Copyright bitches!

 
Woooww omg dere. Sjekk neglene mine. BLE så fornøyd. Assa, er det noe som faktisk stemmer her i verden så er det at øvelse gjør mester. Dette blir kanskje 8 eller 7ende (ikke helt sikker) gangen jeg fikser neglene. Og tenk hvor bra jeg da kan gjøre det på andre? For det er jo dritvanskelig å gjøre det på seg selv.

Hva syns dere? Her er forresten et bilde av noen negler jeg ikke ble SÅ fornøyd med for å si det sånn.. haha.Hahahh.. i know. Gross. De bøyer seg til og med oppover. Men hadde de bare på i noen dager da. Heldigvis..
Hahah, som dere ser er jeg ikke den beste i ta på neglelakk. Men hva synes dere? Cute right?

 
TumblrEverything VS Pink. (:What's your fantasy?
Tumblrᴿᴬᵂᴿ.pearls&floral ♔
La Bitch Pink ❀Wishing dustpink | Tumblr
fuck yeah victoria's secret *Fashion, Love & Life☁ FUCK YEAH CUTE WISHES! ☁
Stowarzyszenie Elektryków Polskich Oddzia³ w Koniem³otach ? Zobacz temat - Gwiazdy.like ships that pass in the nightGirls just wanna have fun
FA$HION & PRETTY THING$KARLA'S CLOSETImageShack® - Online Photo and Video Hosting
              

               

              

Den buksa er den diggeste!!! Dere skulle bare visst. Jeg lover, dere vil ikke finne en lik pusebukse. Den er så myk.
Toppen og buksa kjøpte jeg forresten 266 år siden. Tipper det var i 8ende. Begge er kjøpt på Oysho, my fav store ever! Den finns altså i utlandet.

Har du et favorittplagg?


Dere finner meg på instagram: Linesvensen ! :) Bare å følge meg, hehe.

Hvor mange ganger har dere farga hele håret?

 


Fant plutselig dette bildet gjemt! Hahah, gode tider. Var en tund før ballet eller no. Eller var det før. Angrer litt på at jeg ikke kjøpte denne. Kunne jo vært fin å hatt uansett.. meee.. men men.
          MinkPink - Daria DressBrose - Carter Crystal DressOneness - Helen Twotone Dress
          Nelly Trend - Studded TopVero Moda - Emily TopJulie Brandt - Jeanette Shirt
          Jeane Blush - Stripe Knitted SweaterNelly Trend - Rose JeansHunky Dory - Millard Coat
          Rebecca Stella For Nelly - Faux Fur CoatModström - Gone Outer WearNLY - Nly Vintage Jacket
           Shepherd - Linda OutdoorUGG Australia - Classic Short W'sRebecca Stella For Nelly - The Island
           SOPHIE By SOPHIE - Heart BraceletOrly - Mermaid TaleAdax - Cura By Stine Goya

              Friis & Company - Dumbley ShopperFriis & Company - Gobi HandbagFriis & Company - Hybrid Shopper

      Pilgrim - Leather Frida WatchCheapo - KevinCheapo - Katy
    Too Faced - La CrémeFake Tattoos - A Lot Of Birds Fake TattooFake Tattoos - Revolver Fake Tattoo
Hva syns dere om gensern? Fresh ikkesant? Btw, jeg er klar over my orange face. Hehe. Men hveeeeem bryr seg.

  


Hva syns dere om fargetættiser? Fint eller harry?
 


 

Hadde jeg kledd det? 


Ok, ja, den begynner å bli litt slitt. Begynner å se at ja.. det ikke er en 10000% ekte gull klokke. Eh.. ja. Men jeg har brukt den så mye. Den er vintage. Classy. Og søt. Har brukt den til alle mulige antrekk og den bare lighter opp antrekkene. Love this! Neste gang jeg skal på Primark skal jeg sjekke om de har den fortsatt. Angrer på jeg ikke kjøpte to. Skulle kjøpt tre.

Primark 60,-Jeg elsker den her! Den er midt i mellom neon, knæsj og søt rosa farge. Den skriker ikke når du tar den på. Det er ikke sånn at den ødelegger antrekket eller får folk til å tryne på gata - den er amazing! På grunn at den er halvveis knæsj gjør den at huden blir dritbrun selvom du er kritthvit!

Ukjentbuttikkispania 25,-Denne veska, dere, trodde jeg virkelig jeg aldri skulle gå en dag med. Jeg bare tok den fordi den sto bare å var emo på loftet til mormor. Fikk med noen penner som også lå oppi!!! Men helt serr, i frikin love it. Ser dere at høyden på stroppene er akkurat perfekt sånn at den ikke borrer seg inni armhulene eller henger og dilter nede ved beina? Og HVA skjer med at den passer til alt? Den passer til alt! Alt. Chilleklær og kjoler. Og naken tilogmed.

Mormorsskraphaug 0,-Åååå, mitt rosa deksel. Jeg må ha det på. Får litt hetta med tanken å bare miste babyen min i bakken. Its so brutal. Men ikke bare beskytter den, den er i den aller aller mest perfekte rosafargen. Dere vet, ikke sånn rosalilla eller mørk rosa eller hvitrosa eller grårosa. Its so cute..

randomspaniabutikk 0,-Denne kan jeg ikke gå noen steder uten. Hvis jeg ikke har på denne eller skal dra et sted hvor jeg skal bli lengere enn et døgn, må jeg ta den med. Jeg må. Dipliner, jenter. Den gjør mirakler. Den skal langs øyelokket oppe btw.

H&M (?),-


 

Jeg ELSKER gull. Det er så classy og bare lyser opp antrekket uansett hva man går med. Pictures by me 

Hva syns dere om gull? 
For de som ikke hørte hva jeg sa i videoen: jeg skulle for første gang prøve på denne kjolen jeg har hatt liggende i skapet i 4 år. Sånn var den på..

 
 
Konjklusjon: Kjolen var ikke så stygg som jeg trodde den ville være på. Men den var dritkort! Og passe slutty. Jeg kommer nok til å fortsatt bare la den ligge i skapet, for i tillfelle det kommer en needtohaveaharrysluttykjole anledning, så er jo ikke denne så verst egentlig.

Over og ut

Hva er deres meninger?


 
Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · Meg · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits