Wooowowow. Her om dagen, eller, for en stund siden, så jeg en episode av cops (addict) og dette var det beste noooensinne. Politiet fikk høre om en dame som ville leie en til å drepe mannen sin, så de fant ut at de ville ferske hun. MEN, de dro den SÅ langt. De lurte hun til å tro at han var allerede drept. Hun faket at hun ble skikkelig hysterisk og masse grining. Hva kan man si? LÆTTIS. FLAUT. Hahah. Hun fikk 30 års fengsel.

 

En annen ting jeg har sett på før er The Maury show. Det er HELT SYKT. Underholdning på sitt beste liksom. Bare å søke på youtube.

 


Noe sykt dere husker dere har sett på tv?

  
Assa, jeg vet jeg alltid har sagt at jeg er elendig til å lage mat. Det gikk opp for meg i mat og helse. Men det jeg EGENTLIG mener når jeg sier jeg er ræva, er at jeg er lat, vimsete og mangler lidenskap for matlaging. Jeg lager ikke mat hvis jeg ikke er nødt. Men hvis jeg er nødt og VIL, kan jeg faktisk være ganske ok. Når det er sagt betyr det ikke at ingenting blir svidd. Men det blir hvertfall ingen katastrofe. Men jeg vil si at jeg lager dårlige måltider sånn i gjennomsnitt av alt jeg lager.
Poenger er - jeg er god, men jeg er ikke god. If you know what i mean.


Kylling for de sunne

Sunnsunnsunnsunn. Forresten, den hvite gøgga er cottage cheese. Sooo yummy. Dere burde prøve!

Tven var klikka i dag.. så jeg så ikke noen annen utvei enn å instaspamme


 

1. Disse gardinene er naaasty!! De bare plutselig er der. Borti meg. Borti håret. Vedder på man får lus og masse aids av de. SERR. Se på de da.
2. Alex's penal er hot! Han har alltid peiling på siste mote.

1. This is my life... 2. Samlinga mi. Og JA det ligger en voldtektsalarm bak der.. just in case liksom
Åheeeerre. Jeg tror jeg kolapser av pinlighet. Hva slags prosesser gikk hjernen min gjennom i det jeg skulle skrive dette? So embarrassing. Jeg visste det lå noen statuser der ute, men tenkte ikke det var SÅ ille.


Tenkte bare at alle ville vite at jeg er TRØTT...


Wow.. for et LIV. Viktig prog og tv. Wow.


WTF?! Hvem skriver at man SNAKKER? OK... byebye.. im jumping out from this cliff


De tre nederste her skrev jeg i 9ende, haha. Og jeg må bare si LEGG MERKE TIL datoen Bieberstatusen ble skrevet. See that? Jeg var IN LOVE with bieber før ALLE ANDRE. Mhhhhm. Den første låta hans One Time kom på youtube og ble kjent og det der i slutten av november. Jeg hadde allerede sett han synge maaange måneder før. Det er så rart. Trodde han bare var en kjekk kid med sangstemme på youtube. So wierd... nå ser man trynet hans på dopapir og melkekartonger liksom.

Har du noen kleine statuser å se tilbake på?
Visste du om JB før han ble kjent?

 


 

 
Åheeeerre. Jeg tror jeg kolapser av pinlighet. Hva slags prosesser gikk hjernen min gjennom i det jeg skulle skrive dette? So embarrassing. Jeg visste det lå noen statuser der ute, men tenkte ikke det var SÅ ille.


Tenkte bare at alle ville vite at jeg er TRØTT...


Wow.. for et LIV. Viktig prog og tv. Wow.


WTF?! Hvem skriver at man SNAKKER? OK... byebye.. im jumping out from this cliff


De tre nederste her skrev jeg i 9ende, haha. Og jeg må bare si LEGG MERKE TIL datoen Bieberstatusen ble skrevet. See that? Jeg var IN LOVE with bieber før ALLE ANDRE. Mhhhhm. Den første låta hans One Time kom på youtube og ble kjent og det der i slutten av november. Jeg hadde allerede sett han synge maaange måneder før. Det er så rart. Trodde han bare var en kjekk kid med sangstemme på youtube. So wierd... nå ser man trynet hans på dopapir og melkekartonger liksom.

Har du noen kleine statuser å se tilbake på?
Visste du om JB før han ble kjent?

 


 

 
Jeg fatter ikke hva folk driver med. Det er milliarder av gutter i verden, men folk velger å gå på den ene gutten. Exen til veninna.
Det er jo vanskelig å bompe borti noen når man går på skole og lever i et såpass tett miljø der alle kjenner alle. Men hva er liksom vitsen da? Man vet jo det betyr at jenta er tvunget å se veninna og exen din sammen hver dag? Hvor sleipt er ikke det ovenfor jenta?

Assa.. det er EN simple rule. Eller er det egentlig det? Er det no regel?
The answer is YES.

Hvis du vil være en veninne til jenta betyr det at man stoler på hverandre og respekterer hverandre. Man forteller om følelsene sine. Kanskje om at exen har fått ny dame. Men hva om VENNINNA er den nye dama? THATS the probem. Hvem er det som svikter da? Venninna. Sorry, men det er no excuse. Hvis du trosser hva jenta sier og føler om det, og fortsatt går til exen hennes - da har du valgt han over jenta. Rett og slett. Du har valgt han over alt dere står for.

Dette er det jeg tenker om det. Hva mener du?

Tumblr_ln69zqq6bt1qbm4wlo1_500_large
Your image is loading...
Her er noen bilder fra en sykt spennende uke..


1. The girls 2. Sooo cute movie. Skjønnheten og udyret.

1. What it looks like 2. What it really looks like

1. Sjekk himmern 2. Lookin hot as usual på skøyter...... haahahh DEN hjelmen.

 
Ok, dette er noe som har holdt meg våken om natta i evigheter. Helt serr. Var hun egentlig gravid? Jeg vet, jeg vet.. hvorfor skulle hun ikke vært det? Se på ungen. Hun er jo HELT lik Beyonce.MEN. Aaaalle damene i hollywood med bolle i ovnen venter jo ikke et sekund med å vise frem magene sine. Og hvis pressen finner det ut før de, innrømmer de det med en gang. Og når det kommer til Beyonce, er jo hun en jææævelig stolt dame. Assa, se på hun. Hun er pen og formfull, and she knows! Hun er jo faktisk i følge bladene "verdens mektigste kvinne". Sooo... hvorfor la hun bare ut ET ENESTE gravidmage av seg selv - uten å vise annsiktet? Hva er så vanskelig med å legge ut bare èt bilde til liksom? Og da vi så denne videoen under, hvor hun er på et talkshow, og skal sette seg ned, begynner jo man å lure litt. Hvorfor i heeeeite KRØLLET magen seg? Man er jo ganske sikker på at hun hadde "putemage" (pute forma som en mage man kan feste på magen) på en opptreden.. so why not fake it all the way?

 
Assa, GREIA ER - hvorfor ikke fortelle sannheten? Den vil jo en gang komme ut.

Hva tror dere?


 
 

 
Its true. Det er det jeg lever av for tiden. OG KREM. Dont forget the cream. Her er noen bilder fra i går kveld..


Vampire diaries. En stund hadde jeg helt glemt serien. På grunn av FEM som fant ut at de skulle vise sesongen med å dele den i to, og vise resten mange måneder senere. WTF?? Ødla alt!! Jeg vet, jeg vet.. big deal. Men jeg er sånn seriemenneske. Its my life.

Her er bilder fra i stad..


yuuuum

dere vet... norsk tradisjon på sitt beste

Se hvor tynn den nye mac'en er. Sheeeetttt. Bror fikk ny etter den gamle var no feil med.

My tøffels.. tihi

Noe dere er spesielt avhengige av i det siste?

 
Som sikkert flere også har gjort, har jeg sett litt på idol den siste tiden. Det er så morsomt å tenke på hvor mange dritbrae talenter som bare blir silt ut. Når jeg ser på auditioene og hører hva dommerne har å si, får jeg lyst å bare kaste en stein inn i leilighetene dems og håper jeg treffer huene. HVA ER GALT MED DE? De kan ikke sitte der og fortelle en person med en HELT OK sangstemme at han/hun IKKE KAN SYNGE I DET HELE TATT? Hva er det liksom?? USAKELIG. Og de med imponerende stemme? Pirkepirkepirke. Om å gjøre å finne feil og knuse drømmene. Jeg blir sint, jeg. HVEM ER DE TIL Å FORTELLE NOEN DET EGENTLIG? Man får liksom alltid slengt det i trynet; man er aldri bra nok og vil heller aldri bli det. Skole, lekser, karakterer, sangstemme, dans, jobb, penger, utseende, kropp. Alt er aldri bra nok uansett hva man gjør. 
Klikk på linken under, og så på videoen som kommer opp. Jeg ELSKER Nicki. Hun er så fair og har faktisk et hjerte, og snakker fra sjela.
Se hvordan de smuldrer opp alt jenta har og er. De får DEN sangstemmen til å høres ut som en måke som hyler på kaia i kristiansand. Hva er det liksom?!

http://perezhilton.com/2013-01-24-nicki-minaj-storms-out-american-idol-auditions-north-carolina-summer-cunningham

Man må huske at man ER bra nok. Tenk på alt du gjør og hvor bra det egentlig er. Vær fornøyd med alt du har oppnådd og fått til. Ikke grin hvis du får 5 og ikke 6 på kortet. Det er VELDIG bra nok. Og hvis noe stopper deg for å nå drømmen fordi du ikke var bra nok - FUCK DET. Hvem vet hva de var ute etter? Folk har så mange hensikter. Du vet at hvis du hadde sunget på et aldershjem hadde alle sittet med tårer i øya fordi det var så bra.

Tumblr_lt7d33mxt71qzr04eo1_500_large
Ok, for dere som er heeeelt ute å kjøre og ikke har fått med dere det - her er one directions nye sanger. Dette er det beste albumet jeg har hørt. Ever. De har klart å få ALLE sangene perfekte. Ikke din musikksmak? SYND. Ok? SYND. Da har du ikke musikksmak. Det her ER SÅ BRA. Har ramsa opp de jeg liker absolutt best. Og som dere ser er det nesten alle untatt to, tre andre.. fordi de var rolige. Jeg husker hvordan det var før når vi måtte kjøpe HELE albumet til en eller annen popnisse, fordi vi likte den ENE sangen. SÅ irriterende. And i hate that. Hvordan kan de i det hele tatt pådra noen den smerten med å kaste bort penger for å kjøpe de 10 sangene du IKKE ville ha. THANK GOD FOR THE FUTURE. And one direction. Jeg kjøpte hele cden dems, ok? And it was SO worth it. Har aldri brukt penger på noe bedre. Ever. ... eller jo. Faktisk på noen smågreier. Men det kan vi ta senere.

 

Hva syns dere?

 
Hei dere

Gidder ikke bla opp et avsnitt med hvorfor jeg ikke har blogga på noen uker. Lat er ordet. 
Her er noen bilder av spennende hendelser den siste tiden.

 
1. HVOR ER DIPLOMEN LIKSOM??? Leste ut denne på litt over EN uke. Wow. Ja... hva skal man si? Hehe.
2. Fred på jord

1. Årets første lunsj ble ikke så veldig sunn for å si det sånn
2. Today. Off to school. Cold as fuck ofc

1. Her kommer pippiiii 2. Skøyter med the class

1. Dekselet til pia er bare helt nyyydelig. De på det a. Trodde det var en egen mobil. Looks so fab!
2. Geordie shore yeaaaa

1. Litt betatt as....... null nix bieberfever liksom (Det er han ekte bieber) 2. Skulle bare ta en koselig bilde med bamsene mine og så ser jeg TEDDY tyyydeligvis liker å legge vekt på andre ting. Perv. 


Copyright bitches!

 

1. Las palmas i gaar  2. HVER gang vi kjorer forbi han her maa vi bare le. Assa..se paa den da. Se paa den lille snoppen. Hahhahhah

1. Eget belteskilt over veien. Good. 2. Moccaburn... hm.. ew.

1. Kino.. again. Det der var bare reklame da. 2. New purse! Og nei, den er IKKE ekte. Ville aldri brukt over 30000 paa en VESKE. Men den er i utrolig bra kvalitet!

1. Hehe 2. Midt i ville vesten #kaktuslife

1. LOOOL, someones in trouble 2. Mihiiiiiii

1. Beachtime! 2. Nyyydelig.

1. Var ganske fornoyd med dette 2. Sunset aaaayea

I morgen tar vi turen hjem til norge. Blir grusomt :( Men vi har hvertfall nytet dagene helt fullt ut! Hihi

 

 
Har ventet SAA paa dette. Husker jeg gikk i tredje klasse eller no. Eller kanskje fjerde. Det gikk saa inn paa meg. Ble helt oppslukt og ganske redd. Bodde jo paa Gran Canaria paa det tidspunktet, og var mye paa stranda og i sola. Men til aa vaere saa liten skjonte jeg ganske mye og saa for meg hvordan det var. Naa har det kommet en film om det, som jeg saa i gaar. Den var saa trist. Taarene bare rant. Den var helt sykt realistisk. Nesten akkurat saann jeg hadde sett det for meg.

 

Ambefaler alle aa se den selvom det blir litt taarer!

 

1. Gladlaks 2. Lager kunst som vanlig

1. For et bilde 2. Nice

1. Best frikin icecream ever. Kinder. 10 kr, folkens. 2. Smilin erryday

1. Casualpose 2. Omg hot

1. Damn oh damn 2. Kino for aa se en film som het Lo Imposible, The impossible paa engelsk. DRITTRIST.

1. Maatte le etter aa ha sett meg etter kinoen.. Jeg strigraat liksom. Ser det ikke tydelig paa bildet, men i virkeligheten.... haha off.
2. En bok jeg akkurat har begynt paa. Lurer paa hvor mange dager det gaar for jeg gir opp.

1. Coca cola cherry og vanilje, dere.. 2. Koser meg litt. Mhmm

1. Nyttaarsselvdiggern 2. Selvskapet paa to

1. Voldtar pizza everyday 2. Pynta og greier

1. Fineste hotellet ever 2. Gamlingene tar helt av

1. 30 min til nytt aar 2. Weeeelcome 2013

1. Nyttaarsmor 2. Eg

 

Noen som feira i utlandet?

 

Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · Meg · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits