En ting jeg alltid er opphengt i når jeg reiser er... gutter. Eller, det er stort sett det jeg tenker på i det hele tatt. Men når man reiser får man alltid øye på noen kjekke. Plutselig har dere blikkkontakt. Men hva skjer da? Skal man gå bort å spørre om navn og nummer liksom? Åh, hate that. Det er nesten så jeg velger å ta en "ooops" og snuble tilfeldigvis borti han. Det funker jo det! Men watch out, det kan noen ganger bli litt.. obvious.
Men som sagt, det er noe med gutter på flyplasser. Derfor gjeller det å stæche seg litt opp. Hihi. Men jo denne gangen var det også en flyplassgutt. Jeg følte jeg hadde sett han før og det var noe kjent med han, men det var kanskje bare innbildning. I hvertfall hadde jeg et øye med han gjennom hele turen og - vi hadde eyecontact! Han var dritsøt, skikkelig skaterboy. Men i slutten ble han plutselig borte og jeg måtte gi opp å katche opp med han. Meeen men. Så satt vi oss i bilen og dro. Men - some day i will find him, teheheh

 
Hei dere!
Nå er jeg hjemme i helvette! Neida, men jeg må si at det var en bittliten smule nedtur å komme tilbake. Det er sykt og tenke at for noen 18 timer siden eller noe, lå jeg og stekte i varmen mens jeg halvsov med sommersanger i ørene. Det har vært helt sykt deilig. Fra vi sto opp om morningen og lagde omelett med advokado mens vi satte oss ute i den friske brisen fra havet, til da vi la oss i senga og hadde vår faste lesetime før vi slokket lyset. Det vi brukte tia på mest var vel og tæne på stranda, men vi kjørte også båt, tok bananbåten, dykket, shoppa (a lot) og spiste ute. Jeg fikk ikke engang brukt pcen som jeg hadde med. Som jeg hadde drassa med meg hele veien, som veide 5 tonn og kunne ødelagt både ryggen og veska. Og som holdt på å gi meg overvekt og dyr bot, men det gikk heldigvis bra. Men selvom den var med til ingen nytte, var den jo et bevis på at jeg hadde det så gøy og travelt at jeg ikke fikk no tid til å kjede meg og sette meg forran den. Jey!
Også har jeg blitt Guido igjen! Men det kommer nok ikke til å vare lenge når norge er et eget bleke-hus. Hvis du kommer hit er det enten for å klatre i fjell eller for å bli bleket. Men jeg håper det vil sitte hvertfall i noen dager.
Og vi har hatt så mye intern humor. Flootloseh, tropicana, doh, luftig shorts, olga, børnie - you naaame it! Savner det allerede. Savner alt. Savner dagene hvor vi bare... gjorde hva vi ville. Vi slappet av til sola gikk ned, og sto opp med masse planer for dagen. Når kvelden kom, snakka vi om dagen, lo og dro opp det interne igjen. Savner at jeg våkna og fant jentene allerede ute på balkongen med frokosten klar. Savner når vi kruser i bilen med takin back my love, og shoppingsentrene med de koselige matbutikkene. Og for ikke snakke om guttene som plystra! Det er også noe å savne! Det er tusen ting jeg vil savne med denne ferien, og jeg kunne skrive i det uendelige. Men nå avslutter jeg med å si at jeg ikke minst vil savne opplevelsen med de to beste jentene i verden. I love you!

Sånn ser det ut. Min koffert lengst ned. Off, pakka aalt for mye. Men, men. Åh, Ali bruker 545 år i dusjen, mens jeg sitter og halvsover. I cant believe at det bare er timer til vi letter og flyr over til andre siden av  jorda der det er varme og soool! Vi snakkes om litt, kanskje jeg kommer med et innlegg i løpet av ferien - or not, hehe. Uansett - have fun in the nothpol!

Tenkte bare å skrive et kjappt innlegg i tilfelle jeg ikke fikk gjort det før jeg drar. Åh, i stad satt jeg og stirra ut av vinduet for meg sjæl, som vanlig, og så ser jeg det plutselig snør - igjen. Når skal dette stoppe? Global oppvarming er glemt a long time ago sier jeg bare. Men jeg tenkte bare - Jes! Jeg drar fra dette! Så for min del kan det egentlig bare snø så mye det vil. Eller.. da blir kanskje flyet forsinka.. så jeg trekker det litt tilbake. I morgen er det den siste dagen på skolen før jeg drar, og jeg er glad jeg drar midt i uka. Masse prøver og dritt. Enda et jes! Og jeg kan ikke vente en dag til på å bli brun. I wanna get back to my guido style! Bare legg merke til differentsen

Dronninga av bleikheten. Jeg har ikke gått i så mye som en solstråle den siste tia. Jeg driter i det, for om litt skal jeg bli stort. Håper på det i hvertfall. Men fyyyfasan. Bare se på bildet over. Dette kommer til å bli sletta og aldri mer lagt ut igjen! Men måtte bare vise hva jeg mener..
Så i morgen blir det full pakkeprosess med solkrem og hotpants. Håper jeg får smecka inn et innlegg til før vi letter.
Og forresten, fortalte jeg om det som skjedde i dag på trening? Makan til fattige tapere as! Først trodde jeg jeg bare var vimse liksom, og hadde glemt sjampo og balsamen jeg nettop hadde kjøpt, men nå er også lacoste såpen og hengelåsen også borte. Omg. Hvem er så jækla stygg i hue? Lacosten var på 70% avslag og de andre var de billigste sjampo og balsamene jeg fant i hele rimi!
Jeg ble så forbanna at jeg hørte på metalrock etterpå. Ja, sick.

TTYL, bitches
Etter noen stressende dager skal jeg prøve meg på yoga. Skulle egentlig sjekke hvodan det gikk med pcen min, men den var helt capish. Hate hate hate. Det var så mange minner på den pcen! Men men, gotta go
Jeg har gitt opp alt. Og det skjønte jeg først nå. Pcen har virket annerledes i det siste. Noe er liksom ikke som det pleier. Skjermen blinker alle reinbuens farger og lager discolys. Nå gikk det opp for meg - blue screan. Jeg har fått virus på den ræva dårlige pcen min, og det har ikke gått bort på dager. Det er like før jeg tar og hivern i veggen. Det siste jeg trengte nå var blinkende skjerm! Jeg som hadde beskyttelseprogram.....that liar.
Ikke bare har jeg gitt opp pcen, men jeg har gitt opp alt. Godteriloven, innsats på treninga, lekser, prøver, my beauty... im just sayin!

Ps, fikk dere med dere J Bieber på CSI her om dagen?!?!!  Ikke jeg. Det var sikkert awesome


Har akkurat våkna til verdens dårligste film. Mann med robotkropp i en irakkrig med hollywoodscener innblanda. Nå snakker vi as. Jeg kunne gjort lekser fint med denne filmen i bakgrunnen (noe jeg vanligvis sliter med).


Dø iron man.
Men nå sitter jeg og vurderer om jeg skal dra å trene eller ikke. Jeg MÅ ikke. Søndag er chilledag. Men hello, har jeg egentlig lyst, så burde jeg mens jeg har lyst!

Tumblr_lfkejozfdg1qd9n9wo1_500_large

Liker instillingen her

20090122053710

Og jeg prøver og ha den samme instillingen, men det blir liksom mere sånn her.
I dag dro jeg med min kjære bror som jeg elsker så veldig veldig høyt til Asker. Ja, jeg shoppa med broren min. Men det var ingen! Alle skulle ha prøveeksamen eller ville ikke bruke penger. Men vi hadde det kos. Pimpa han opp! .. med en lue da. Men det var en stoor forskjell! Btw kjøpte jeg litt klær. Må ha noe stæsj til Gc! Også fant vi no digg. Snakcs nudler! Noen som har smakt det? Vi kjøpte 4 stk. yeah. Men det var dritdigg! + en tannbørste.


Last ned DSC02694.JPG (91,8 kB) 
Hei!

Vi har alltid små snakka om det. Å kanskje dra til Gran Canaria sammen. Men vi har liksom aldri helt kommet til saken. Kanskje en gang i fremtiden kanskje. Men denne gangen snakker vi om dream come true.
Nå er det 1 uke til vi drar til Gran canaria. SAMMEN! Fyfasan så gøy. Dette har vi drømt om siden forever! Endelig etter evigheter skal vi kose oss i varmen, shoppe, spise digg mat, tæne og masse mer! The three best friends that anyone can have!Cant wait girls!!!I Thought that you were the best part of me,
Baby I guess that we just believe what,
We wanna believe
I Thought I knew you so well , I couldn't tell
That this was sinking so deep,
I see it now,
I'm breathing now,
Its time for me...
For me to let it go

It was cool when it started but now the flame has gone
You´re The Wrong man for The Job,
My heart is breaking in pieces, but still I'm moving on,
You´re the wrong man for the job,
I cant believe it took me so long to realize,
Finally know what it feels like(You´re The wrong man For the Job)
I'm starting over but,I wont be afraid
I'm sorry to say,
You´re the Wrong man for the job.

Sometimes I wish I could take back everything,
It be easier to never have known you,
I would spare myself so much pain,
Still I can't stop thinking ´bout,
What I'mma do without,
You on the lonely nights,
But now I know,what I gotta do,
I cant ever change you,
Letting it go tonight..

Wrong man for the job av Jojo
Halla!

Sitter hjemme etter en dritslitsom dag. Den innebærte mange slitsomme timer med skole, så rett til hardcoretrening og deretter rett hjem to my loverly homework. Såe... kos det. På elixia tok jeg Total step og styrke. Fyfasan! Skal aldri røre en steppekasse igjen! Hehe, litt løgn. Vi snakker jo fatburning 3000, vil man så må man! Men holy christ.
Jeg så ut som en forvirra liten fisle av en solrent tomatplantasje. Fleeeut. Skulle sett meg der jeg hoppa og løfta. Fulgte ikke med, hang etter, svak med bare 2gk vekter - im just say'in! Folk bare, wow, dårligere kondis skal man lete lenge etter her inne! (blandt alle ompalompaer og sløviser) Men jeg overlevde, selvom jeg tryna 434 ganger på den steppekassa. Men til poenget. Som vanlig er det sykt mange folk der, og damer i damegarderoben.

I natt hadde jeg et ekkelt mareritt om en lesbisk jungel som kasta seg over meg i dusjen. Jeg våknet og måtte tøye til pusteteknikkene før jeg fikk brekkelser. Jeg har hatt tanker om det før. Sånne frie, freidige damer som ikke er redd for å vise hva de har der og som ikke er redde for nærkontakt.

Jeg blir helt taus når det kommer en dame inn i bastua mens hun slenger av seg håndkleet så busken står. Etterpå vil hun selfølgelig vise sin vennlighet med å komme nermere meg. I en sånn situasjon går jeg bare rett ut. I'm just say'in! Etter dette har det gått opp for meg; Kanskje jeg har lesbefobi? Men jeg har egentlig ikke noe i mot lesber. Assa, det er noe annent hvis Megan Fox tilfeldligvis går forbi meg på gata. Men det er liksom....... vil heller kalle det mere frodigefreidigedamermedgranskogdernede-fobi.

 

Btw, har fått ny yndlingssang
Men jeg har fått ny yndlingssang. Britney Spears - Hold it against me

 

Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits