Hallaballa! Fy så gøy det var i går as.. konserten var amaaazing!!! Haha, men jeg har egentlig ikke vært på så sykt mange konserter da men. Men selv for de som er ofte på konsert, tror jeg dette var huge! Jeg, Linn og Nora tok tog (buss) til Oslo s i tre tia, møtte frida i Oslo og så gikk vi å kjøpte mat først. Egentlig planla vi og kjøpe en norway-string til ne-yo, som vi selfølgelig skulle kaste opp på scenen, men de andre gadd ikke. Hallo.. penger er penger, men tenk så gøy det hadde vært! Men men.. det kommer flere sjangser i livet. Vi lette oss fram til inngang 10, og ble de nest første i køen. (!!) Vi sto i timesvis. Fire timer eller no, ute i kulde og vinn og snø og ja.. naaaame it. Vi drev selfølgelig å bytta på å gå på cafe, do osv , men allikvel var det pisskaldt og tok evigheter. De folka forran oss irriterte så jævelig i tilleg! Skal si at man kan finne spesielle folk i oslo as. haha, hun ene jenta bare ; " ja.. hun har liksom ikke prøvd dop, ikke røyk, ikke snus, ikke hatt.. ja dere vet, og ingen ting lissaam!! ". Bare så jævelig tragisk. Men vi fikk hvertfall litt unerholdning, haha.
Klokka 19:30 åpna de dørene. Rett før trodde Nora hun hadde mista biletten , og DA ble det drama. Hahahhh, men hun fant den. Uten at jeg visste det, hadde den kommet med min bilett.. But i dident know! .. or did i?

Konserten var bare så rå, selvom vi ikke visste hvem alle artistene og rapperne var. Sandra lyng haugen var der, Carpe diem, fabulous og ne-yo ofc. Vi kom helt fremmerst og hadde deeen oversikten! De vi sang sikklig med med var carpe diem. Haha, det var vilt. Og ne-yo da.. my hero. Helt til slutt kom ne-yo. Han hadde DET showet! sykt. Trodde egentlig han var mere den sjenerte typen og litt rolig, men han hadde strippere på scenen - og faktisk strippa selv nesten. Omg.. ne-yo strippe..  hahah, men jeg bare nøt øyeblikket, jeg.. tihi. Frida heldiggrisen fikk rose av han. Mesunner hun sykt. Under hele greia var det liksom ' single ladies, put youre hands in the air.. single ladies scream.. all the single ladies let me hear ya! ' osv. Gøy, det. Men ikke for Nora da.

Sykt gøy var det hvertfall. Dere er sååå mesunnelige nå.. hihi :)


And when i leave, brush my teeth with a bottle of jack, couse when i leave for the night i ain't coming back.. wohoo
haha, måtte bare skrive på de siste bildene.. er litt proud over de , maahaa!
Nå skal jeg legge meg , men først .. lese twilight! Så nå har jeg rigga meg skikkelig og tent lys til og med.kosli eller ??? :)

Gotta brove it, just gotta prove it..

Gleder meg viiiilt. Skal selfølgelig med mine herlige jenter: Nora, Katharina, Linn, Frida ... hvem fler husker jeg ikke :)
Det blir kosli dere! Skal ta maaaaasse bilder. Trust me.
I dag har jeg hvertfall vært med Ali. Vi har slappet av med masse godt og ja, slappet av. Og kødda hefig med jokkemor.
Msn. Orker ikke legge ut bilder av det. Men jeg legger ut noen av.. nemliiig - MEG! Hihihiih

natta!

ikke glem : www.aliciathomassen.blogg.no <3Hei og hopp!
Nå sitter jeg bare å chillern, etter enda en travel dag på skolen. Jeg og Camilla (eller ja.. hun var jo litt opptatt med bergel da men) jobba skikkelig med engelsk framføring. Haah, vi skulle fremføre i dag, men vi begynte heller i dag.. Ups. Nå skal jeg spise sushi og se Jersy shore eller Ali reza. Hihi. Ja, mamma har kjøpt Ali reza fordi hun visste jeg er fan. Hahha. Her er noen bilder..


<3peke på de**


se de overlegende bæsjenen der a!!!
Ikke bli sur nå Camillavennen min <3333<33<3 elsker deg pusiiii!!! :):)<3


Ok, kanskje litt å ta i? Men nei.. i dag var ikke som jeg hadde forventa. Men men, hvorfor ville gud liksom bare sende en gutt jeg kunne brukt på en dag som denne? hahahha. Men dagen ble jo redda til slutt, for jeg dro på kino med nora og linn. Koslig det, jenter! Vi så Valentines'day. Sykt søt egentlig.Her er noen søte valentines bilder fra weheatit..

Clickstart my heart See Hear Say: aileen zakka
FFFFOUND! | Audrey Hepburn Complex >>--♥--> on Flickr - Photo Sharing!
Ill give u my heart auf Flickr - Fotosharing! HELLO TIGER! - design, inredning, hantverk och gör det själv-idéer
Love that coke on Flickr - Photo Sharing! valentines day treats 2009 023 no Flickr â?? Compartilhamento de fotos!Sykt koslig, sykt god mat og sykt bra med dans! Hhiihi :-)
dette hadde jeg på meg..


pictures av amanda..
Og serriøst, nå bruker jeg falske øyvipper på nesten hver jentekveld. Men jeg føler bare øynene ser mye større ut :) mhaha. Pluss at jeg faktisk i det siste har fått det til. Og det tok sin jævla tid skal jeg si dere!

Og i dag er det valentine. Jeg har egentlig bare sittet inne i dag å deppa. Hva skal man liksom gjøre da? No boys, no boyfriend. whohoo! Det skjedde heller ingen ting forrige valentine. Exactly what I feared.
Hva er dine planer i kveld? 

xoxxxxGjett hva?! Serriøst, endelig.. nå har jeg canada goose jakken! Har venta evigheter på min skjønnhet og nå, finally er hun her!! I går var jeg en kjapp tur i Asker og handla litt med Alicia og Nora. Vi fant litt forskjellig fint og gaver til jentene. Så dro jeg og Nora til typen hennes og var der. Så, sent på kvelden kom jeg hjem til en supergøy overaskelse! Og det var da jakka som lå under dyna. På dyna lå det en lapp:hahahahahahhahha. Men det var jo superkoselig! Så i natt har jeg kost meg skikkelig med goosern. Nei, men det var nesten så jeg ikke kunne vente til i dag å si det. Hihi.
Off. Snakker vi stygg uten sminke eller?

Og så i Asker kjøpte jeg litt forskjellig. Noe skal jeg ha på meg i kveld. Svart hårbøyle, gullarmbånd, strømper med mønster, neglelakk i mørk rosa, perleøredobber og høye ullstrømper.


Hva syns dere?
Har dere canada goose jakke, fake eller real
?

KLEMOh, yes i did! For det første er det Sverige. Mamma haater harriturer til sverige. Pappa og. Men jeg elsker det, har bare aldri vært på en. Men det skal jeg! Og da, da blir det Ullared, da! Masse billigkjøp og camping! Har sett det masse på tv, tv norge som dere vet. Jeg er den eneste i verden som ikke har vært i sverige, serriøst. Den er jævelig kjip! Også har jeg skikkelig lyst til masse annent. Shoppe i Stockholm, sove i hytte på fjellet med slalomturer og masse mer!
Og så er det svenska boykar! De eer så digge! Serr, de har verdens deiligste stemme. Hihihi! Jeg skal serr en vakker dag finne gutten i mitt liv, svensk selfølgelig, og så skal vi dra til LA etter 3 år i sverige. Høres det greit ut eller? Planene mine er geniale. Geniale.
MMMMMHHHMM ?

- Sverige? Yes or no ?Jassy's bursdag (K-O-S-!)

En kjedelig søndag9.Fårestilling , go kultuuuuur


meg og jassy

Meg og Ida

Meg og Katharina

Meg og Julie

Meg og Emiliesøta

Meg og Sivert keg Rasmussen

Meg og Bergel

Folks

Nora hot as chili

Girls

Marilyn Monroe style. men viser min fine trusetruse

vi er søte

im a bad bad teatcher

Gnomene og jeg:) og heler

Okei, vil dere egentlig tro meg når jeg sier dette? BROREN MIN HAR FÅTT EN TARANTELLA EDDERKOPP!! En helt ekte! Mareritt er blitt til virkelighet. Tenk da, en natt jeg sover, kommer det en stor ekkel hårete kryp over meg, eller nede ved føttene mine. Fyyyaaaaaujhjkuuoof. Plutselig går den til angrep og setter de syyyke tennene sine i meg.

o  m  g

Jeg er egentlig ikke sånn.. jeg har egentlig ikke ordentlig fobi mot eddekopper. Men.. nå har vi fått en fuckings tarantella i huset. HVEM VILLE IKKE FREAKE UT DA?


Sånn ser en tarantella ut. Og hvorfor jeg ikke bare tar et bilde av den selv? Hehehhh, easy question.
Redd.

Hei der. Nå sitter jeg endelig å slapper av igjen. Fy så travelt det har vært, og er! Åh , please kill me. Det å liksom kjerpe seg var hardere en jeg hadde trodd. Mygoooosh. Jeg har ikke fått tid til å sjekke facern en gang! Krise! Jeg har pugget og pugget til prøve, gjort notater ordentlig, gjort leksene nøye, konsentrert meg, droppa 'chill times' med venner, droppa tv og alt kos og gøy (ikke ink. cougar town og vampire diaries da) og gjort alt mulig viktige saker som sortering og rydding. Det er ikke gøy å leve livet på denne måten:-( Men vi får se.. vi hadde nemlig en naturfagsprøve i dag som jeg hadde lest sykt til. Om jeg får 'good feedback på den.. så tror jeg at jeg må fortsette sånn. MEN... hvis jeg får dårlig.. da viser det bare seg at det ikke hjelper å skjerpe seg.
Jeg håper på det første. Jeg hadde virkelig lest godt! Og som sagt, denne uken har jeg virkelig funnet min indre nerd.
Og den var godt gjemt!
Greia er liksom som jeg har sagt før: å streve skikkelig, tapper meg for energi. Og når jeg aldri får noe god respons på det jeg har slitt for, så hvorfor bry seg? 

Men. Vi får se.

I morra skal jeg ha det morro, kose meg og 'levva live'. Ingen lekser, ingen pugging.

thisinto this
men det er litt småfeil med den greia i panna mi. Men ellers er det riktg :-)

OG SE, jeg hadde det litt gøy her om dagen.

im so cool!jaja. vi snakkes. 

 
Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits