Nå sitter jeg her, prøver så godt jeg kan å tvinge denne viten inn i meg. I morgen er det prøveeksamen. Jeg kom opp i spansk. Jippijaijo. Nå må jeg har munndiare i 4 minutter - null stress - men på spansk. Dette går som bare juling!
Først oppdager jeg at jeg ikke har ordbok. Kanskje man trenger det kanskje? Kanskje det var noen ord som du skulle oversette kanskje? Litt hjelp kanskje? Tenkt på det kanskje? Neida! Så her sitter jeg, med mr google translate forran meg. Det andre jeg oppdager er - fint - mtv står på. Kanskje det hadde hjulpet å slå den av kanskje? Kanskje det kanskje? Men siden jeg er så godt i gang nå (nott), orker jeg ikke gå milevis for en fjernkontroll i enden av rommet.
Forresten må jeg sprengtisse, men siden vi ikke har vann i huset kan jeg ikke gå på do. Flott og fint er det.

Venner. Hva er venner? Her er et eksempel på hva som IKKE er venner.
De som dropper og tekste deg i helga, etter å ha brukt deg gjennom hele uka.
De som plutselig kan bli en helt annen person, som står der og lar ordene renne ut av kjeften.
De som er gode på følelser, men untatt det er de gode til å såre.
De som man hjelper gjennom en tung tid gang på gang, som kommer seg opp og plutselig klarer seg fint uten deg. 

Men hei, jeg lager et felles navn for de; De som du kjennte. 

 Vet dere hvorfor man blir sur når en venn ikke er der for deg? Fordi man stoler på en, er glad i en og legger mye av seg selv til den personen. Hvis jeg hadde sagt ok, fine, greit hade, hadde jeg ikke brydd meg. Man klikker ikke på vennen sin fordi man vil klikke. Man klikker fordi man er avhengi av personen. Og det er viktig at dere får med dere.
Jeg tenker på en vgs, der jeg kommer meg bort fra Asker. Men ikke bare det. Det er også fint å vite om vennene fortsatt vil opprettholde kontakten med deg gjennom og etter. Its like a.. test. Men verden er åpen, vi er 9 milliarder på jorda, og jeg vet det finnes noen ekte der ute.Det hele startet 4 minutter over tolv. Jeg ble plutselig dritvåken, og bestemte meg for å bare ta en kjapp tur inn på pcen for å laste ned noe ny musikk sånn at jeg fikk sove. La meg ikke før.. rundt 5 i går kveld. Or can i say morning?
Anyways, jeg er forkjøla, for første gang denne vinteren, så jeg gikk opp og lagde meg en usunn kopp med kakao. Og slik endte jeg her. Etter flere sesonger og episoder kom jeg på... åh, musikken ja! Men nå skal jeg ta meg sammen og tvinge meg i søvn sånn at jeg slipper å være kjerring to dager på rad

natta takk for meg
Hei kjære venner og ukjente

På Torsdag var det det offisielle 10klasse ballet. OM jeg hadde gledet meg. Kjolen, tilbehør, makeup, hår, sko - alt var klart. This is it liksom. This is it, når alle har stæcha seg opp til det fulleste, stamma korsettene, penga ut med spenn og fullt opp av forventninger. Kjolen min var en klassisk prinsesse bløtkake barbie kjole med paljetter og 3679 lag med stoff. Håret hadde jeg satt opp, med en liten krøll som hang ned foran. Ikke for å skryte meeen... jeg var dritfornøyd. Det kunne jo ikke bli bedre det her?
Så fikk jeg skyss med familiebilen til Emmie, faktisk den feteste annkomsten av alle - if you ask me. De fleste hadde limmo, men vi krusa med barnesete og god gammeldags radio.
Da vi annkom festus-lokalet, ble vi tatt bilder av, og hilste på alle og en hver. Hadde egentlig ingen forhåpninger når det gjalt kommentarer på anntrekket osv, så jeg ble sjokka når jeg fikk så mange herlige komplimenter. Hihi. Deretter skulle vi stemme årest par, dronning, konge, solstråle, energibombe osv, og så sjekket vi partnern vi kom med. Jeg fikk en gutt jeg aldri har hatt så jekla mye kontakt med, men hallo - det kunne vært værre. Så kom jeg på bord med koslige folk som redda en hver klein stemning som oppsto. Helt grei mat, men jeg mener fortsatt at jeg der og da, på rent alvor, kunne ha rakna hele driten. Aldri følt meg så... eksplosibar i hele mitt liv. Kunne ikke klare et riskorn til.
Men etter vi hadde spist og rett før vi skulle danse, måtte partnern min stikke. Yeah, great. Men jeg gadd ikke gå å henge med leppa forde. Så jeg sa ifra til en av lederne. And guess f-ing what. Jeg ble tilbudt DJ'en. Ohmigad. Jeg vet det kanskje er teit at jeg ble så overlykkelig, men her er greia. Han var FIN. Han var heeelt OK! Kjekkere dj skal du lete lenge etter. Og så fikk jeg danse med han da. Kjekkeste kavaleren på hele ballet. Og jeg tenkte bare... hvorfor meg? Har fundert litt, men det holder jeg for meg selv hehe.
Til slutt skifta vi til lette, korte kjoler og var klar for å slå ut håret.

Så ville jeg bare si igjen at jeg hadde det kjempekoselig og takk for en herlig kveld!Her er bare noen bilder jeg har tatt fra andre, men legger ut et ordentlig bilde der hele kjolen er med

Åh, det er herlig å se på. Morsomste jeg har sett på noen gang. Lurer på om jeg vekker naboen.. klokka er jo halv tolv.Skulle foresten også si at det er skoleball i morgen. Finally prom. Jeg husker jeg har sett på så mange amerikanske filmer og serier og sweet sixteen og ballfilmer til tusen, og endelig er det min tur! Det skal bli perfekt (selvom vi alle vet at drama+risenga=sant)! Håper de tar hvertfall et helt greit bilde av meg der jeg er kanskje ikke stygg. Ikke ironisk. Men men, we'll wait and see! Grugleder meg. Vet fortsatt ikke hvem jeg kommer med. Kanskje det er noen av de awsome hotte hunksa i A klassen. Håper virkelig det.

Men nå roper senga, på tide å ta kvelden.
Znæks


 sjekk ut tommylife.blogg.no og se episodene!

 
Tumblr_lf1bexztk71qzi2jro1_500_large


Skal jeg? Tenker å legge ut snart. Ser så kult ut å ligge på youtube liksom og bare.. .hey, im gonna sing ...  Men også er det kult å høre seg selv og morsomt å lese dritt fra de rappkjefta, heh.


Tumblr_lf8c9emfso1qeqzrno1_400_large
Hey people!
I går så jeg endelig filmen jeg alltid har lurt på hvordan er. Åh, har serriøst alltid lurt. Men jeg husker at jeg syntes navnet var så stygt, at jeg gadd ikke å si det for meg selv en gang. Men, så har jeg sett den, and im so happy. Det er den søteste filmen jeg har sett. Den handler om en jente som drar til New york for å satse på sangdrømmen din, men hun har sceneskrekk. Men hun vender seg til det når hun kommer til baren "coyote ugly". Det er en jentebar, der de har sine egne regler mens de står på bordet og danser heftig. Så får hun øye på en gutt, og de holder på osv. Dritkjekk! Men hun møter også mye motgang i filmen fordi ingen liker sangene hennes hun sendte inn. Yeah, jeg anbefaler. Ellers i dag har jeg vært flink pike og gjort lekser. Woho, clap for me.Btw, her er noen dritsøte sanger - gamle selfølgelig


When youre gone - Lars Kilevold

Random trist sang

Bambi - Once upon a broken heart

Shayne Ward - No promises

Vet det er andre innlegg på.. noen timer, hehe. Men det er jo bare bra! I hele dag har jeg slækkern forran tven og sett på Teen Mom. I loooove that show.

Teen Mom cast

 Det ser så gøy ut å være ung mamma. Ha sin lille levende dukke som ligner på seg selv. Aaaa. Ser faktisk ikke slitsomt ut.Lignet det på meg? Not really. Så jeg prøvde et annet..

Baby of guidette3.jpg and Megan Fox

Så jeg mixa meg og megan fox! Ligna ikke det heller....Så prøvde jeg byebe.com ....
Men ingen ting... ligna. Så jeg får vel bare vente til det skjer, naturlig.

Har dere forresten hørt om ruth09.blogg.no ? Serriøst, jenta er 15 år og har unge!! Det er helt sykt. Og hun blogger som det var helt normalt. Hun ble gravid som 13 åring, med... en 20 åring. Pluss masse drama i familien hennes. Omg, its so psycko.

En ting jeg går å lurer på. Hvorfor velger vi å 'Få interesse' for en eller blir sammen med en, når man VET at man kan finne en bedre der ute. Assa, hvorfor finner man en gutt å bite tenna i når man tenker at man en gang vil møte den perfekte drømmegutten. Sånn tenker jeg. Når jeg forteller f.eks jentene at jeg har fått følelser for en, men vet at det bare blir i mellomtiden.
Og en annen ting er, at noen ganger vet jeg at det ikke kommer til å fungere med gutten, at det er umulig. At vi skal f.eks på forskjellige skoler, at vi gjør forskjellige ting i fritida osv.
Så hvorfor holder vi oss fast i noe når vi vet at det ikke kommer til å vare?


 


Wow, whos that chick? Kjenner ikke meg selv igjen. Serr, er det meg? Yes it is. Det er rart hvor forandra man blir bare med en farge på håret. But.. i liked it. Det er deilig med forandringer en gang i blandt, og det får det skikkelig til å tenke. Jeg gikk jo lei av brunt hår etter hvert, men da var det digg å tenke at det naturlige håret mitt var blondt, og at det ville vokse ut igjen (med litt juks og blondering på slutten).
I dag hadde jeg grønne linser på, and i like them pretty much. Men da også, man blir forandra.Ikkesant det er finere? Og se hva jeg kan! Trix!hahahah, i know. Hot mama. Og forresten...Ser dere? Der baki? Mmm...

Skole
Chillingtime med ali, lagde mac & chees
Trening
Chille

Thats was my day. Men jeg har noe på hjertet.

Har du noen gang mistet noe da du prøvde å komme nermere? Sagt noe som skulle blitt sagt? Åh, jeg bare hater når jeg prøver å gjøre noe dritriktig, men alt blir bare galt. Hater å forvente noe bra, men så ble det bare shit. Føkk! Hva gjør man for å gå tilbake og komme inn i det samme sporet man var i før? Eller har toget gått? Og sist: Hvordan kan du komme ut av dritten du har tråkket i, uten å ødelegge det enda mer? Ah, i dont know.

lets drink coffee in teacups

Have i?

 

 
Tumblr_le69w9gl4c1qdp9xho1_500_large
644217-1-1294267922286.jpg
Brune linser yeah!I dag hadde linsene endelig kommet! Eller.. to be honest; de kom for en uke siden. Men jeg sjekket i dag! Legger ut et bilde i morgen.
Jeg var også på trening,og da jeg kom hjem var jeg dø av slitsomhet. Ikke bare at kondisen fikk kjørt seg, men også fordi jeg har stressa i hele dag. Ikke minst deeen endringen. I jula la jeg meg halv syv, ikke sto opp. Dessuten var det pain in the ass gjennom mattetimen.


tentamen me gusta

 Joa, det er fint med jul og det. Masse gaver og mat. Den best gaven min var Hulebjørnens Klan


Anyways, jeg ikke fortalt om købis- turen! Som jeg har glemt. Men jeg får stadig flashback, så jeg skal gjøre mitt beste.
Først annkom vi hotellet. Det lå midt i driten! Fra hotellet var det èn stak vei fra hotellet, og det var det berømte Strøket. Mens vi gikk der og koste oss, planla noen utlendere å sprenge hele København. Det må ha skjedd mens vi tok av på Søstrene Grenes.Jeg kjøpte 3486 kjoler. Kursen er den samme i Danmark som i Norge, men det var syykt mye salg! Langt under 100. Men de var ikke stygge forde. Endelig fikk jeg kjoler, har.. 4 kjoler hvis jeg er heldig. 3 er allerede på loftet. Back to danskeland. Jeg koste meg masse, og deilig å komme bort fra det drittstedet jeg kaller Asker. God. Meen, plutselig måtte vi dra hjem og jeg NØT flyturen, før jeg plutselig sto på Norsk jord.


Danmark, kjent for sine røde pølser. Kjøpte jeg? Nei. Glemte det i farta med turban på hodet. Glad jeg tok den av.
 hei der var jeg igjen

Niceee. Var innom Tivoliet. Also famousPå gardemoen kjøpte vi 3 kulers is. Sist noen kjøpte is der var vel rundt 30. Juni...
Ps, mamma prøvde å fjerne røde øyne på meg. Thanks, mom

 

Happy new year, people!

Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits