Who Said Words Don't Hurt?
Oh gosh.. har ikke blogget på to dager. Det er faktisk sånn at jeg glemmer å blogge. Hahha. Helt ærlig. Litt vanskelig å forklare, men er SÅ mye som skjer nå fremmover, samtidig som det ikke skjer en dritt. Jeg skal bli 18, vi har serriøse fremføringer, pugger til lappen og maaaasse mer. Og midt oppi dette er det faktisk ferie, så ja.. man må jo få tid til å slappe av. Jeg er en person som prioriterer hvile forran nesten alt. Jobb og skole må jo gjøres, men hvis det kommer snikende inn en bæsj må man bare skyve det til side.. if u know what i mean.

Forresten har jeg fått rydda. Kan egentlig ikke si at jeg har rydda som "ÅH ENDELIG FÅTT RYDDA ROMMET. NEVER AGAIN. NESTE RYDDETID OM 3 MÅNEDER". No. For meg er ryddig en prosess. For alltid. Jevnt, litt og litt hver dag. Ellers kan du si at det blir ryddetid hver tredje dag. Sånn er det å ha lite rom. En gang måtte jeg lage meg et "spot" midt på gulvet hvor det IKKE var ting, sånn at når jeg sto opp satte jeg den ene foten der, og så tok jeg sats og hoppa til døra. Haha. Men da er det på sitt aller verste da. Nå har jeg hvertfall rydda og prosessen er i gang.

Bilder fra i dag/igår


1. Prosessbilde 2. #norge #norskmat #eksotisk #sjeldenoppskrift #neimat #ikkeveggis

1. Got my boy on my team hvis dere rakker ned på meg 2. ÅÅÅÅÅÅÅÅ STIAN. BLI MIN. #drømmemann101

 
I dag var det premiære på Catfish, ny serie på mtv. Handler om å møte en person for første gang etter å ha snakket med han/hun på nett i 678 år. So aaaawesome. Tror alle kan kjenne seg igjen der.

 

I tillegg så har han fyren laget en film før serien. Har ikke sett den enda, but i sure will!!

Tenk da. Det finns faktisk fucked-up historier der ute. Folk som lurer andre. I flere år tilogmed. Man må serriøst tenke nøøøye gjennom hvem man møter på nett.

Har du blitt lurt eller kjenner noen som har blitt det?

 

 
Resultados da Pesquisa de imagens do Google para http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4t9bev9eY1rrim9to1_500.jpgFacebookmusic
Pink critica playback de Britney Spears | Revista NOIZE - A revista de música gratuita do BrasilThe Truth About Love Tour: Show de abertura em Phoenix, EUATumblr

 

 
Har vært mye snakk om hestekjøtt i mat for tiden. Vil bare legge til det at jeg er stadig vitne til venner av meg som har med seg hestepølse på skiva. Så hvorfor er dette plutselig hysteri nå? Folk elsker å være redde. Man tror man lever lenge av å samle opp all info om estoffene i ulik mat, og styre unna. Gjelder også alt generelt. Måkke det, for det fremkaller kreffffpppt!! OPEN YOUR EYES. Skjønner dere ikke at ALT fremkaller kreft? Folk er så opptatt med å styre unna at de ikke skjønner at alle disse artiklene om ting som fremkaller kreft, bare er NOEN eksempler på hva som fremkaller. De kan jo ikke teste alle objekter og dritt i hele vide verden? Hvis det ikke har gått opp for dere: man kan dø hver dag. Trafikken foreksempel. HVER DAG. Hver dag er en risiko. Det er masse og være redd for. Ingen vil jo dø. Ingen vil hvertfall dø tidlig. Men hva er vitsen med å leve lenge HVIS DU HAR BRUKT DITT 1 ENESTE LIV PÅ Å BEKJYMRE DEG? Da vil jeg heller dø 30 år og vite at jeg ga f og levde with no worries. Husker dere når gilde hadde ekoli i kjøttet sitt? Jeg dreit i det og det var deilig!

1336086169725_2407169_large
Assa, det er ikke så alvorlig at jeg har fetish på møbler liksom. Så alvorlig er det ikke. Det er faktisk ikke noe å tulle med, for bare i norge er det sikkert over 1909 folk som tenner på møbler. MEN. Jeg bare elsker over alt VARME SOM KOMMER UT AV APPARATER. Hvordan er det mulig? Uansett, takk gud.

 
1. Skolevarmeovnen der jeg tilfeldigvis sitter! Jeg sitter gjerne her til snøen er borte liksom. Null problem, det. Tar den jobben jeg, vettu. 2. Real love 
1. Mens hjemme har vi denne fine lille prompen her. Den varmer på 1 min bare. Ut kommer hawaii liksom. 2. I love youuuuu

Ja, dere. I dag var det kjærlighetens dag. Eller som vi også kaller "Overhalvveisiukaogbareendagtilhelg" dagen. Eller man kan kalle den t-day. Eller freiaspåskeeggersyktkvalme-dagen uten at det gir noe som helts mening. Just sayin. 

 
1. Lurte do! Den var til Ane... Jeg derimot fikk ingen rose:(((  "Dagenjegikkefikkrose"dagen.
2. Still happyface

Haha, koste meg med valentinebilder da..

November.TumblrTumblr
The most definitely incredible! (:TumblrBarbie DollPookie Ours AmourA Girl And Her BoxSmile !

Tumblr_mi65mdbgya1qbjt25o1_500_large

 
..så vet ikke jeg! 
Tenkte egentlig å droppe koffeinen i dag, og la kroppen kanskje vokne opp litt på egenhånd etterhvert, men jeg ER så trøtt. Tenk da, skole fra åtte til halv fire. Skjønner ikke hvordan man egentlig klarer det.. uten koffein. If you ask me. Assa, ikke for å være dyp, mene.. redbull hjelper deg gjennom livet. Ok, den var en smule for dyp. Men når du ikke orker, så er alt du egentlig trenger bare litt energi. For å stå opp, våkne, for å trene, for å ha humør gjennom dagen liksom.

Trening eller droppe trening? Redbull.
Skole eller fri? Redbull.
Fest eller bli hjemme? Redbull.
Hund eller katt? Redbull.
Slalom eller ski? Redbull.
Tyggis eller drops? Redbull.
Matte eller naturfag? Døden.
Bli bonde eller stripper? Stripper.

Skjønner dere eller? De beste alternativene blir valgt med litt energi. Smiple af!


1. Smakte den nye redbullen "uten kalorier". Den er jo ikke helt uten. Faktisk er det 0 forskjell fra sugarfree'en. Så det var jo... rart.
2. Sparings energiJeg har alltid vært på den der å bli ordentlig kjent med gutten først, før det går mot et forhold. Det har lønnet seg SÅ mange ganger. Visste dere foreksempel at ekte kjærlighet er når du er forelska i en person over 4 måneder og at forelskelse før det er bare "tull"? Det gjelder å sette det på test.


Alle har vel hørt den her? Anyways.. har aldri uansett sett på det å være singel som svak. Hvor kommer det ifra egentlig? De som er svake er de som MÅ være med noen, koste hva det koste vil. Gjør ikke noe om de ikke kan navnet til hverandre engang. The thing is - du vet selv utrolig godt hva du fortjener. Ikke la deg sjæl gå gjennom noe du vil bli bitter på senere. Å vente vil bli verdt det.


Ikke forandre deg for noen. Vær den du er, og tilslutt vil du møte en som er akkurat som deg. Det som suger er hvis du forandra seg selv til noe du aldri var, og så møtte drømmefyren som hadde passa deg perfekt for en stund tilbake. DET suger.

 

OKKK!!!!! Det var nok love for denne gang! Snakkes neste år......... :)


Love this. Har spist både i går og i dag, mehe
Andre enn meg som vurderer serriøst å bare flytte til japan pga maten?
Det er jeg. I dag skulle jeg kjøre litt på veien med mamma, øve litt til lappen, og det gikk litt dårlig for å si det sånn. En dame kjørte bak meg da bilen plutselig låste seg, i et kryss, hvor hun kunne lett bare kjørt forbi. Men NEIDA. Hun skulle TUTE hun. TUTE selvom det skulle være ganske tydelig at jeg har en stygg stor L bakpå bilen. RESPEKT? NEH. Null respekt vettu. Det verste var at hun var godt voksen. Eller skal vi bare si.. gammel? Jeg ga hun hvertfall fingern når hun tilslutt kjørte forbi.... Yea... heldige hun som fikk smake litt på den korte lunta mi. Ble sikkert et hett tema rundt middagsbordet tenker jeg. Tror jeg kan se det for meg.

Jeg husker en gang da jeg bodde i spania og var på butikken, og en jente drev å stirra noe SYKT på meg. Som om jeg ikke kunne se hun liksom. Så jeg spærra opp øynene og etterligna hun. Hun stirra ikke etter det. Haha stakkars. Og apropos butikk.. i spania, hvertfall før, var det helt normalt at kassedama geipet til små barn. Bare sånn tull liksom. Men jeg husker at jeg syns det var SÅ FREKT. Det er jo frekt i norge. De virka jo ganske serriøse og. Jeg ble sånn gretten fjomp resten av dagen. Kunne jo ikke gjøre no med det. Forresten er jeg jo feminist, så jeg svarer ALLTID tilbake når gutta i spania plystrer og roper. Syns det er kvinnediskriminerende at vi blir sett på som sexmaterialer. Man trenger ikke være blond engang. Har også KLIKKA en gang i 9ende når vi dro på tusenfryd og stilte oss i køen til den slyngedritten. En jente snek rett forran oss, dro med seg veninna og dulta borti oss. OOOOH girl.. . dulta selvfølgelig tilbake. Hardt. Og såå ble det litt snikksnakk, til hun stakk av. Lol. Åh.. blir så irritert bare av å tenke på det. Må serriøst ta anger management timer.

Noen som kjenner seg igjen?


smile bby

Ja, dere. Det var den dagen.. her er noen bilder av den fantastisk unike opplevelsen

 
1. So happy i could die 2. SE HAN HER A. SEEEEEEE. GOKLUMPEN MIIIIIIIIN! Blir så glad hver gang jeg ser på mobben!
 
1. Run for ur life 2. LOOOOLOLOL. Skulle ta tiden på meg i dag tidlig for å sjekke om jeg ville rekke skolen og glemte den. Så ja.. 7 timer etterpå skjønner jeg liksom litt hvorfor batteriet var klikk. Nice da.
 


1. Bare sette meg ned og stirre på solnedgangen der. Bare slappe helt av og glemme alt.
2. En feeiit is til bare 20 kr. JA TAKK KOMHERA. Dette var de to beste smakene - kinder og karamell. And now i have nothing.. trist
 
1. Fersk sushi på biltur. Not bad spør du meg! 2. Standar, hehe

1. Norge 2. The duck queen

1. Se på lille prompen da!! Seeee. Ååå. Smelter helt. 2. Filosoferer litt over livet lizm
(source click here) squirrels facts
-
the kindness of squirrles
MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY
So cute.

fake smiling - how to be happy
MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY
Ok...... vet ikke heeeelt om jeg tror på det. Gjør dere?

(source) Children and Domestic Violence:
MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY
Dette er hvorfor man ikke skal dra i militæret. MAKES SO MUCH SENSE. Barn som er utsatt for vold har høy risiko for å bli voldelige selv. Og hvis dette bildet er sant, blir man mere voldelig av å ha vært i militæret. Det forklarer hvorfor mordere og psykopater startet voldskarriæren sin i militæret. I tillegg er det mye traumatisk man kan oppleve hvis man drar til utlandet, afganistan osv.

MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY
Det kan stemme

MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY
Hahahh, det her MÅ være sant

pink lake in Australia - (Lake Hillier)
MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY
AKA barbie bath

FOR MORE OF ?DAFUQ POSTS? click HERE <?-
funny ,memes ,weird
and relatable post
True

MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY
lollll

MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY

awesome places facts
MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
awesome places and weird facts ONLY
Assa, jeg tuller ikke. Dette SKAL jeg gjøre. Om ikke alt for lenge. Koooseliiiiig
C00897483bd761811a0d863863914b4f65bc48ad_large
That one nerd you just wanna punch
(Taken with Cinemagram) Wassap. Just crushing ma balls (Taken with Cinemagram) Haha (Taken with Cinemagram) Luv (Taken with Cinemagram) 
Kiss kiss #cute #gross #dog #kiss #girl #boyfriend #sex #love
My little bear (Taken with Cinemagram) Pus (Taken with Cinemagram) Kunst (Taken with Cinemagram) cinemagr.am (Taken with Cinemagram)
Hei dere! Skal straks hoppe inn i bilen og ta turen til sørlandet. Tror det blir digg med en liten breakoff nå med mormors mat og myke seng.


Pinkpinkpinkpink

Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · Meg · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits