Åååh.. kjenner jeg må myse med øynene for at de ikke skal lukke seg. Gjør faktisk vondt å være trøtt. Meeen guess what! Tar turen til Gran Canaria imorra! Eller ja, i natt. 4 på natta faktisk. Mhm, ja. Det som er dritt nå er at jeg står i en skikkelig klem.. nemlig at jeg KAN legge meg og få litt søvn. Men da vokner jeg igjen en time etterpå som en annen. Nemlig Arne. Mhm. Arne er en gretten mann på 50 år som er forbanna på alt og alle og slenger ølbokser etter småbarna når de vil klappe bikkja hans. Just sayin. Jeg er ikke happy liksom. Trenger skjønnhetssøvnen. For Arnes skyld.

Nok om Arne og hans 15minutes of fame. Her er noe jeg MÅ og nesten alltid har med meg når jeg reiser.


MÅ ha orden! Må ha så mye system som mulig, selvom det betyr 789 toalettbagger og dritt.

Negllakk! Gøyest å ha med negllakk (Neglelakk? Neglakk?) når jeg har lange negler selvfølgelig. Men er uansett nødvendig å ta med.
Atm er det disse fargene jeg er hooked on. Alltid favoritten til høyre, hehe. Forresten var jeg en god stund på leting etter sterke neglelakker, som trenger ett eneste lag liksom. Så tilogmed på ebay! Men tilslutt prøvde jeg ut Viva la diva. Det ser jo ut som noe for barn? Så ble overraska hvor bra de var. In love!

OMG uten denne ladern er jeg ingenting!! Skulle gjerne i tillegg hatt ladedeksel med lader inni dekselet sånn at mobben lades automatisk, men denne er heeelt ok liksom. Elskern! Kjøpt i utlandet tror jeg. Har den også ofte med på skolen, byen osv.

Solbriller! Omg solbriller! Plukka bort mange denne gangen føler jeg. Har jo ett parr og klarer aldri velge bort. Man vet bare aldri!

Bok! Haha, det er så rart hvordan tiden forandrer en. Jeg hadde aldri lest ut en bok før nesten 8klasse. Og nå er jeg den lesenørden!
Serr.. jeg er også ganske stygg når jeg leser i tillegg liksom. Helt topp. Men nå tar jeg med en bok når jeg er uttpå tur! Når man er i spania, eller et annet sted hvor det ikke er annet enn flaminco på tv, er det digg og lurt å ha med en bok. Og hvis man ikke har film på mobben, pcen eller mangler nett - da setter man seg ned og tar fram boka. Uansett hvor man er passer det jo egentlig. Forresten, husker dere jeg leste denne boka? Er nemlig ikke ferdig. For når du har serier og forståelig underholdning på tven, erstatter det desverre bøkene. But now its on again!

Ok, dere. Rett før jeg stryker med. Skal prøve å få blogga litt når jeg kommer ned. Snakkeeeeeees

 

 


  4 kommentarer på "Travel musthaves"

zoee
Du får ha god tur! fin blogg :-)
20.03.2013, 02:46 URL: http://zoee.blogg.no
Trine-Lise - VINN REISE FOR 2 PERSONER!
Hei! Vi har en helt vilt bra konkurranse du bør delta i! Premien er en flott ferie for 2 personer. Delta nå da, tar bare sånn 2min! :-D
21.03.2013, 12:09 URL: http://xav.cc/VinnFERIE
Ann
Hei!!! Sykt flott blog. Liker spesielt den er så av så høy kvalitet at du tar oss leserne seriøst. Mange bloggere bare lager masse poster og gidder ikke bruke tid på blogggeni det hele tatt. Det er derfor alltid like artig å se noen som faktisk tar meg som leser serriøst! Jeg har ikke blogg fordi jeg fikk så mye stygge mailer, men jeg ønsker at du ikke skal gjøre det samme om du får traksserende kommentarer fordi da vinner de uhøflige. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konkurranse jeg har funnet som er sykt bra!! Premien er energidrikke i et år. Det er utrolig flott for meg om jeg vinner fordi jeg er helt avhengig av Moutain Dew - jeg drikker det hele tiden! Hehe. Men kanskje du har mer flaks enn meg?! :-) Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en god dag!!!
04.04.2013, 16:14 URL: http://v.gd/VinnRedBull
Line Svensen
Ann: Koselig kommentar!:) Ville elsket energidrikke i ett år! Takk for tips:):)
07.04.2013, 23:00 URL: http://svensenline.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Blogg · Fashion · Meg · The life · Tips · Toughts

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits