Har vært dritforkjøla i evigheter nå. Var bra forrige helg, og så plutselig var det ny uke med nytt dritt. Tror det er kusma. Halsen er helt fucked up, man. Det er kusma liksom. Er ikke keen på kusma nå kjenner jeg! Hakke tid!!


1. For de nesespray-interesserte: dette er ikke egentlig en nesespray. Den innholder bare menthol og saltvann. Må bruke denne nå, fordi jeg har brukt nesespray i over ti dager i strekk, og hørte det var skadelig. Whattt??
2. Ikke nå, sol. Ikke nå. Er ikke i humør. Uansett, bestem deg snart #drunkweather.


1. Ellers har jeg hatt forskjellige uhell i dag. 2. Og har begynt med teip og bomull etter jeg stikker litt drugs inn i armen. Ser bedre ut liksom. BTW SJEKK SMILEYFACE I BAKGRUNNEN! Haha leeeeeeer.

Hehehe. Yep, its true! It was me! Sorry, men trenger creds for det her liksom. Som dere vet er jeg number 1 nyhetsjunkie. Spesielt når det kommer til kjendiser. Sikkert fordi jeg ikke har no liv sjæl, at jeg liker å grave meg oppi dems (dems?) drama. For et spåk jeg har. Kan gjerne få creds for det og.

Men ja. Tenkte jeg bare skulle sladre litt til pressen for morro skyld. De i usa visste jo ikke en dritt om dette. Takket være Tone Damli på samme fly hadde denne utrolige fete og unike opplevelsen aldri skjedd meg. Yolo. Bare så yolo. Lille meg. Perezhilton.com liksom.

Jeg venta litt, og plutselig neste dag poppa det opp på siden dems. WOW. WOOOOW. WOWOWOW.

TadaaaEtterpå skrev de dette. Noe som tyder på at de ikke trodde på tipset først. Hahah. Baaam!
Grunnen er nok fordi at folk pleier å tipse TMZ.com. Det er jo den aller største sia. Så de føler seg nok en smule kule nå ja.Og så, mange timer senere kom TMZ med dette. Ikke før 3 på dagen.Og helt til slutt kom dette i db. FETT ELLER HVA? Ingen vet det er meg, hihiiiii. XOXO GOSSIPGUURL LISSÅMLitt dritt at jeg ikke tok betalt for det dyrebare tipset... det var gull.

 

Dette er det som skjer når jeg virkelig kjeder meg. Jeg får sånn paint utbrudd. 
Ser ut som jeg har overlevd epidemien. Only one left. I dag skal jeg faktisk til oslo og håper jeg ikke blir bitt av pesten. Jeg kommer nok ikke til å unslippe ett eneste minutt uten noe bieber inn i øret. Bieberjustinbieberbieberfeverbelieber AAAHHH. STOP. DET ER FLAUT. TA DERE SAMMEN, NORGE.

Hahah måtte

 
 

 

 

 
Who Said Words Don't Hurt?
Resultados da Pesquisa de imagens do Google para http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4t9bev9eY1rrim9to1_500.jpgFacebookmusic
Pink critica playback de Britney Spears | Revista NOIZE - A revista de música gratuita do BrasilThe Truth About Love Tour: Show de abertura em Phoenix, EUATumblr

 

 
Tumblr_mi65mdbgya1qbjt25o1_500_large

 
..så vet ikke jeg! 
Tenkte egentlig å droppe koffeinen i dag, og la kroppen kanskje vokne opp litt på egenhånd etterhvert, men jeg ER så trøtt. Tenk da, skole fra åtte til halv fire. Skjønner ikke hvordan man egentlig klarer det.. uten koffein. If you ask me. Assa, ikke for å være dyp, mene.. redbull hjelper deg gjennom livet. Ok, den var en smule for dyp. Men når du ikke orker, så er alt du egentlig trenger bare litt energi. For å stå opp, våkne, for å trene, for å ha humør gjennom dagen liksom.

Trening eller droppe trening? Redbull.
Skole eller fri? Redbull.
Fest eller bli hjemme? Redbull.
Hund eller katt? Redbull.
Slalom eller ski? Redbull.
Tyggis eller drops? Redbull.
Matte eller naturfag? Døden.
Bli bonde eller stripper? Stripper.

Skjønner dere eller? De beste alternativene blir valgt med litt energi. Smiple af!


1. Smakte den nye redbullen "uten kalorier". Den er jo ikke helt uten. Faktisk er det 0 forskjell fra sugarfree'en. Så det var jo... rart.
2. Sparings energi
1. Bare sette meg ned og stirre på solnedgangen der. Bare slappe helt av og glemme alt.
2. En feeiit is til bare 20 kr. JA TAKK KOMHERA. Dette var de to beste smakene - kinder og karamell. And now i have nothing.. trist
(source click here) squirrels facts
-
the kindness of squirrles
MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY
So cute.

fake smiling - how to be happy
MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY
Ok...... vet ikke heeeelt om jeg tror på det. Gjør dere?

(source) Children and Domestic Violence:
MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY
Dette er hvorfor man ikke skal dra i militæret. MAKES SO MUCH SENSE. Barn som er utsatt for vold har høy risiko for å bli voldelige selv. Og hvis dette bildet er sant, blir man mere voldelig av å ha vært i militæret. Det forklarer hvorfor mordere og psykopater startet voldskarriæren sin i militæret. I tillegg er det mye traumatisk man kan oppleve hvis man drar til utlandet, afganistan osv.

MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY
Det kan stemme

MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY
Hahahh, det her MÅ være sant

pink lake in Australia - (Lake Hillier)
MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY
AKA barbie bath

FOR MORE OF ?DAFUQ POSTS? click HERE <?-
funny ,memes ,weird
and relatable post
True

MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY
lollll

MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
funny and weird facts ONLY

awesome places facts
MORE OF WTF-FUN-FACTS are coming HERE
awesome places and weird facts ONLY
Assa, jeg tuller ikke. Dette SKAL jeg gjøre. Om ikke alt for lenge. Koooseliiiiig
That one nerd you just wanna punch
(Taken with Cinemagram) Wassap. Just crushing ma balls (Taken with Cinemagram) Haha (Taken with Cinemagram) Luv (Taken with Cinemagram) 
Kiss kiss #cute #gross #dog #kiss #girl #boyfriend #sex #love
My little bear (Taken with Cinemagram) Pus (Taken with Cinemagram) Kunst (Taken with Cinemagram) cinemagr.am (Taken with Cinemagram)
Wooowowow. Her om dagen, eller, for en stund siden, så jeg en episode av cops (addict) og dette var det beste noooensinne. Politiet fikk høre om en dame som ville leie en til å drepe mannen sin, så de fant ut at de ville ferske hun. MEN, de dro den SÅ langt. De lurte hun til å tro at han var allerede drept. Hun faket at hun ble skikkelig hysterisk og masse grining. Hva kan man si? LÆTTIS. FLAUT. Hahah. Hun fikk 30 års fengsel.

 

En annen ting jeg har sett på før er The Maury show. Det er HELT SYKT. Underholdning på sitt beste liksom. Bare å søke på youtube.

 


Noe sykt dere husker dere har sett på tv?

  

1. Disse gardinene er naaasty!! De bare plutselig er der. Borti meg. Borti håret. Vedder på man får lus og masse aids av de. SERR. Se på de da.
2. Alex's penal er hot! Han har alltid peiling på siste mote.

1. This is my life... 2. Samlinga mi. Og JA det ligger en voldtektsalarm bak der.. just in case liksom
Your image is loading...
Her er noen bilder fra en sykt spennende uke..


1. The girls 2. Sooo cute movie. Skjønnheten og udyret.

1. What it looks like 2. What it really looks like

1. Sjekk himmern 2. Lookin hot as usual på skøyter...... haahahh DEN hjelmen.

 
 

 


1. Mmmm.. testosteron. 2. Haha lo så jeg døde. 3. Meg. 4. TrueSyns den er så fengende, hehe.

 
  


ÅÅÅ.. kjenner det bare kribler etter en forandring. Stilen. Det første jeg kunne begynt med er jo håret. Farge det mørkt. Men i dont know... det er jo en stor prosess å få håret tilbake til lyst og blondt. Mamma insisterer på at jeg skal stripe det i jula, siden vi skal til spænia, og der er det drittbillig. Vet ikke as.

meanwhile in africa.

Juuust kidding. Men helt serriøst dere. Noen ganger får jeg helt kriblinger når det kommer til shopping, utseende, klær, hår, sminke, stil og detder. Får helt anfall. Kanskje fordi jeg har blitt mye inspirert. Eller fordi jeg bare har gått i joggebukser litt for lenge.
Noen som kjenner seg igjen? 
Fotos de Wonderl4ndSexy World ♥Colorless Blog
fwhi -69th streetTumblr
tumblr_kwgboxVyOn1qzkdq8o1_400_large | Flickr - Photo Sharing!Copaci Lumekeep the faith
WHY SO HAAAWWT?✝ Sandra Liodden (sandraliodden) on Twittercute boys | Tumblr

 

UntitledFotos da Linha do tempo- cute clothes . Collection - Dina Smith (dina.smith6982) | Lockerz
Fotos da Linha do tempopink | Tumblrooh la la
Life is sweet as candy!Fancy- cute clothes . Collection - Dina Smith (dina.smith6982) | Lockerz

 
Blir så irritert når ingen av de beste og nyeste sangene ENDA ikke er på spotify. Whats the big deal!? Ville gjort livet mitt mye bedre...
Men ja, LOVE THIS SONG. Men tror det er den eneste jeg liker skikkelig på det nye albumet.

Hva syns dere?

 

 

 
 

 

Jeg er Line, kommer fra Asker. Etter 17 år har jeg fått et inntrykk av hvordan livet er, og det er det jeg skriver om - dagene. Les, du vil ikke angre!

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · Meg · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits