skole nils anne nils tove aldrigym. Og hvertfall er det vanskelig når man skal få bra karakterer i alt... slit. Så takk og lov for at vi hvertfall har to dager i uka med fri, som kalles helg.


ali ; ' du er stygg du !' . på kino med ali og linn. Vi så alice in wonderland

godtiz at the kino

meg, emile og ida på vår ' tur gjennom asker '. uff så kjedelig. uff.

smykket mitt. er det ikke fantastisk søtt?

<3

hjerte i snøen, med rød saft. smart or what ?

Btw, noen som har fått med seg at det bare er dager igjen til min bursdag? It happends on friday!
So dont forget, tihi :)

- , line644217-1-1267532795418.jpg
nå sitter jeg camz og linn og hører på nrj på mobilene. Norsken blir oversett
Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits